Şimdi Ara

Lenovo Z510 0.77 Ghz Çalışma ve bios update sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar.
    Elimde bir adet Lenovo Z510 var. Kronik sorunu olan 0.77 GHz'te çalışıyor sürekli bazen ara ara 1.2 GHz çıktığı oluyor ve bu haliyle yavaş tabii ki.
    Sorunun BIOS güncellemesi ile giderildiğini gördüm. Kendi sitesinde güncelleme yayınlamışlar bunun için gel gelelim ne yapıp ettiysem güncelleyemedim. Batarya sağlığı iyi her şey normal fakat güncellemeyi yapamadım.
    Ekran görüntülerini paylaşıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
    Teşekkürler şimdiden.
    Lenovo Z510 0.77 Ghz Çalışma ve bios update sorunuLenovo Z510 0.77 Ghz Çalışma ve bios update sorunuLenovo Z510 0.77 Ghz Çalışma ve bios update sorunuLenovo Z510 0.77 Ghz Çalışma ve bios update sorunuLenovo Z510 0.77 Ghz Çalışma ve bios update sorunuLenovo Z510 0.77 Ghz Çalışma ve bios update sorunu







  • Programı yönetici olarak çalıştırmayı yada güvenli kip ile açıp orada çalıştırmayı deneyin. Yine olmazsa DOS üzerinden komut girerek çalıştıracağınız bios update programları ile manuel olarak yüklemeyi deneyin. Bunun için özel ISO dosyaları da oluyor. Flash belleğe yazınca DOS ekranı olarak açılıyor. Alternatif olarak Hiren’s BootCD PE gibi çoklu programlar içeren aracı da deneyebilirsiniz.
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler üstad fakat çok araştırdım maalesef bu biosun dps sürümünü bulamadım. İnhyde Bios adı altında geçiyor maalesef

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sorununuzu düzeltmeyi deneyebilirim fb.com/crimsss tl5536860467

  • Çözebildiniz mi? Aynı sorun ve aynı laptop bende var. Güncelleme yapamıyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.