Şimdi Ara

Lenovo y510p Slı sorunu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, Lenovo Y510p Gt750M SLI (2+2=4gb) ekran kartına sahip laptopu kullanıyorum sorunum şuki ; Battlefield 4 gibi performans isteyen oyunları yüksek çözünürlük ve kalitede 2 saat civarı oynadıktan sonra oyundan atıyor 2. ekran kartı aşırı ısınıyor, bunun için ne yapabilirim ki kaldıki pc yeni sayılır 4 ay oldu alalı 1 yıl sonra macundaki kuruluğa bağlı olarak 2 saat bile oynayamayacağım şuan garantiside sürüyor acaba iade alırlarmı satarken oyun pc si diye sattılar yani kendini soğutamıyor ise bu pc ne diye oyun pc si dediniz gibi bir bahanemle geri alırlarmı ? fikir ve görüşlerinizi bekliyorum teşekkürler..



  • Yapabileceğin fazla bir şey yok.Servise gönder macun yenileyip temizlesinler.Iade şansı kalmamış 4 ay geçmiş alalı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SenTiNeLz -- 30 Eylül 2014; 23:18:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iade olmaz ama bakim yapılır. Bakım ne kadar etki eder orası muamma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • laptoplar ile oyun oynanmaz, ders almışsındır umarım. termal macunu sen de değiştirebilirsin, youtube'da gerekli dokümanları bulabilirsin. macun olacak noctua nt-h1 ya da coollaboratory liquid pro da alabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her laptop ısınır. 2 saat oynuyormuşsun işte yeter de artar. Laptopu soğutacak fan almadıysan en büyük yanlışı o an yapmışın.
  • tangoemin T kullanıcısına yanıt
    mutlaka altına soğutucu fan al.

    bu bir nebze rahatlatır seni. geri kalan durumda yapacak birşey yok ufacık alanda bütün parçalar dip dibe ve 2 ekran kartı var bunlar çok fazla ısı üretiyor ve atacak yer de yok. bu üzden Masaüstü alın diyoruz işte.

    fansız laptopta oyun oynamak zaten direk "commit a suicide."



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 1 Ekim 2014; 1:40:48 >
  • Y510p baya sıkıntılı bir ürün. Keşke almadan önce biraz araştırsaydınız. özellikle ikinci ekran kartı cayır cayır yanıyor ve yapılacak pek bir şey yok malesef



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geltuzat -- 1 Ekim 2014; 2:24:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc den memnunum sadece ısınma var onu engellemek için soğutucu fan diyorlar fakat laptop soğutucularının anakarta zarar verdiği söyleniyor . ?


    2. olarakta bana bu pc yi oyun pc si diye sattılar ki öyle, kendini soğutamayan pc nasıl oyun pc si oluyor ki ? 2600 lira verdim ben bu cihaza bana normal bir durumdeme gibi bir şansları yok ya düzelitler ya iade alırlar yanlışmı düşünüyorum Soğutucu almak zorunda felan değilim adam o kartları o fanları pc nin içine koymussa yeterli gelmesi gerekir ?
  • Guclu bir sogutma sistemine sahip olmayan laptoplarda ekstra sogutucu sart ayrica garantiye gonder guzelce bakimini yapsinlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laptopun altına alınan fanın pek faydasını göremezsiniz.Dogrudan anakarta, gpu yada cpu ya üflemiyor sonuçta.Alttaki plastiği soğutur ancak.Ama yinede almakta fayda var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.