Şimdi Ara

Leo Franco Kriz yarattı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Leo Franco krizini aşamayan Galatasaray'da yabancı kaleci arayışı devam ediyor. Sarı kırmızılı yönetimin temasa geçtiği kalecilerin sözleşmelerine "Fener maçlarında oynamayız" maddesi koydurmak istemesi pazarlıkları kilitlenme noktasına getirdi. Bu kalecilerin Buffon ve Cassilas olduğu ilk gelen bilgiler arasında. İkinci gelen bilgiler ise bu kalecilerin Buffon ve Cassillas olmadığı yönünde.

    Fenerbahçe derbisinde Selçuk'un uzaklaştırmak için vurduğu top Leo Franco'nun koruduğu kaleye gol olmuş, Arjantinli kaleci bir daha forma yüzü görememiş, bakkalı veresiye alışverişi kesmiş, Arjantin büyükelçisi Dışişleri'ne çağrılmıştı.

    Benzer travmaları kendileri yaşamak istemeyen Buffon ve Cassilas'ın da Fenerbahçe derbilerinde oynamak istemediği belirtildi. Sarı kırmızılı camiada Buffon'un Avrupa ve kupa maçlarında, Casillas'ın lig maçlarında, Aykut'un ise Fener maçlarında kaleyi koruması formülü tartışılmaya başlandı. Adını vermek istemeyen bir yönetici, "Aykut daha önce Fenerbahçe maçlarında kötü goller yemişti. Başka kalecilerin moralini bozmaya gerek yok" diyerek bu formülün ciddi bir şekilde masaya yatırıldığını ifade etti.

    LEO FRANCO DAUM'U ARADI

    Öte yandan Galatasaray'ın göndermek için "yıldıray politikası" uyguladığı Leo Franco'nun, kader arkadaşı Daum ile temasa geçtiği bildirildi. Leo Franco'nun Daum'a, "Abi, senin avukatın cebini alabilir miyim? Haldun Üstünel sadece kendi halı saha maçlarında beni kaleci yapıyor, kantinde yediğim tostun içinden kaşar, karnıyarığın içinden patlıcan çıkmıyor" diye dert yandığı öğrenildi. Kulübe yakın kaynaklara göre konuyla ilgili Leo Franco'nun FIFA'ya gitmek istediği ama FIFA'nın "Gelme" dediği de belirtiliyor.

    Bu siteye bayılıyorum valla







  • Geçen sene gazeteler "Şampi..." manşetleri atıldıktan bir hafta sonra şampiyonluğu Bursaspor'a bırakan Fenerbahçe'ye Şampiler Ligi kapısı açıldı.

    Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu son hafta kaçıran takımların oluşturacağı Şampiler Ligi'nde; Fenerbahçe'yi, Manchester United, Ajax, Roma ve Young Boys gibi dişli ekipler bekliyor. Ancak hem son haftaya lider girdiği için, hem anons travması yaşadığı, hem de bu alandaki eski puanları göz önüne alındığında, Fenerbahçe'nin kura çekimlerine ilk torbadan seribaşı olarak katılmasına kesin gözüyle bakılıyor




    Çok komik Paok şukonu hala atamamış olmama rağmen bayıldım




  • Alişen Beşiktaşlı herkesin gözü yaşlı



    Nobre, Rüştü, Ali Güneş, Aurelio vs. derken Beşiktaş şimdi de Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Ali ŞEN ile transfer görüşmelerinin başladığını borsaya bildirdi.

    Ali ŞEN'in akşam saatlerinde Bodrum'dan gelerek, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde imza atması bekleniyor. Ali Şen'in başkanlık görevine gelmesinin ardından Yıldırım Demirören'e 'Kendine kulüp bul' denildi. Demirören'e yurt içinden teklifler var. Özellikle Gaziantepspor'un eski Beşiktaş Başkanı'nın transferi konusunda ısrarcı olduğu belirtiliyor
  • krampon.net
  • quote:

    Orijinalden alıntı: St.Rendroy




    Efendim.
  • Zaytung gibi bir şey
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.