Şimdi Ara

Lenovo V15 G2 Alc Amd Ryzen 7 5700U 16GB 512GB SSD (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
7.316
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • paradiso45 P kullanıcısına yanıt

    Geçen hafta aynı anda denk gelmişti bu hafta denk gelmiyor bir türlü


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün stoklarda kalmamış malesef. Başlığa fiyatı yazılmamış, ne kadardı acaba?

  • virtue28 kullanıcısına yanıt

    bunun klavyesi ışıklı mı hocam en uyuz olduğum şey ışıksız klavye

  • Klayvesi ışıkli degil malesef. Pc henuz gelmedi, inceleme firsatim olmadi. Zaten kendime almamistim, indirimden önce almistik malesef.

    Fiyati hb 8 gb ram olani 8190 tl idi genelde, bir ara 8059 tl oldu ve yakinim almisti.

    16 ram olan modek 8500 üstüydu genelde. Yanliz ayni satici gg ve trentyolda da satis yapiyordu hepsine bakip avantajli olani secmek gerekiyor.

    Suan kalmadiysa yeni modellere bakarsiniz artik, insallah daha iyilerini alirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue28 -- 14 Şubat 2022; 14:56:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • virtue28 kullanıcısına yanıt

    bana göre avantajlı alışveriş uğraştırmayan firmadandır, tabi ki arada aşırı fiyat farkı olmamalı ben koşulsuz şartsız iade kabul eden Amazon'dan şaşmam. kullanılmış traş makinesini iade aldı adamlar yav

  • sleeptalkercat kullanıcısına yanıt
    Benim de iki gün giydiğim ayakkabıyı. Kalıbı biraz dardı, genişler diye giydim, 3 gün falan kullandım ayaklar perişan. Anlattım böyle böyle ben bu ayakkabıyı kullandım birkaç gün ama küçük geldi falan ayakkabıda açıkça kullanılmış izleri var ne kadar temizlediysem de. Siz iade talebi oluşturun dediler yine de. Iade ettim kabul etmiş adamlar. Yuh dedim müşteri memnuniyetinde çağ atlamışlar. Çok şaşırdım. Daha da Amazon varken milleti iadede garantide vs süründüren mediamarkt gibi firmaların eline düşmeyiz. 5 lira fazla olsun Amazon olsun

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • acelilctl kullanıcısına yanıt
    Amazon konusuna katiliyorum.

    Benimde basima gelen olay amazon.de yani almanya dan siparis ettigim 350€ luk elektronik üründü. Yanlislikla bozdum, 6. Ayinda. Amazon ile gorustugumde bana Türkçe bilen bir musteri hizmetleri ile konuşturup bozuk urunu geri aldilar, parami geri yatirdilar kurusu kurusuna. Hatta ucak kargo yaptirmislardi, 3-4 sene once 150 tl olan kargo parasinida geri yatirmislardi.

    Alinan yer kesinlikle cok önemli sonuna kadar haklisiniz. Ben o üründe arkasina durduklarini gorunce 1000€ luk daha ust versiyonunu siparis etmistim. Ulkemizdeki saticilardan daha iyi adamlar, tabiki alinir onlardan.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • acelilctl kullanıcısına yanıt

    aynen ya robot süpürge aldım, 10 ay sonra çalışırken kapanmaya başladı ama ara ara yapıyordu, anlattım dediler iade edin paranızı verelim.


    HB'den alsaydım o alet elimde patlardı kesin. Hele bir de ithalatçı tahtakale elektronikçileri var HB de satan, abuk subuk firma isimleri google'da bile çıkmıyor. Oralardan ucuz diye alınca kalırsın mıh gibi.


    Sonraki robot süpürge 300 TL daha pahalıydı ama amazon Türkiye satıcılıydı, oradan aldım. 1 senedir kullanıyorum sıkıntı yok. Dün de laptop siparişi verdim, trendyolda 270 TL daha ucuzdu ama gittim Amazon'dan aldım ben

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.