Şimdi Ara

Lens kullanacağım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şimdi benim gözüm bozuk gözlüğüm var ama takmam onu kullanamıyorum başım felan ağrıyor rahatsız ediyor. Lens kullanacağım ancak şöyle bir sorun var,
    lens pahalı bir şey diye biliyorum. Aylık değiştirilmesi gerekiyormuş, her ay para mı ödememiz gerekecek?



  • Biofinity kullanıyorum ben, 6 adet lens var içinde 120 lira. Bu lensi aylık değiştirmek gerekiyor ama ben 1.5 ay kullanıyorum genelde. Zaten lens eskidikçe gözde kuruluk, rahatsız etmek gibi şeyler yapıyor. 120 liraya 4-5 ay boyunca lens kullanabilirsiniz yani. Benim gözüm biraz hassas, hemen kuruyor o yüzden her gün çıkarmam gerekiyor ama bazı insanlarda bu problemler yok. Bazı Devlet hastanelerinde lens kullanacağım dediğiniz zaman ücretsiz deneme lensi veriyorlar, onlardan alın.
  • Lens gözlükten çok daha fazla rahatsız ediyor. Lens kullanan çoğu insan,bunu gözlük kullanmak istemediği için,kozmetik yönünü düşünerek kullanıyor ki eve geldiğinde bir çoğu lensini çıkarıp gözlük kullanıyor. Bunlardan biri de bendim önceden. Ancak kesinlikle rahat bir ürün değil. Gözlük kullanmaya muhtemelen alışamadın sen ancak lens kullandığında gözüne rahatsızlık verme ihtimali yüksek. Uzun vadeli zararları bir yana kısa vadede bile bir süre sonra gözde batma,yanma gibi sıkıntılar çıkarıyor.

    Benim önerim ise,kendine en yakışan gözlüğü bulup (ki ben bunun için aylarca optik mağazalarını dolaşmıştım ),bir şekilde alışmaya çalışmak.
  • Gözüne uyan doğru lensi bulduğunuzda lens kesinlikle daha rahat. Ama bende eve geldiğimde gözlük takıyorum çünkü gözün hava alma ihtiyacı var. Lens gözde sürekli durmamalı.
  • 4 senedir lens kullanıyorum çok memnunum. Çok rahat. Eve gidince gözlüğü takıyorum dışarda lens kullanıyorum. Kullandığım lens biomedics 55. Hiç değiştirmedim 4 senedir
  • Dark Territory kullanıcısına yanıt
    Güncelleme: 16 yaşından küçüklere vermiyorlarmış,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.