Şimdi Ara

Lens kullananlar bakar mısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
13.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Daha yeni Bousch lomb lens aldım kendime.linki burada
    http://www.lensal.com/lens.aspx?id=135

    Lensi gözüme sorunsuzca taktım fakat gözlükte gördüğüm o keskinliği ve netliği vermiyor.Soğuk havalarda filan gözlüğe nazaran daha avantajlı olduğu aşikar ama netlik yok.Ayrıca dışarı çıkınca hafif güneş olursa gözümü rahatsız ediyor gibi geldi.

    Bu net görememe sebebi nedir arkadaşlar?Bulanık gibi görüyorum ve sinir oldum açıkcası o kadar para verip satın aldım da gözlükten daha kötü çıktı diye.Sizce normal midir?yardımcı olmanızı rica ediyorum







  • yanlış numara almışsındır.normalde gözlükten daha rahat görmen lazım.netlik anlamında olmasa bile tamamen bakış açısını kapladığı için daha iyi hissetmeniz gerek.
  • bende önceden lens kullanmıstım ama okadar net deil dedigin gibi gözlük takmak istemiyodum ama suan gözlük aldım ama dünya varmıs süper ama benim sana tavsiyem git lazerle cizdir bende cizdirmek istiyorum ama para yok
  • Alalı ne kadar zaman oldu bilemiyorum ama 1,5 haftada zor alıştım ben gözüm sulanıyordu yakını bulanık görüyordum şimdi sıkıntı yok belki göz numaran artmıştır
  • doktor 2 numara yazmıştı ama 2 numara üretilmiyor dedi bana lens aldığım yer.2.25 veya 1.75 deneyelim hangisi oluyorsa onu al dediler.gerçektende araştırdım 2 numara yoktu.2.25 denedim aldık.şimdi takıyorum ama ne biliyim belkide alışmamış olduğumdandır diye düşündüm.Hemen takar takmaz dört dörtlük görüntü almak mümkün müdür normalde?
  • Lens derttir.Keşke almasaydın.Kullanması gerçekten çok sıkıntı.Benim kullanan arkadaşlarımın sizin dediğiniz gibi bir şikayeti yoktu ama.
  • arkadaşım gözün astigmatsa normal bu durum. astigmat demek konrnea eğriliği demektir. yumuşak lensde korneanın şeklini alır. yani az düzeltir. eğer tam randıman almak istiyorsan sert lens al. bende astigmatım ve aynı sorun bendede oldu. sert lens tek çözüm.
  • Bende aldığıma pişman oldum açıkcası ama iyi kötü idare etsin eskiyene kadar sonra atıp gidip 150 civarı fiyata adam gibi gözlük alıcam.Gözlük çok çok rahattı lense göre.Yani görüntü netliği olarak.Belki miyop olanlarınki iyi geliyordur ama torik lens kullananlarda problem oluyor olabilir.
  • Ben HD görüyordum Göz doktorunu bi ziyaret et bence.Ben de astigmatım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Self Control

    Ben HD görüyordum Göz doktorunu bi ziyaret et bence.Ben de astigmatım.


    kaç günde alıştı gözlerin lense.Takar takmaz dört dörtlük görüyor muydun acaba?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Self Control

    Ben HD görüyordum Göz doktorunu bi ziyaret et bence.Ben de astigmatım.


    lafın banaysa rahat ol çok doktorla görüştüm. hatta 2 tane torik lens değiştirmeme rağmen görüntü hep bulanıktı. sert lens taktığım an mükemmel görüntüye kavuştum.
  • Sen ne zamandır kullandın peki? Ben 1 haftada iyice alıştım. Yumuşak J&J acuvue 2 idi
  • ben alalı bir ay oldu.Bana 1 çift yedek hediye vermişti aynısından.onları taktım gözüme bir yada iki gün taktım.Akşamları pc başında gözlük daha iyi olur diye gözlük takıyordum.Daha sonra bu bulanık görmeye tahammül edemediğim için gözlüğe devam ettim.Şimdi lens paketini görünce tekrar taktım lensleri.Uzak noktalara bakınca gözlükteki gibi yazıları okuyamıyorum işte.Tek sorun bu.Elbette hiç birşey takmıyormuş gibi kötü değil ama ayna gibi görüntü yok.Acaba bir hafta sabahtan akşama adam gibi kullansam yani düzenli taksam düzelir mi?
  • ben de miyop için sun care kulanıodum ilk taktığımda felan da hiç acıtmadı hd kalitesindeydi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: erdenar

    ben alalı bir ay oldu.Bana 1 çift yedek hediye vermişti aynısından.onları taktım gözüme bir yada iki gün taktım.Akşamları pc başında gözlük daha iyi olur diye gözlük takıyordum.Daha sonra bu bulanık görmeye tahammül edemediğim için gözlüğe devam ettim.Şimdi lens paketini görünce tekrar taktım lensleri.Uzak noktalara bakınca gözlükteki gibi yazıları okuyamıyorum işte.Tek sorun bu.Elbette hiç birşey takmıyormuş gibi kötü değil ama ayna gibi görüntü yok.Acaba bir hafta sabahtan akşama adam gibi kullansam yani düzenli taksam düzelir mi?


    ???
  • Yardımcı olur diye düşünüyorum ;http://resim.donanimhaber.com/m_11902263/mpage_1/key_/tm.htm


    Sanki daha fazla sayfadan oluşan bir konu vardı ama bulamadım, belki de yanlış hatırlıyorum.
  • sana lens takarak okutma yapmadılar mı? lens takınca numara değişir çünkü,ayrıca senin gözüne uygun lens 2 yse 2 olması lazım farklı vermeleride yanlış..tabii en önemlisi astigmatın varmı bilgisayar çıktısında bu gözükür sendeyse bak istersen..benim gözlerimdeki numaralar farklı hatta astigmatlarda farklı oldugu için lensle iyi göremem..ama bazen lens takmak iyi oluyor spor yaparken yada kızlarla olurken :)
  • ARKADAŞLAR LENS TAKINCA GÖZLÜKTEN ÇOK ÇOK DAHA NET GÖRMENİZ GEREKLİ!!! Gözlük ve gözünüz arasındaki boşluk, net görüşü engeller ama lens gözünüzün üzerinde olduğu için taktığınız zaman müthiş net bir görüntü elde etmeniz gerekli.

    FLAŞ FLAŞ!!!! Artık gündüz lens takmanıza gerek kalmadı çünkü "ORTOKERATOLOJİ" bu sorunu ortadan kaldırıyor. Gözünüze cerahi müdahale yapılmadan sadece gece uyurken lens takarak gündüzleri lens gözlük kullanmadan gezebileceksiniz. Örnek bir adres;

    http://novagoz.com/tr_ortokeratoloji.htm


    Not: Yukarıdaki adresi örnek olsun diye yazdım google'a "gece lensi" lensi yazında ilk çıkan adres bu. Gözlük lens takanlar için bunun bir milat olabileceğini düşünüyorum.




  • Ya Ben de yeni lens aldım 2 gün oldu hala takamadım beceremiyorum bir türlü iki gözde -3.00 derece bu elegancenin sky blue 3 tone denen lenslerinden aldım solisyonu da acayip yakıyor nasıl takıcam bilmiyorum yaa çıldırmak üzereyim bi yardım lütfennn :((
  • Gözlükteki görüntü kalitesi DVD
    Lensteki görüntü kalitesi HD

    Görüntünüz net değilse muayeneyle ilgili bir sorun olabilir.
    Ayrıca birde lens numaralarınızı yazsaydınız ya.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.