Şimdi Ara

LG & SAMSUNG 2023-2024 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA. (573. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
21.872
Cevap
418
Favori
655.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
57. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 571572573574575
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • çok teşekkür ederim burak bey.ilginiz ve yardımlarınız için.

  • Teşekkürler. Önerilen modelleri inceleyeceğim. Bir Ankaralı olarak satın alma kararım olursa DM kutunuzu ziyaret ederim.  


    Hayırlı satışlar, iyi akşamlar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: call me

    çok teşekkür ederim burak bey.ilginiz ve yardımlarınız için.

    Hocam rica ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dasarum

    Teşekkürler. Önerilen modelleri inceleyeceğim. Bir Ankaralı olarak satın alma kararım olursa DM kutunuzu ziyaret ederim.  


    Hayırlı satışlar, iyi akşamlar.

    Hocam tamamdır,yolunuz düşerse beklerim mağazamıza açıkta var incelersiniz ürünleri,
    Hayırlı akşamlar.
  • call me kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, sevindim. Teslimat süresi bölgeden bölgeye değişiyor demek ki.
  • Elbette ancak bu dönemde İstanbul'dan memlekete yolumun düşmesi zor gibi. Bu arada verdiğiniz modellerde PIP veya ikiye bölünebilir ekran özelliği yok mu, yoksa ben mi göremedim?


    10 yıl önce ikiye bölünür ekranlar sadece çift tuner TV'lerde bulunuyordu, hala aynıysa, arama filtresini ona göre düzenleyeyim.

  • Arkadaslar 43" tv almayi planliyorum fakat neye karar vereceğimi bilemedim. genel olarak film ve pc baglantili olarak kullanacagim. LG Nano79 NanoCell 43NANO796 deneyimleyen var mi? VA panel olmasi dolayisiyla tercih ettim. İps düşünmüyorum.
  • Amazondan aldığım LG 50NANO796 3 günde geldi ve bugün kurulumu yapıldı. Fakat daha önce kullanmış olduğum bazı uygulamaları yükleme hatası veriyor örneğin smart ip tv. bunlarla ilgili bilgisi olan varmı?
  • call me kullanıcısına yanıt

    Günlük forumları takip ederken ancak sizin mesajınıza sıra geldi. Benim kargomun teslimat numarası belli oldu. Tahmini 4 Aralık teslimat diyor. Daha erken de gelebilir. Burak Bey ilgilendi sağolsun.

    öte yandan horoz ile daha önce benim de deneyimim olmuştu. Beyaz eşya bir ürün aldım mediamarket’ten. Sanırım 2 haftada geldi 🤬🤬🤬


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kırmızı Elma mağazasından zor da olsa 21 gün sonra iademi aldım.
    Amazondan aldım 50NANO796 kurulumu yapıldı fakat benim sıkıntım internette stabil değil gibi bu cihaz. Kullanan smartını deneyimleyen varmı içinizde?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • no_Antijen kullanıcısına yanıt

    Merhaba arkadaşım aynı şekilde bende seninle aynı sorunu yaşamaktayım. 11.11.2020 tarihinde kuponumu kullanarak indirim olarak bu KırmızıElma adlı "CSM EV ÜRÜNLERİ A.Ş." şirketinden n11 aracılığıyla 453046294 barkod no'lu LG 70UN71006LA 70" 4K Ultra HD Smart LED TV adlı ürünü indirimli fiyatı üzerinden satın aldım. (ah keşke almaz olaydım..)


    Aradan geçen bunca zaman sonrasında ürün hiç bir şekilde kargoya verilmedi. Kargoya verilmediği gibi de, hiç bir şekilde telefonlarıma çıkılmadı. N11 üzerinden sorular sordum, hiç birine cevap verilmedi. Üründen beklentilerimi 30.11.2020'de tamamen yitirdim. Ve VatanBilgisayar'dan muadili bir TV'i satın aldım. Artık ürünü beklemek yerine ürünün para iadesini istiyorum. Ama iade talebi oluşturduğumda firma anında talebimi reddiyor. Ancak halen daha mesajlarıma dönüş yapılmıyor. N11.com ile yapmış olduğum 20'den fazla konuşma telefonumun kayıtlarda mevcuttur. Bu konuşmalarda talep etmiş olduğum para iadesine istinaden herhangi bir yardım yapılmadı. N11.com satıcı ile görüştüğünü ve satıcının kendilerine ürünü kargoya verdiği bilgisini aktardığını söylüyor. Ancak ben bugün 16:40'da CEVA Lojistik ile görüşerek doğrulattığım üzere ürün hiç bir şekilde CEVA Lojistik'e verilmemiş. Ve kendileri eğer N11 onalrı ararsa bu durumu net bit şekilde N11'e de aktaracaklarını söylüyorlar. Param bugün itibariyle 23 gündür N11 tarafından gasp ediliyor. Hiç bir şekilde paramı vermeye yanaşmıyorlar.


    Ben birçok yere hakkımı aramak için başvuruda bulundum. Bankama ödeme itirazında da bulundum. Ben sadece alamadığım bir hizmetten ötürü mağdur edildiğim için sadece paramı geri istiyorum. İnanır mısınız Ayın 19'undan itibaren Ceva ve N11 ile her gün 3 saat telefonda görüşüyorum. Firmanın telefon numarasını hiç bir şekilde ulaşılamıyor.



    Bugün buraya da gerçekten canıma tak ettiği için girdim, yeni bir konu açarak şikayetimi siz değerli arkadaşlarımla paylaşacaktım ancak bu konuyu gördüm. Ve bu konuya dahil olmamın daha iyi olacağına karar verdim. Siz değerli arkadaşlarım firmanın sorumsuzluğu birçok kişi mağdur etmiştir. Bu mağduriyet karşısında N11 kayıtsız kalmaktadır. Hiç bir şekil ve şartta paramı iade alamıyorum. Eğer bir yolu varsa lütfen bana yardımcı olun.


    Kargo takibi için verilen kod ile sorgulamayı yaptığımızda bu site açılıyor ve ürünün halen daha göndericiden alım aşamasında olduğu görülüyor.


    https://trweb01.cevalogistics.com/musteri-siparis/9145/20C602722



    sorunum bu şekilde DM bakabilir misin dostum, şimdiden teşekkürler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • no_Antijen kullanıcısına yanıt

    Benşm tvde geldi fakat evde olamadığım için cumartwsi kurulum yapılacak, yani servis izin bekliyoruz haftasonu yasakları için muhtemel çıkıyoruz dedi. Stabilden kastınız nedir acaba? Dikkat edeyim bende o konuya


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tuffurchin T kullanıcısına yanıt

    43" olanlar ips olsa gerek yalnız. 50ler va


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • futhsys F kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam tu8000e kaldik sanirim.49 50 " ler odaya buyuk gelecek duvar yapisindan dolayi.
  • futhsys F kullanıcısına yanıt

    Hocam şöyle söyleyeyim. Netflix Youtube Amazon Prime vs gibi uygulamalaları güncellemek istediğimde başarısız oldu diyor bir kaç denemeden sonra hızlıca güncelliyor mesela. Keza aynı şekilde smart uygulaması yüklemek istediğimde yüklemiyor ama sonra denemelerden sonra bir anda hızlıca yüklüyor. En son olarak smart ip tv uygulamasını zor da olsa yükledikten sonra mecut ip tv üyeliğimi girdiğimde aboneliğimi görmüyor. Yuvarlak dönüp duruyor bir süre sonra yüklenmemiş gibi açılıyor. Biraz tuhaf geldi bu durum bana. 2015 te aldığım 49UF8507 tv de böyle sorunları hiç yaşamadım. Bir de simplink düzgün çalışmıyor mevcuttaki sinema sistemine bağlı olan optik kablodan sesi kumanda ile kumanda edemiyorum mesela.

  • no_Antijen kullanıcısına yanıt

    Tamm hocam, inşallah kurulursa test edeyim bende, dönüş yaparım size


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam hocam istişare edelim karşılıklı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dasarum

    Elbette ancak bu dönemde İstanbul'dan memlekete yolumun düşmesi zor gibi. Bu arada verdiğiniz modellerde PIP veya ikiye bölünebilir ekran özelliği yok mu, yoksa ben mi göremedim?


    10 yıl önce ikiye bölünür ekranlar sadece çift tuner TV'lerde bulunuyordu, hala aynıysa, arama filtresini ona göre düzenleyeyim.

    Hocam yeni serilerde kaldırdı PIP özelliğini artık yok hocam bilginiz olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tuffurchin

    Arkadaslar 43" tv almayi planliyorum fakat neye karar vereceğimi bilemedim. genel olarak film ve pc baglantili olarak kullanacagim. LG Nano79 NanoCell 43NANO796 deneyimleyen var mi? VA panel olmasi dolayisiyla tercih ettim. İps düşünmüyorum.
    Hocam 43NANO796 İPS panel bilginiz olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: no_Antijen

    Amazondan aldığım LG 50NANO796 3 günde geldi ve bugün kurulumu yapıldı. Fakat daha önce kullanmış olduğum bazı uygulamaları yükleme hatası veriyor örneğin smart ip tv. bunlarla ilgili bilgisi olan varmı?
    Hocam güncelleme ile gelir güncelleme yaptınız mı?
  • 
Sayfa: önceki 571572573574575
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.