Şimdi Ara

LG 2017 OLED TV [B7-C7-E7-W7] (388. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.808
Cevap
86
Favori
404.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 386387388389390
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Zevc7 Z kullanıcısına yanıt
    bahsettiğiniz ayar ultra hd deep colour ise kapalı ama farklı bir ayar ise nereden kontrol edeceğimi yazarsanız sevinirim.
  • dkc44 D kullanıcısına yanıt
    Dostum Selamlar ben de aynı TV ile Digiturk kutusunu kullanıyorum Bendeki durum aşağıdaki gibi Sok tarafta mor ayar menüsü gözüken görüntü 4K diğeri 1080p


    LG 2017 OLED TV [B7-C7-E7-W7]
    LG 2017 OLED TV [B7-C7-E7-W7]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • dkc44 D kullanıcısına yanıt
    Uzman ayarlardan süper çözünürlük olarak geçiyor....onu kapat tümden

    Bir de hemen onun altında yer alan renk skalasına bak..geniş ise ya genişletilmiş yap ya da otomatik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erimo E kullanıcısına yanıt
    sanki senin renkler birbirine yakın gibi geldi bana ama sence çıplak gözle bakıldığında far var mı ?. digiturk ün kablosunu mu kullanıyorsun ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dkc44 -- 8 Şubat 2019; 13:5:19 >
  • Zevc7 Z kullanıcısına yanıt
    anladım , akşam deneyeceğim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dkc44

    sanki senin renkler birbirine yakın gibi geldi bana ama sence çıplak gözle bakıldığında far var mı ?. digiturk ün kablosunu mu kullanıyorsun ?
    Belirttiğin gibi çıplak gözle de çok fazla fark yok özellikle insan yüzlerinde. Benim gözlemlediğim 4K görüntüyü daha keskinleştirdiği için renklerin yoğunluğu daha düşük oluyor ama daha gerçekçi bence. Digitürk kablosu değil de std altın uçlu HDMI kablo kullanıyorum

    Sadece Ps4 için Paugge kablo aldım gerçekten farkettiriyor önceki kabloda görüntü gidip geliyor, birbirine karışıyordu . Bu kablo ile renkler daha doygun ve keskin geldi gözüme, aldığına pişman olmazsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1080p ve 4k içerikte trumotion ayarlarınız nedir beyler?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsnr -- 9 Şubat 2019; 19:7:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrahsnr

    1080p ve 4k içerikte trumotion ayarlarınız nedir beyler?
    Film ise bende kapalıdır o mod. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GT_55

    Film ise bende kapalıdır o mod. :)

    Alıntıları Göster
    Evet. Film için sormuştum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrahsnr kullanıcısına yanıt
    • Kişisel:
      De judder 5
      De Blur 10
    • Pürüzsüz
    • Berrak

    Bu üç seçeneğide kullanıyorum. Filme göre seçim yapıyorum. Genelde Berrak 'da duruyor.Görüntüde rahatsız edicek kadar kıpraşma görürsem, diğer ayarları kullanıyorum.
    Hiç bir zaman tamamen kapatmıyorum. Çünkü tamamen kapattıgımda benı daha çok rahatsız ediyor. ilk aldığımda bu konuyu fazla takmıştım kafama, artık pek umursamıyorum. Görüntüde aşırı bir kıpraşma olmadığı sürece müdahale etmiyorum. Görüntünün hafif kusurlu, ama yağ gibi akması; 24 karede yanıp sönüyormuş, kekeliyormuş gibi oynatmasından daha iyi geliyor bana.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimFx -- 9 Şubat 2019; 22:57:5 >
  • Tabi zevk meselesidir ama 24 fps filmlerde olması gereken motion ayarının kapalı olmasıdır.Diğer türlü filmler yapay geliyor.
  • Walla ben çok kurcalamıyorum trumotion GT_55 dediği gibi ama titreme oluyorsa en doğalı berrak sanırım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba,

    benim daha önce 65b7v oledimde yaşadığım yanık probleminden sonra panel değişimi kararı çıkmıştı ve paneli 4 kez değiştirmelerine rağmen hepsinde ölü piksel çıktı en sonunda servise ben artık panel istemiyorum cihazın muadili ile değişimini istiyorum diye özellikle yazdırdım. fakat lg den gelen yanıt mevcut cihazımın anakartında sıkıntı olabileceğini ve bundan dolayı gelen 4 panelde de ölü piksel çıkmışl olabileceğini bu yüzden anakartla birlikte tekrar panel değişminin kararını vermişler. Arkadaşlar bu konuda mahkemeye gitmek istemiyporum ama en sonunda sanırım gideceğim ben ısrarla kapalı kutu yeni cihaz getirin dememe rağmen ellerinde kapalı kutu b7 olmadığı için bu ürüne muadil model olan kapalı kutu c8 modelini getirmelerini istedem fakat hala bu şekilde lg dönüş yapmadı mahkemeye gitsem sanırım bu karar çıkar değilmi

    teşekkğrler,
  • TimFx kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cogitoergo C kullanıcısına yanıt
    Aynı arıza 2 kere çıkınca direkt cihaz değişimi gerekir.Net cevap verebilmemiz için işlem tarihlerini de yazın.Zira 21 günlük bekleme süreleri var.
  • turoktr kullanıcısına yanıt
    cihazı 21.03.2018 de aldım ilk yanık arızası aralık 2018 de oldu sonra ocak ve şubat ayı içerisinde 4 kez panel değiştirdiler ama gelen her panelde ölü piksel çıktı ısrarla değişim istememe rağmen şimdide anakart ve panel değiştireceklermiş sanırım lg nin elinde kapalı kutu 65b7v yok ve ayrıca anladığım kadarıyla c8 i vermek istemiyor
  • cogitoergo C kullanıcısına yanıt
    C8 vermek istemiyorlarsa B7 yi iade edip parasını isteyin.Tabi alacağınız paraya 65"C8 alamazsınız.O da bir gerçek.
    Ben olsam anakart değişimiyle ilgili tekliflerini kabul ederdim.Çünkü dört sefer panel değiştirip hepsinde de yanık çıkması enteresan.Sizin cihazın anakartı bu hatayı verdiriyor olabilir mi?!Muhtemeldir.

    Siz önce LG ye mail atıp cihazda yapılacak anakart/panel vs. değişikliklerinden sonra tekrar arıza çıkması durumunda cihazın iadesini talep edeceğinizi bildirin.Bakalım ne diyecekler.
    Mahkeme son aşama ve biraz zahmetlidir.Ben de 55"LA970 TV yi 4K yayınları gösteremediği için geçen sene mahkeme kararıyla iade etmiştim.6 ayda mahkeme bitti o zaman süresince ürünü kullanmıştım.Yaklaşık 2.5 sene sonra paramı aldım ve üstüne ekleme yapıp 55"B7 aldım.

    B7 nin 55" lerinde pek sorun yok ama nedense 65" lerde bu yanık sorunu çıkıyor.Enteresan yani.
  • turoktr kullanıcısına yanıt
    değişen panellerde yanık sorunu cıkmadı ölü piksel cıktı yanık benim ilk aldığım tv de 9 aylık kullanım sonucu oluştu. Peki paranızı aldığınızda fatura tutarınımı aldınız yoksa dolar üzerinden eşdeğerinimi çünkü şu an para iadesi aşsam bile dediğiniz gibi 65 oled alamıyorum o yüzdende para iadesi dışında bu cihazın muadilinin sıfır kutulu getirmelerini talep ediyorum mahkeme sürecinde tüketiciye nasıl yaklaşıyor acaba muadil modeli ver lg mi diyo yoksa o günkü fatura tutarınımı ödetiyor yoksa dolar bazındamı ödetiyor tüketiciye
  • cogitoergo C kullanıcısına yanıt
    Sizin çeşitli seçimlik haklarınız var.Bunlar:

    1.Satılanı geri vermeye hazır olduğunu bildirerek sözleşmeden dönme,
    2.Satılanı alıkoyup ayıp oranında satış bedelinde indirim isteme,
    3.Aşırı bir masrafı gerektirmediği takdirde, bütün masrafları satıcıya ait olmak üzere satılanın ücretsiz onarılmasını isteme,
    4.İmkân varsa, satılanın ayıpsız bir benzeri ile değiştirilmesini isteme.

    4. maddeye göre eğer ürünün muadili yani fiyat ve donanım eşdeğerli olanı bulunamazsa fatura bedeli iadesine karar verilir.Zaten burada "İmkân varsa" denmiş.Siz anlaşarak daha üst versiyonu fiyat farkı vererek kabul edebilirsiniz.Bu durumda yeni fatura kesilir ve garanti yeniden başlar.Ürün değişiminde fatura düzenlenmeyeceğinden garanti kaldığı yerden devam eder.

    2.maddeye hiç girmeyin zira ayıp oranını tespit bilirkişi ve teknik heyetle yapılacak uzun bir süreçtir.Ama firma ürünü bu şekilde kabul edin, faturanın atıyorum %25 inin geri vereyim diyebilir.Bu size kalmış.
    3.Madde makul olabilir garanti süresi iade talep ve dava açma sürecini sıkıştırmayacaksa son bir şans vererek deneyebilirsiniz.
    Ben 1.maddeyi seçtim zira ürünün kendi tunerinin 4K göstermesi imkansızdı.Ayrıca 2.5 sene için faiz talebinde bulunmuştum.Fakat ürün benim kullanımımda olduğu için mahkeme fark talebimi reddetti fatura bedelinin ödenmesine karar verdi.Şayet ürünü tutanakla satıcı firmaya teslim etseydim fark talebim kabul edilecekti.

    Yurt dışı TL satışta $ muadili vs. uygulaması olmaz.Ancak faiz talebi olabilir o da malı teslim ettiğiniz tarihten size iade yapılan tarihe kadarlık süre için fatura bedeli üzerinden için cari oranlardan hesaplanır.
    Tavsiyem 3.maddeden gidin.Zaten firma size bunu teklif etmiş.Yine olmazsa 1.maddeyi talep edersiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turoktr -- 11 Şubat 2019; 16:56:19 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TimFx


    Beyler bu kumandada yer alan info tuşu benim eski Oled G910 da var ilken C7 de neden olmaz bir fikri olan var mı? Ya da ben mi bulamadım ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 386387388389390
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.