Şimdi Ara

LG 2015 LF SERİSİ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.583
Cevap
32
Favori
74.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: özgenmohan

    Servis ileride sorun olursa uğraşmamak için bilgisizce sallamış kısaca :) Eğer ileride sorun olursa müşteriler beni aramasın diye.. Rahat olun 1 aydır dizi film izliyorum %100 sorun yok... Html5 tabanlı videoları açar sorunsuz.... Çelik kasa 1080p, webOS 2 daha ne olsun.... Ram,flash yada ep rom ları yanmadıgı surece sorun olmaz :D

    merhaba. ileriki zamanlarda 42lf650v televizyonunu almak istiyoruz. fakat açıkçası ben bu an mr 600 kumandasının şeklini şemalini beğenmedim. bu televizyona an mr 500 kumanda uyumlu olmaz mı?
  • Malesef uyumlu değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba lg 55uf950v yi az önce 5599 tl ye 6 taksitle sipariş ettim innovastore den... kendimce biraz araştırdım ama çok fazla yorum yoktu açıkçası.. acaba bilgisi olanlar ürün hakkında ve fiyat hakkında fikrini belirtebilir mi? panel 200 mhz diye biliyorum... olumsuz yorum veya fikri olan varsa lütfen alayım.. şimdiden teşekkürler... (komik ama cehaletimi bağışlayın.. tv masası ve canak artı internet alacağım p.tesi.. masa, net ve çanak dışında başka bir şeye ihtiyacım var mı acaba? ne tür bir çanak ve aradaki kablolarda ne özellik olmalı.. sanırım çanak ile tv arası bi 35-40 metre olacaktır.. en basit önerileri bile alabilirim...)
  • dr_orhan D kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun..
    Ürünün panel hızı 200 hz evet ben başta inanamamıştım 10 bit panel var üründe..

    Kim ne derse desin piyasanın en iyi 2 3 cihazından birini almışsınız şu anda..60 watt hoparlör takımı var zati üründe...


    Şahsen ben olsaydım bu ürüne bir dreamBox alırdım.... Mutlaka 110 cm Ofset çanaktan küçük olmayacak şekilde çanak anten alın..
    (Baff ve benzeri kaliteli markalardan oluşan orjinal çanak bulabilirseniz süper olacaktır..)

    Eğer daha küçük alırsanız mutlaka rüzgarlı havalarda özellikle yüksek çözünürlüklü kanallarda atlamalar, donmalar yaşarsınız.
    (ben 100 metre kablo ile görüntü alıyorum iş yerinde, Evde apartmana kendim döşedim merkezi sistemi baff çanak kullanıyorum en kötü rüzgarda bile kasılmıyor)

    Mutlaka Sharp marka bir Lnb bulabilirseniz alın..

    RG6 U4 ve daha iyi kalitede kablolar mutlaka kullanın...




  • Bu arada aranızda başaran oldu mu bilmiyorum ama çeşitli testler sonunda 50LF650 modeline bellek hatası verdirmeyi başarmış bulunmaktayım...

    (Bu arada IPS panel yok bu üründe arkadaşlar VA panel var.... 42 de IPS panel var...)

    Bu kadar uğraşsam bilgisayarımın biosunu bile çökertirdim sonunda başardım :)

    Benden size tavsiye ürününüzden memnunsanız (TV, TELEFON) hiç fark etmez Güncellemeyin!

    Güncellemeleri bir yorgana benzetiyorum, Eğer ayağınız açıkta kaldıysa yorganı aşağı çekersiniz bu sefer üstünüz açılır gibi :)

    Şu ana kadar 100 dizi ya da film dönmüştür 650 üzerinde... Zaten normal kullanıcı bu sayıyı 3 - 4 ayda anca tamamlar...

    Eğer dışarıdan uydu takacaksanız kendi uydusu üzerinden kanal aratıp cihazın kendi hafızasını doldurmayınız..Bu size azda olsa hız kazandıracaktır..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özgenmohan -- 5 Temmuz 2015; 4:48:12 >
  • 50 ve 55 ikiside VA panel mi? İnternette 50 için pek açıklama olmamakla birlikte bir kaç kaynakta IPS panel diye geçiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar

    lg 55 lf 650 v modelinden almayı düşünüyorum.aklıma takılan ve cevabını bulamadığım 2 sorun var yardımcı olabilirseniz sevinirim

    1.Video oynatma formatlarında sadece "DivX HD" yazıyor.Bu ürün özellikle mkv ve bu tarz sık kullanılan formatları desteklemiyor mu demek bu ? Ayrıca destekliyor ise Usb ile mkv formatı izlenebiliyor mu?

    2.Diğer öğrenmek istediğim şey skype özelliği gözükmüyor tv de,tv'ye skype yüklenebiliyor mu ? bu eksikliği nasıl giderebilirim?
  • 42 lf 650 ile 50 arasında boyut farkı haricinde belirgin farklar var mıdır?

    Lf630v serisinde ise tek fark 3d olmaması mıdır? Görüntü kalitesi aynı 650v gibi midir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre1752 -- 5 Temmuz 2015; 10:54:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özgenmohan Ö kullanıcısına yanıt
    özgenmoham hocam öncelikle forumdaki paylaşım ve emeklerinizden dolayı teşekkür ederim.. nadir paylaşımcılardan birisiniz.. tavsiyeleriniz benim için birer karardır :) yazılarınızdan sizi ve niyetinizi azçok tanıdık.. Bu vesile ile minnettarlığımızı da iletmiş olalım.. dediğiniz gibi bir +/110 cm baff çanak bahsettiğiniz kablo ve sharp marka bir lnb bulmaya çalışacağım.. bu benim tv ve aksesuarları ile ilgili il deneyimim.. (cahillik başa bela :) ) yardımlarınız için teşekkürler... bir de merak ettiklerimi sorayım yavaş yavaş, üstadlar bizi aydınlatır umarım.. çanağı tek kişi kullanacağım.. çanak anten ve kablo tamam.. ama lnb almam gerekli mi acaba? bir de dreambox a baktım harikasın özgenmoham hocam.. bahsetmesen hiç bilmeyecektim sanırım bu tv ye çok iyi olacaktır.. ama onun acelesi yok sanırım, biraz araştırmam lazım fiyat ve seri-özellik-klon olayları baya fazla sanırım.. ikinci bir fırsatta da ona bakayım.. fiyata gelince aslında max bütçe 3500-4000 arasıydı.. ama 200 hz 60 wt ses ve 2015 h15 işlemci(umarım öyledir )... ve en önemlisi 5599 da görmüş olmam sahur vakti iyice bunalmışlıktan verdim gitti sparişi :)... hala gittigiyor da onay bekliyor.. kanaatimce fiyatına göre uygun diye düşünüyorum.. daha uygununa alabilen oldu mu hiç görmedim.. bu arada dlna özelliği yok acaba bu sorun edilecek bir özellik mi? günlük kullanımda yeri nedir? veya miracast bunun eksikliğini giderir mi? (ne çok soruyorum, bağışlayın...)




  • hocam hayırlı ramazanlar....paylaşımlarınız için teşekkür ederim öncelikle...
    lf serisinden 50 almayı düşünüyordum ama ıps panel yok demişsiniz o yüzden 42 sine düşecegiz sanırım.
    bu 42lf650 de 4K hariç smart olsun 3D izleme olsun hepsi mevcutmu acaba...ben 4k yayınlar oturana kadar bu tvlerden almak istiyorum sonrasında 4k ya geceriz belki fiyatlarda ucuzlamıs olur.
    20 m2 ve 27 m2 odaya 42 inc azmıdır yoksa yeterlimidir ?

    son olarak bellek hatası verdirdim demişssiniz onu verdikten sonra internette dolasmada ne gibi sıkıntılarla karsılasırız yada yapacak bir şey yok mu bu duruma artık...
    cevaplarınız için sağolun arkadaşlar...
  • dr_orhan D kullanıcısına yanıt
    Lnb : Sharp

    Çanak : Baff (orjinal olduğunu zaten ellediğinizde malzemeden anlarsınız. Kıvırmaya çalışısın sağlamsa orjinaldir)

    Kabla : Rg6u4 üstünü bulursanız alın...

    Uydu : Dreambox (markada dreamBox olacak) fiyatı 600 - 1000 TL arası

    Eğer aldığınız Tvde sorun çıkarsa buradan yazın.. Yazınki milleti uyaralım internetten almayınız o siteden diye.

    Fotoğrafta biraz önce wi-fi direct ile Tv bağlantısını yaptım.. Ekte paylaşıyorum
     LG 2015 LF SERİSİ




  • erkan98 E kullanıcısına yanıt
    Yapacak bir şey fabrika ayarlarına dönmeniz gerekiyor... Ben zorladığım için bu hatayı verdi... Fakat ben fabrika ayarlarına dönmediöm şu anda açık hala 1080 dizi oynatıyor tv... Havada çok sıcak burada ürünün biraz yavaşlaması normal derecede normal... Isınmayan mac book bile 42 derece havada ısınıyor maalesef..

    Artık panel sistemi dünyada çöplüğe döndü, Bir kutudan ne çıkacağını ben bile bilmiyorum.. Zati çoğu panelde artık marka bile yazmıyor...
    O kadar acele iş yapıyorki firmalar aldığı parayı düşünüyorlar..
    Çinde Korede panel üreticileri var artık merdiven altına indi panel olayları.. Sağ olsun koreli firmalarımız ortalığı karıştırdı...Alt segmentler
    Eskisi gibi mesela Samsung c 6000 efsanesi, Lg nin ilk çıkardığı 660s gibi kalitede ürün beklemesn kimse...
    Bendeki 50'' Va panel... Ips panel muhabbetide artık bitti Ips ile farkı yok gibi.. Derseniz parlaklık olsun VA, Ips fazla parlak değil ama daha sağlam..Sonuçta evinizde çoluk çocuk yoksa hiç takmayın kafaya...




  • O zaman anladığım kadarıyla eski tip VA panel değil çünkü eski VA panellerle IPS panellerin ayrımı çok belliydi izleme açısı çok dardı ve haliyle renkler farklı açılardan çok saçmalıyordu umarım şu an bu problemler yoktur eğer aynı sorunlar devam ediyorsa üründen vazgeçebiliri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özgenmohan Ö kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam.. bugün media markta baktım cihaza dlna var dediler kafam karıştı fazla da vaktim yoktu kurcalamak istemedim.. şimdi de önemli değil diğer bağlantıları gördükten sonra.. tek eksiği hdr olmaması ama bunun sıkıntısını da yaşamayacağım.. geriye kalan dış parçaları toplayıp tv yi zevkle izlemek.. elektronik işi şans biraz.. bakalım geldiğinde testleri yapar eksikleri varsa dediğiniz gibi buradan paylaşırım.. ama bugün mediamarkta biraz baktım... yani o ses neydi öyle ya.. dev boşlukta o öyle ise evimdeki salonda 4 duvar arasında nasıl olacak tahmin bile edemiyorum..
  • suanda 120 ile 127 ekran arası piyasada alacagım en iyi led tv bu lg nin lf serisimidir...
    lf serisinde 3D varmıdır ?
    50 inc ile 42 inç arasında bir fark varmıdır boyut dısında ?
    akıllı kumanda yerine pclerde kullandıgımız kablosuz klavye ve mouselar iş görür mü bu tvlerde ?
    bu tv ye interneti kablo sayesinde mi verebiliyoruz yoksa evdeki wifi den kendisi kablosuz alabiliyormu ?
    sorularımı cevaplayabilirseniz bu hafta içindde zamda gelmeden almak istiyorum bu lf serisinden...
    öncelikle özgen hocama sonrada diğer arkadaşlara teşekkür ederim...
  • erkan98 E kullanıcısına yanıt
    Lf serisi 2015 bir modeldir ve piyasadaki diğer muadillerine göre iyidir, 3d mevcuttur, 42 ile 50 arasında boyut dışında pek fark olmasa gerek ben göremedim mağazalarda bakındım. klavye ve mouse ile kullanabilirsin, kablo giriş için port bulunuyor arkasında ve dahili wifi var. ben de bugün 50 inç modelini aldım umarım bir sıkıntı çıkmadan kullanırım uzun yıllar
  • Merhaba arkadaşlar 42lf model tvm var ve bugün ekranda siyah bir leke gordum ne olduğunu anlamadım bocekmi yoksa ölü pikselmi oluştu
     LG 2015 LF SERİSİ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • armadyon A kullanıcısına yanıt
    Sineğe benziyor :D
  • http://forum.donanimhaber.com/m_81715979/f_//tm.htm#81715979

    Benzer sorunlar buradaki linktede var ne yapmak gerek servisi mi aramaliyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • armadyon A kullanıcısına yanıt
    Yakından şahsen görmeden bir şey diyemem.. Bazen diyotlardada arıza olduktan sonra buna benzer görüntüler oluyor.. Eğer böceksede ki ihtimali var daha önce samsungta başıma gelmişti.. Bir keresindede masa üstü bilgisayar kasasından fare çıkarmıştım... Geçmiş olsun arıza kaydı açtırın.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.