Şimdi Ara

Letitbit'den nasıl kazanç sağlanır (yeniyim uzmanlardan yardım)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Takip ettiğim bi dizinin letitbit üzerinden ve uploaded'dan uploadlarına başladım. Linkleri tek forum üzerinden paylaşıyorum ancak gördüm ki haftada 3 5 download alıyorum. Bu işten gelir getirenler nasıl yapıyorlar? Çok hızlı upload hızım var dolayısıyla bu işi yapmak istiyorum ama sizlerin yardımınıza ihtiyacım var. Bu işin püf noktaları nedir?



  • bir ara heves ettim, hotfile'a oyun, program, film falan attım remote upload ile. 3-4 gün uğraştım. sonra sıkıldım bıraktım. tam 1 sene sonra hesabımda 15 dolar birikmiş. Çektim harcadım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

    bir ara heves ettim, hotfile'a oyun, program, film falan attım remote upload ile. 3-4 gün uğraştım. sonra sıkıldım bıraktım. tam 1 sene sonra hesabımda 15 dolar birikmiş. Çektim harcadım

    500mbit gibi yüksek hızlı bi internetim var tabi kablolar en fazla bu kadarını destekliyor, yoksa 1tbite kadar ulaşabilirim diye düşünüyorum. O yüzden bu işe girmek istiyorum. Oyun olur film olur her türlü upload yapabilirim yeter ki bana bi yol gösteren olsun.
  • gayet basit..

    kaliteli 10 -20 forum bulacaksin..

    kaliteli içerik - başlik ve pek forumlarda olmayan olacak.. sürekli konularini güncel tutacaksin ve üyelere yardimci olacaksin..

    böyle böyle üyelerin güvenini kazanacaksin.. sonra google aramalarda nickini aratip senin yüklediklerini indirmek isticekler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.