Şimdi Ara

LG 32LE5300 LED TV ALTYAZI PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar,
    LG 32LE5300 model led tv'yi bir kaç gün önce aldım. Oldukça memnunum. Herkese de fiyat-performans açısından tavsiye ediyorum. Yalnız bu model tv yi kullanan birileri varsa forumda bir sorum olacak. Bir türlü altyazıyı görmüyor televizyon. External harddisk ile bağlantı yapıyorum. Zaten sadece video formatlı dosyaları ekranda gösteriyor. Altyazıyı aynı dizine, aynı isimle (*.avi ----------> *.srt) kaydediyorum. Ancak bir türlü başarılı olamadım. Acaba ayalardan altayzı aktif etme vs. gibi bir seçenek mi var?
    Şimdiden teşekkür ederim.



  • günaydın
    bende de le5300 serisi var alt yazı otomatik çıkıyordu fakat türkçe karakterleri göstermiyordu.
    şuan evde olmadığım için tam hangi menüde olduğunu hatırlamıyorum ama videoyu oynatırken seçeneklerde alt yazı aktifleştirme ve türkçe dil seçimi mevcut biraz kurcalarsan rahatlıkla bulursun
    iyi günler..
  • Yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim. Yalnız şöyle bir durum farketttim. Mkv'lerde altyazı geliyor. avi uzantılılarda gelmiyor. Sanıyorum avi formatı videolar için altyazı desteği yok.
  • ıyı gunler arkadaşlar bende bu tv almak ıstıyorum kararsız kaldım PHILIPS 32PFL5605 modeliyle. pc baglantılarında sorun oluyor mu goruntu nasıl ??

    harici hdd bluray fılm ve pc bagmak ıstiyorum

    kolaygelsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.