Şimdi Ara

Lenovo U330 Kullanicilari Kulubu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
0
Favori
32.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • LENOVO IDEAPAD U330

     Lenovo U330 Kullanicilari Kulubu


    Islemci: Intel Core 2 Duo P8400
    Islemci Hizi: 2.26Ghz 3MB 1066Mhz
    Bellek: 2GB DDR2 800Mhz
    Sabit Disk: 320GB 5400Rpm
    Ekran Karti: Ati Radeon Mobility HD3450 256MB \ Intel Mobile 4 Chipset Family
    Ekran boyutu: 13.3"
    Cozunurluk: 1280x800
    Agirlik: 1.95kg (pil dahil)
    Pil Omru: 4 saat
    Video Cikisi: HDMI \ VGA
    USB: 2 adet
    Kamera: 1.3MP
    Ve bir suru ozellik



    Selam arkadaslar,

    Bu urunu kullanan arkadaslarin isimlerini burda toplayip, sorunlarimizi ve urunle ilgili yapilan updateleri paylasmak icin bu konuyu actim. Simdilik urunun ozelliklerini yazmiyorum, daha sonra ilk post'u guncelliyecegim.

    Urunle ilgili sorularinizi ve dusuncelerinizi yazablrsiniz. Urunu daha demin aldim ve su an onu kullaniyorum :)

    saygilar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak.82 -- 7 Nisan 2009; 16:53:34 >







  • BLOG

    05/04/2009

    Su an havaalinindayim. Dun cikmadan once laptop un pilini sarj ettim. Simdi pilden yemesin diye power saving modeda ve intel ekran kartina gectim. Food court bolumunde bedava internet varmis :) ordan giriyorum, sorunsuz baglandim ve yaklasik 40kb/s ile dosya indirebiliyorum.

    Su ana kadar laptopda buldugum tek dezavantaj, laptopun kendi dis kaplamasi, mat degil, parlak ve parmak izini cok cabuk uzerine cekiyor. Ama bu bir sorun degil. Macbooklarda oldugu gibi, eger ZAGG firmasinin LENOVO icin urettigi invisible shield varsa alacagim. Hem cizilmeyi hemde tozlanip parmak izlerini almayi onler.
  • Arkadaşlar, birkaç sorum olacak.

    1. Pil nekadar sürüyor?
    2. hoparlörün kalitesi?
    Bi de kaça aldınız?

    Önceden teşekkürler,
  • Dell studio xps 13 ve Lenovo U330 arasinda kaldim. Dell de cikan sorunlari beni u330 dogru itiyor ama bakalim. Bu ay icinde almam lazim yorumlara göre karar vericem artik, iki aleti de görüp kullanip test etme sansim yok. Bu arada hayirli olsun burak.82 kardesim iyi günlerde kullan. Sanirim kasa olarak kirmizi ve siyah rengi var di mi?
  • Joen.Tuerk kardeş:


    lenovonun fiyatları çok asağı ındı vergı indirimide çok etkiledi bunu vatan teknosa bimeks te rahatca bulabılırsin. dellin bir studio serisi toplatıldı ama hangısı bılmıyorum ben teknosadayım bız yaklasık 5 aydır dell satmıyoruz...
  • arkadaşlar u330 un ekran kartı hd 3450 mi yoksa hd 3650 mi?
    sitelerde verilen bilgiler kafamı karıştırdı.

    http://www.istanbulbilisim.com.tr/IdeaPad_U330-59-015548-LENOVO-DUNYASI,8408.html

    http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=81611&ad=LENOVO+U330+59-015548+P8400+2GB+320GB+VHP+13.3+Tasinabilir+Bilgisayar

    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125030802&CS_Category=_NOTEBOOK63&CS_Catalog=_BILGISAYAR

    kullananlar gerçeği açıklarsa sevinecem çünkü oyun oynamak için 3650 ye ihtiyacım var

    görüntü eklerseniz seevinirim




  • Selam beyler,

    Bildigim kadariyla renk olarak sadece siyah var turkiyede.

    Urunu kesinlikle tavsiye ediyorum. Su ana kadar bir sorunla karsilasmadim.

    Teknosadan aldim ben urunu, ve evt, vatan ve istanbul bilisimde hd3650 diyor ekran karti olarak ama ekran karti hd3450

    Ben 1890 ytl. 10 taksite boldurdum bu fiyattan,

    Hoparlorler evet dandik, yani ses diger laptoplara gore dusuk ama genelde insanlar toplum icinde kulakliklarini kullandiklari icin ben bunu cok buyuk bir problem yapmiyorum.

    pil suresini daha test etmedim daha, edince yazarim.

    daha soru varsa sorabilirsiniz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: colins547

    arkadaşlar u330 un ekran kartı hd 3450 mi yoksa hd 3650 mi?
    sitelerde verilen bilgiler kafamı karıştırdı.

    http://www.istanbulbilisim.com.tr/IdeaPad_U330-59-015548-LENOVO-DUNYASI,8408.html

    http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=81611&ad=LENOVO+U330+59-015548+P8400+2GB+320GB+VHP+13.3+Tasinabilir+Bilgisayar

    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125030802&CS_Category=_NOTEBOOK63&CS_Catalog=_BILGISAYAR

    kullananlar gerçeği açıklarsa sevinecem çünkü oyun oynamak için 3650 ye ihtiyacım var

    görüntü eklerseniz seevinirim

    ekran kartı 3400 serisi olarak gecıyo ama 3650 deil yanı baktım bılıyorum




  • Bu makinanın en büyük eksiği 2 USB çıkışı olması ve bu çıkışların hemen altına Express Card slotunu koymalarıdır. Mobil bağlantı için kullanılan harici modemler express card yuvasına tam oturduğunda (Turkcell veya Avea'nın ki mesela) hemen üst tarafta kalan 2 adet USB çıkışının giriş yerleri kapanmaktadır. Dolayısıyla kullanılamamaktadır. Bu USB girişleri ile Express card girişinin yer değiştirmesi gerekmektedir. Y530 da mesela dediğim gibidir. USB girişleri altta express card girişi üsttedir. Dolayısıyla Edge cardın kafa kısmı Usb girişlerinini önünü kapatmamaktadır. U330 da bu husus bence çok büyük bir tasarım hatasıdır. Örnek resim ekledim. Kırmızı ile taradığım kısım ve harici modem ektedir.

    Makinanın bundan başka kusuru yoktur. 320 gb hdd, ddr3 ramler, led panel, incecik tasarım, kusursuz parlak ekran, değiştirilebilir ekran kartı derken bu makinanın muadili yoktur. 3500 TL fiyattan piyasaya giren bu makina 2000 TL fiyatın altına bulabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoTurk -- 8 Nisan 2009; 14:48:08 >




  • slm ototurk,

    makinaya sahip misin? soledigin kusurdan baska kusuru olmadigini nerden bilyorsun?

    saygilar
  • Sahip değilim ancak kendisini detaylı inceleme fırsatım oldu. İzlenimlerimi yazdım.
  • makinaya sahibim ve oldukca da memnunum.recovery de sorun yasadıgım ıcın suan servise verdim. xp kurmaya calısırken kendı recoverysini sildim malesef.gerı donusumu de gerceklestiremedim. ama bnce fiyat performans olarak gercekten cok cok uygun bir pc. özellikle kulaklık takıldıgında ses kalıtesı mukemmel bnce. gm45 anakart ve ddr3 ram a sahip.cift ekran kartı sayesinde pil tasafuruda yapabılıo.ekranı kucuk oldugundan oyun oynamak pek zevk vermıyo. gercı laptopları oyun amacla kullanmadıgım ıcın benım ısımı cok rahat goruyo.usb gırısı 2 tane olması bnım ıcın yeterli.hic bir zaman 4usb gırısını dolduramadım:) hdmi cıkısı da bulunuyor.320 gb harddisk bulunması da cok guzel. ekran kartı 3400 serisi yazıyo ve ddr3 olarak gozukuyo.
  • Bu makinayı alanlar kesinlikle windows update'in windows search'ü yüklemesine izin vermesinler.Şayet yüklü ise kaldırsınlar.Vista'da problemlere sebep oluyor.Lenovo'nın yazılımları windows search'le çıkışıyor.Lenovo henüz bu sorunu kabullenmedi.Yakında bununla ilgli bir yama çıkaracağını düşünüyorum.Onun dışında kendi kategorisinde gerçekten iyi bir makina 1756 TL peşin aldım.İki gün sonra bu fiyat 1900'lere çekildi. Fare kesinlikle kablosuz küçük usb adaptörlü olmalı logitech tavsiye edilir.Isınma problemi olmayan bir cihaz ama yukarda bahsettiğim gibi yazılımlarını çinli kardeşlerimizin yapması büyük şansızlık olmuş.VeriFace recognition çok başarılı göz ucuyla bilgisayar ekranına bakmanız yeterli.One key rescuya şifre koymanız şiddetle tavsiye olunur.Şimdilik bu kadar...
  • aldıgımda recovery cdsi cıkmadı kutudan. acaba orjınal recovery cdlerını temin eden war mıdır
  • arkadaşlar ben u330 makinamı yeni aldım. partition magic ile diskimi bölerken bir sorun oldu vista çöktü. Xp yi kurdum nasıl derseniz boot kısmında hard diskin sata kısmını diger seçenek işaretlenerek kurdum. lenovo sitesinden de xp driverları indirdim. ama driverlerden ati hd3450 ekran kartı kısmı 150mb diyor indirdim ama kurulumunda eksik dosya olduğu için kuramadım. diğer bir sorun ise wirele driveri 200mb gözükürken sitede, inen 4,68lik bunuda kuramadım. bana bu driverleri tam olarak verebilecek varmı? ayrıca recover dvd leride makinayla gelmedi analmıyorum o kadar para veriyoruz ekrankartı vista vs. driverları dvd halinde neden verilmediğini sordum merkeze bana korsan çoğaltmayı önlemek için dediler. anlamadım hem parasını ver hemde cd sini verme olmaz ki. ayrıca problem olursa destek merkezini arayın biz size kurye yollarız makinanızı eski haline geri getiririz sonra size geri yollarız ücretsi olarak dediler. peki garanti süresi bitince ücret ödücezmi? evet dediler. ben kütahyadan yolluyacam ve günlerce makinamın gelnmesini beklicem işmi bu!!! arkadaşlar bana yardımcı olacak varsa mail atsın ibrahim_ethem_yumkday@hotmail.com ilginize teşekkürler ayrıca bana bu dvd leri temin edecek varsa sevinirim ..




  • Bende bu fiyatlarda bi makina bakıodum şans eseri bu makinaya denk geldim yarın vatan bilg. gidip bi incelicem bakalım aranıza katılabilirim
  • Bir haftadır bende bu ürünü inceliyordum ve en uygun fiyatlı Gold da buldum Bonus a 10 taksit 1598 TL ye aldım, son 2 ürün bilgilerinize (Her sitede ürün özellikleri farklı yazılmış)
  • ewet bende gold bilgisayardan aldım. ertesi gün geldi. ama sürücüler gelmiyor buda lenovo ve mikrosofttan kaynaklanıyor. haberiniz olsun.
  • zannedersem golddaki lenovo ddr2 ram ve ekran kartına sahip. o yuzden oradan almayı tercıh etmedım ben.bir de sakın alan arkadaslar xp kurmayı denemesın cunku tekrar recovery donusumunde problem cıkartıyo ve servıse yollamak zorunda kalabılırsınız. ayrıca xp drıverlerı tam mevcut olmadıgından mevcut olan drıverler de pek ıse yaramadııgından xp kurmak pek mantıklı degıl.
  • arkadaşlar u330 aldım. ve başıma gelmeyen kalmadı. öncelikle lenovo tercih ederken 1000 kere düşünün servis olayı berbat. u330 servis numarasını buldum zorda olsa bana neden burayı arıyorsunuz nerden numarayı aldınız diye sölendiler. sadece dedikleri makinayı lenovoya yollayın bize yollarlar diyorlar. şunuda belirteyim ekran kartı driveri xp veya vista olsun herikiside sorunlu. xp driveri kurulmuyor eksik dosya olduğundan. vista driveri ise kuruluyor ama ekran kartını makina tanımıyor. müşteri hizmetleri kendi makinalarına dahi kuramadı. siz siz olun sakın maakinayı xp ye çevirmeye veya tekrar vista kurmaya çalışmayın. yoksa onbord ekran kartını kullanmak durmunda kalırssınız. bu arada xp wierlesi kuramayan olursa xp driveri indirin dosyayı başkabiyerde açın açınca içinde setup ve xp klasörü var xp klasörünü açın ordaki setuptan kurun yoksa direk kurarsanız vistalı wierlesi kuruyor. ssorusu olam varsa sorsun yardıma hazırım.




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.