Şimdi Ara

Lenovo Vantage for Gaming ne işe yarar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Lenovo Vantage for Gaming yazılımı ile ne işe yarıyor? Bu yazılımın özellikleri nelerdir? Sizce kurmaya gerek var mı?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panzer_ -- 2 Aralık 2022; 15:21:54 >



  • Lenovo Vantage yazılımının oyun diziüstüleri için olan versiyonuna Lenovo Vantage for Gaming diyorlar. İndirirken aynı yazılımı indiriyoruz. Ayrı bir yazılım değil.


    Bu yazılımla bilgisayarın hemen hemen her özelliğini kişiselleştirebiliyor ve pc durumunu kontrol edebiliyoruz.


    Ayarları kişiselleştirme, Wi-Fi güvenliğini sağlama, sürücüleri güncelleştirme, tanı amaçlı programları çalıştırma, cihaz sağlığını takip etme ve sistemin seri numarasını/ürün numarasını görme amacıyla kullanılıyor.


    Lenovo Vantage for Gaming destekleyen pclerde ise bunlara ek olarak ekran kartı ayarları, overclock ayarı, fan hızı ayarı, RGB aydınlatmayı kişiselleştirme seçenekleri ve oyunlar için çeşitli kişiselleştirme özellikleri mevcut.


    Birkaç tıklamayla oyun performansını artırabilirsiniz. PCnin fan sesini kontrol edebilirsiniz. Klavye ışıklarını değiştirebilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panzer_ -- 2 Aralık 2022; 15:33:48 >
  • Lenovo Vantage kadar yararlı bir uygulama görmedim. Kütüphanede çalışacağım zaman fanı sessiz moda alıyorum kimse rahatsız olmuyor. Oyun oynarken yüksek güç moduna alıyorum ısınmayı engelliyorum. Klavye renklerini ayarlama seçenekleri de çok yeterli. Her gün ayrı renkte klavyeyle geziyorum  

  • panzer_ P kullanıcısına yanıt

    Yazdıklarına ek ben de iki özelllik ekleyeyim. GPU Clock ve GPU VRAM'i tek tıkla overclock yapıp artırabiliyoruz. Kaç mhz olacağını seçebiliyoz.


    Hızlı şarj açma kapama özelliği var. Pil sağlığını artırmak için aç kapa yapılabilir.

  • Lenovo Vantage for Gaming epey kullanışlı bir yazılım. Bilgisayarla ilgili her şeye müdahale edebiliyor olmak büyük özgürlük. Performansı, özellikleri, ışıkları kolay şekilde değiştirebiliyorum. Cihazın durumunu da kolay ve anlaşılır şekilde gösteriyor. Sadece bu yazılım bile lenovoyu rakiplerinin bir adım önüne çıkarıyor

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.