Şimdi Ara

LFR ve bonus roll hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün LFR yaparken aklıma bir fikir geldi, loot alamadığımız sürece sonraki denememizden loot alma şansımız yükseliyor.

    Ben horridondan trinket istediğim için şansım yükselsin diye ilk bossta takıma hiçbir katkıda bulunmadım. Bossa 1 dmg bile vurmadım ve kimseye heal atmadım. Yaptığım etik değil hede hödö lfr faceroll zaten.
    Boss öldüğünde bana çanta falan herhangi bir loot gelmedi. Sadece bonus roll atma hakkı açıldı bende atmadım horridon istediğim için. LFR panelini açtığımda ilk bossa loot save olmadığımı gördüm.

    Şimdi ben savelenmediysem, aynı şeyi tekrar yapsam, ama bu sefer bonus rollu kullansam, tekrar tekrar tekrar istediğim trinketi alana kadar veya tokenlerim tükenene kadar böyle yapabilir miyim? Yoksa bonus roll a dokunmadığım için mi savelenmedim?



  • Bonus rollu kullanmadığın için savelenmedin. Bonus roll veya normal farketmez çantana o bosstan gold dahil herangi bişey düştümü savelenirsin...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mogu charmin varsa bir boss tan 2 loot alma hakkın oluyor. Bu lootlardan biri otomatik diğer bonus roll dediğimiz isteğe bağlı. Bonus rollu o hafta istediğin zaman kullanabiliyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.