Şimdi Ara

lenovo y53o a vista sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba ben sorunumu vistaya bağlıyorum lenovo y530 p7450- core 2 duo 2.13 ,3gb ddr3 1066 ram , 9600gs 1024mb ekran kartı ,500gb harddisk bir makinam var ve sorunumu vistaya bağlıyorum alalı 5 gün olucak en başta yoktu zman zaman örneğin bilgisayarıma sağ tıklayıp özelliklere tıkladığımda açılır gibi ekran gelirken aynı hızla kayboluyor bunu başka şeylerdede yapıyor bunun sebebi nedir ? 2. olarak da böle bi makina için bana biraz yavaş geliyor tıkladığım objelerdebekleme yapiyor yardımlarını bekliyorum teşekkür ederim. ( grafik oalrak sorunum yok gibi crysis2 yi iyi denbilecek bi şekilde oynayabildim fakat normail masaüstü durumlarda bu tür avaşıklar beni şüpheleniriyor.)



  • vistanın geç açılması desen tamam diyeceğim de senin problemin virüs, cookieler, gereksiz kurulumlar vs felan olsa gerek. sağ klik yaptığında gelmek üzre iken acele edip sol klik yapıyorsa gelmesi ile kaybolması bir olur. bu durumda windowsunun gazını almak gerekir diyeceğim ama bu sefer de bir üyemiz gelip atıfta bulunabilir. o yüzden ben gazını almayayayım.

    şu an içeride bu note.nin benzeri var hiç de sorunu yok. sorun gibi görünen vistanın yavaş açılması (kağnı gibi deriz ya hani o kadar yavaş yane)
    açıldı mı da yani ne diyelim cherooke diyesim geldi..


    bir dakika o telefonun dikkatimi çekti. pc suite kurdun mu pc' ye. kaldır derim işin yoksa o programla.




  • evet arkdaşlar problemi hallettim Problem ne virüs ne trojen nede cookies gibi faktörler değil :) problem vistamızın güzel güncelleştirmelerinden windows source 4.0 isimli güncelleştirmesi . bunu sildiğimizde tüm problem halledilmiş oluyor.
  • Lucien ,
    kardeşim hayy ağzına sağlık aynı sorun bendede var ve bir türlü çözemedim senin dediğin windows source 4.0 güncelleştirmesi bende görünmüyor acaba ne yapabilirim bi yardım etsen...çok makbule geçer.
  • Dostum cevabım biraz geç oldu ama
    program ekle kaldıra gel orda windows güncelleştirmelerini göster sekmesini işaretleyipte bak ozaman göreceksin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.