Şimdi Ara

Lens kutum klozete düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herhalde bu durumu sadece ben yaşayacağım ayrıca banyoda lens takmak bence mantıksızlık odanın içindeki aynada takalım boşver yere düşsün temizleriz ama tam lavobonun dibinde klozetin olması fahiş durum bence olay o kadar ironik durumda ne desem bilmiyorum ama bunun bana manevi açıdan çok maddi açıdan zarar vermesini isterim illaki bir zararım olacaksa zira kutuyu temizlemek için yapmadığım kalmadı elektron mikroskobum olsa açıp bakıcam bişey var mı yeni kutuda belki daha fazla vardır.. takılıyorum sadece kendi izlenimlerin karbonotlu sudan kolonyaya kadar temizleyip kuruladım ve lensleri de içine koydum detaylıca konuyu anlatıyorum bu arada ilk lens denemelerim hani dedim ya böyle bir acemiliği illa yapıcaktımm.. Belkide taktiri ilahidirr.. Anlatıyorumm...

    27.11.18 Tarihinde ACUVUE AOSYS 3 aylık lens aldım birini kullanmaya başladım dün sabah arkadaşımın evindeydim orada lensin birini takarken kutu elime çarpıp klozete düştü temiz su vardı içinde, kutunun tek tarafı açık ve içinde losyonu vardı, diğer lensim de kutu içindeydi ama onun ağzı kapalıydı lensimi de gözüme takmadan kapalı olanın yanına koydum ellerimi ve kutuyu yıkayarak kapattım kutuyu yani lenslere herhangi bir su yada başka bişey değmedi. Bugun ise kolonya deterjan ve en sonda temiz ve kuru iken kendi losyonu ile iki kutuya da temizlik yaparak (karbonotlu su ile bile yıkadım) ikisinide yerleştirdim lensleri şimdi yani o olaydan sonra takmadım 1 gün bile olmadı.

    Korkuyorum acaba sabah gözüme takmalı mıyım doktora başvurmadan bunu elbette yapmayacağım, lensi çöpe atmam gerekir mi henüz iki hafta bile olmadı Tuvalet pis olsa bile kutuyu temizledikten sonra bir zararı olur mu ? lens suyu lensi ve kutuyu ne kadar temiz bırakır mikroplardan arındırır bunları merak ediyorum belkide şuan normal bir zamandan daha temiz bir kutu var yanımda ama merak ediyorum ne olacak takacak mıyım..







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.