Şimdi Ara

Lenovo ThinkPad

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar.. Elimde 1 adet Lenovo T400, 1 adet de X200 notebook var.. Bilgisayarların ikiside yurtdışından geldi.. Bu bilgisayarlrın Türkiye fiyatlarına baktığımda 3000-4000 hatta 4000TLden de fazla fiyatlar verildiğini gördüm. Bu bilgisayarların bu kadar pahalı olmasının nedeni nedir? Lenovo X ve T serisini özel kılan şey nedir? Bilgili arkadaşların görüşlerini bekliyorum. Teşekkürler..



  • T serisi makinalar daha çok iş sınıfı makinalardır. Çoklu ortam özelliklerinden ziyade iş amaçlı sıklıkla kullanılırlar. Sağlam bir kasası ve iç iskeleti vardır. Yanlış hatırlamıyorsam magnezyum alaşımlı bir iskelete sahip. Darbelere ve suya diğer makinalardan daha dayanıklıdırlar.

    Videolar içinwww.ktunnel.com adresini kullanabilirsiniz.

    1. Sıvı dayanıklılığı :http://www.youtube.com/watch?v=8Q9ugshAO58
    2. Darbe dayanımı :http://www.youtube.com/watch?v=Iw78gcU713g (Bu video çok eğlenceli :) )

    X serisi makinalar ise taşınabilirlik ve performans gözönüne alınarak tasarlanmış makinalardır. O yüzden fiyatları yüksektir. Ama Türkiye'deki fiyatlar abartı derecede yüksek. Amerika fiyatlarına baktığımda istediğim donanım orada 1200 dolar civarındayken benzer bir donanım burada 3000 dolara yaklaşıyor.

    Son olarak thinkpad serisi hakkındaki şu yorumlar da size fikir verecektir :

    http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=thinkpad



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muuzoo -- 30 Temmuz 2010; 11:45:18 >




  • çok teşekkürler cevap için.. bilgisayarların birini satıcam sanırım da satmadan önce bilgi sahibi olmak istedim biraz.. hem hangisini elde tutmaya karar vermek hem de fiyat belirlemek amacıyla.. çok faydalı olacak verdiğiniz bilgiler..
  • Ekşisözlüğe göre 2002 yılında windows tuşu yokmuş thinkpadlerde.. Artık var...
    Elinizdeki makinelerin konfigürasyonu ve fiyatları hakkında bilgi verir misiniz? Yurtdışı fiyatlarını bilmemiz açısından iyi olur. Teşekkürler.
    Saygılar...
  • t 400 kullanıyorum her türlü işin üstesinden hiç kasılmadan geliyor. sağlamlık hissi mükemmel, ısınma, fan sesi sıfır. pil süresi ful kullanımda 4.5 saati rahat geçiyor. kablosuz bağlanabilirlik şaka gibi vs. vs. anlat anlat bitmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.