Şimdi Ara

LENOVO Y510P HAKKINDA BİLGİ ALMAK İSTİYORUM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese selam...
    Sahip olduğum masaüstü bilgisayara Lenovo Y510P ve 600TL civarında nakit teklif ediyorlar. GT755M SLI olan versiyonu hakkında bilgi sahibi olan, kullanan arkadaşlar cihaz hakkında bana bilgi verebilirler mi?

    Masaüstü bilgisayarımın özellikleri
    -i5 4690k
    -msi z97 gaming 5 anakart
    -msi r9 280 ekran kartı
    -corsair vengeance 4x2 8GB 1866mhz ram
    -cooler master nepton 120xl sıvı işlemci soğutucu

    benim en büyük sorunum bu masaüstü bilgisayar LoL de mesela en yüksek ayarlarda ortalama 300-400 fps performans verir iken sıcaklığın sıvı soğutma olmasına karşın 50-60 derecelerde seyir etmesi. Bu büyük bir sorun mudur? Bu sıcaklığı düşürmek için neler yapılabilir? Şayet takasa girersem bu Lenovo iyi bir bilgisayar mıdır?



  • Heutros H kullanıcısına yanıt
    lol için maximum fps yi monitorunun desteklediği hz e ayarlaman gerekir, 400 fps alsan bile monitorun 60hz olursa 60 fps ile eşdeğer bir görüntü alırsın ggerisi sadece bilgisayara yük bindirir, lenovo bilgisayar ise senin bilgisayarının tam yarısı kadar(yüzde 51 kadar) performans sergiler tabi bunu bir laptop kadar soğutma olduğu için baya bi sıcaklık olucak ve sıcaklığı fazla takan biriysen değmez , yüksek güç gerektiren oyunlarda tam güçle tüm donanımlar çalışır ise işlemciyi 90 ekran akrtlarını ise 98 olarak görmek çok normal ama bunu hissetmesende kafana takarsın bence değmez o yüzden :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.