Şimdi Ara

LENOVO VIBE P1m

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
12.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, Vibe P1m için 4000 mAh'lık P70' e alternatif olarak çıkmış bir telefon denebilir.

    Eylül 2015'te duyurulmuş ve Ekim 2015'te piyasaya sunulmuş. Google'da arattığınızda bile hakkında çok fazla bilgi edinmek mümkün olmuyor. 749 Liralık fiyatıyla Teknosa'da satılıyor ve henüz başka bir satıcı da yok.

    Telefon hakkında yorumlarımı telefonu kullandıkça buradan paylaşacağım.

     LENOVO VIBE P1m



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mascius -- 27 Şubat 2016; 17:33:14 >







  • Hocam Gpu ve Batarya Süreleri Be kadar?
    O işlemci hiç hoş değil bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ghz işlemci ve yan taraftaki güç tasarruf düğmesi ile şarj aletine ulaşana kadar kesinlikle şarjı bitmesin diye yapılmış gibi :D herhangi kronik sorunu yoksa alabilirim. Oyunla falan işim olmaz. Telefonu alan arkadaşların yorumlarını bekliyoruz.
    Malzeme kalitesi?
    Ekran kalitesi?
    Batarya performansı?
  • Her ne kadar P70 in türevi dense de dediğiniz gibi 1 ghz lik işlemcisi P70 teki 1.70 ghz'nin gerisinde. Ayrıca arka kamerası 8 MP. (P70'te 13 MP iken) Yine de günlük çekilecek fotoğraflar için yeterli.

    Malzeme kalitesi olarak ön kısım bana oldukça dayanıklı geldi. Arka kapak çoğu telefonda olduğu gibi plastik ama takılı vaziyette oldukça tok bir görüntüsü var. Estetik ve sağlamlık olarak P70'ten daha tatmin edici diyebilirim.

    Bu arada telefonu isminin benzediği Vibe P1 ile kesinlikle mukayese etmemek gerekiyor. Ben düne kadar 4.3 inch'lik telefon kullanan insanım 5 inch'e bile zar zor geçtim. Büyüklügü benim için sorun olmasa kesinlikle Vibe P1 alırdım.

    Telefonu arama yapmak, mesaj atmak, whatsapp, viber, e-mail, vb gibi günlük ihtiyaçlar için kullanıyorsanız arada da birkaç fotoğraf, video çekerim diyorsanız telefon alınabilir. Fiyat olarak gayet uygun.

    4000 mAh 'lik bataryasıyla ilgili yorumlarımı biraz daha fikir sahibi olunca yazacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Batarya yoğun kullanımda 2.5 günü çıkarıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mascius kullanıcısına yanıt
    Oyun oynamayan kişiler için uygun bir cihaz bence hocam da oyun biraz sıkıntı
    Acaba gpu olarak nesi var, ayrıca sizce geleceğe yönelik midir cihaz?
    Bir tek Appleda bu kadar güçsüz işlemciler var birde WMde.
    Benim Galaxy Youngda Ram yüksek idi 768Mb Rami var idi ama 1Ghz tek çekirdek işlemci ile günümüzde işkence çekiyor cihaz.
    O batarya çıkartılabilen tarzda mı?
    Laglar var mı cihazda?
    Hafıza kartı takılabiliyor mu?
    Kamerasının diyafram değerleri nasıldır A7000 gibi mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batarya sureleri hakkında bilgi bekliyoruz üstad. 5.5" banada büyük geldi p1. Çok memnunum ama arabada kullanırken yada cepte sıkıntı oluyor bana. Wi-Fi ile baya iyidir ama 3g ile batarya suresi de önemli. P70 te kullandim Wi-Fi ile harika gidiyor 3g ile 1-1,5 gün. Benimde oyunla isim olmaz dediginiz gibi kullanım. Mail banka whatsapp sosyal medya filan.
    Birde konuşma kalitesi nasıl? Gelen giden ses?
    Ayrıca su sicramalarina karşı nano kaplama gibi birşeyler yazıyor. Deneyin demiyorum da :) kullanım kılavuzunda ip67 filan yazıyor mu?

    Batarya suresi ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vega_vega -- 1 Mart 2016; 17:42:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vega_vega

    Batarya sureleri hakkında bilgi bekliyoruz üstad. 5.5" banada büyük geldi p1. Çok memnunum ama arabada kullanırken yada cepte sıkıntı oluyor bana. Wi-Fi ile baya iyidir ama 3g ile batarya suresi de önemli. P70 te kullandim Wi-Fi ile harika gidiyor 3g ile 1-1,5 gün. Benimde oyunla isim olmaz dediginiz gibi kullanım. Mail banka whatsapp sosyal medya filan.
    Birde konuşma kalitesi nasıl? Gelen giden ses?
    Ayrıca su sicramalarina karşı nano kaplama gibi birşeyler yazıyor. Deneyin demiyorum da :) kullanım kılavuzunda ip67 filan yazıyor mu?

    Batarya suresi ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz?

    Arkadaşlar merhaba lenova vibe p1 aldım gecen gün
    1 haftadır kullanıyorum ama dün akşam zil seni kıstım yanlışlıkla bir daha açılmıyoor ses sonda ama ses çıkmıyor uyarı sesleri çalışıyor.
    ayarlara kesintiler diye bir bölüm var onunla alakası va rmıdır ne olur yardım edin deliricemmm




  • Ben yaklsik 1.5 hafta once aldim telefonu suan bu telefonla yaziyorum.batarya suresi mukemmel diyebilirim lise sona gidiyorum yaklasik 8 saat okulda kaliyorum şarj 100 ken gidiyorsam okula 60-70 den az donmuyorum.kamerasida iyi geldi bana arkasi su gecirmezmiymis neymis.ama cok begendim arkasinin malzemesini bi degisk haz veriyor insana en buyuk sorun oyun asphalt8 gibi cok grafiklinoyunlarda lag yaratabiliyor ama ben oyle oyunlar oynamadigim icin kafam rahat gonul rahatligiyla alabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batarya cikarilmiyor.Menude laglar yok sadece oyunlarda oda az kasmalardan.hafiza karti takiliyor.giden gelen seste sikinti yok.bu arada şarjim 87 iken 4 gun kaldi diyor ama 2 gunu cikariyor telefon

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lenovo A7000 alayım diyorum 5.5 inç çok itici geliyor

    2 yıldır Discovery kullanıyorum. Lenovo Vibe P1M almak istiyorum. Fiyatı 749 TL. Öneren ya da önermeyen var mı? WhatsApp, İnstagram, Facebook, Twitter, Clash of Clans ve 1-2 program dışında pek kullanmıyorum telefonu. Bu uygulamalarda sorun çıkar mı sizce?
  • emin ol hic bir sorun cikarmaz 1 aydir kullaniyorum hic sikintisini gormedin sarj dolu dolu iki gunu cikariyor o soyledigin uygulamalarda sorun falan cikartmiyor cok grafik isteyen oyunlarda sıkıntı cikarabilir ama kasma yok suana kadar oyun oynamadigim icin kafam rahat benim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben oyun oynarken ekran videosu çekiyorum dostum evet işlemcisi düşük ama seni yarı yolda bırakmaz o uygulamaları kullanırsın telefonu şarja takmadan iki gün. İyi araştır gidip 750 TL ye de alma ama bak bazı sitelerde 650TL ye kadar düşüyor. Hediye çekiydi kartın bonusdu felan derken 600 TL ye kadar alan var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elektrofx320

    Ben oyun oynarken ekran videosu çekiyorum dostum evet işlemcisi düşük ama seni yarı yolda bırakmaz o uygulamaları kullanırsın telefonu şarja takmadan iki gün. İyi araştır gidip 750 TL ye de alma ama bak bazı sitelerde 650TL ye kadar düşüyor. Hediye çekiydi kartın bonusdu felan derken 600 TL ye kadar alan var.

    Tasarım olarak da çok güzel yapmışlar P1M'yi.

    Discovery'de 1,2 GHz var 4 çekirdek. P1M 1.0 GHz dört çekirdek. İşimi görür gibi geliyor bana da.

    Çok nadiren 15-20 dakikalık video çekerim. Kamera performansı nasıl peki? Arada fotoğraf çekmeyi severim. Videoları 1080P 30 FPS yazıyor. Çok iyi Isınma sorunu yoktur inşallah

    Bunun dışında kronik bir sorunla karşılaşan var mı?




  • 720p 30 fps video kayıtları çekiyor ve 30dk sınırı var max. kamerasını fiyatı ile kıyaslayacaksın evet fiyatını hak ediyor. ısınma yaşamadım genelde serin serin çalışıyor tasarım dikkat çekici kesinlikle güzel bir akıllı telefon fiyatını oldukça hak ediyor. Ben memnunum
  • 0537 yi tuşladığınız anda numaranın devamını yazamadan hata mesajı verip ana ekrana çıkıyor. Fabrika ayarlarına geri döndüm ama sorun düzelmedi. Bu gibi bir sorunla karşılaşan oldu mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamera performansı nasıl yani neyle eşit mesela?
  • Arkadaşlar Lenovo p1m zil sesi sorununu çözebilen var mı??Ben fabrika ayarlarına geri dönüş yaptım oldu fakat ertesi gün yine ses gitti.Bir çözüm bulamadım.Tüm uygulamalarda ses var ama gelen aramalarda ses yok. Çözümü olan varsa yazabilir mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bankman1905 -- 21 Haziran 2016; 16:52:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rahmadinov kullanıcısına yanıt
    Zil sesi sorununu çözebilmiş miydin bende de aynı sorun var.Fabrika ayarlarına döndürünce düzeldi.Ama ertesi gün yine aynı sorun oldu.Tüm uygulamalarda ses var ama gelen aramalarda ses yok.... Servise mi göndereyim Daha 1 hafta olmadı alalı...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar ekran süresiyle ilgili bir bilgi verebilir misiniz bir fotoğraf çekip paylaşabilir misiniz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.