Şimdi Ara

Lenovo thinkbook 15 kullanan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba; lenovo’nun yeni thinkbook serisi bir laptop almayı düşünüyorum ama tüm internette bir tane kullanıcı yorumu bulamadım, özellikle ekran kalitesini merak ediyorum (renk dolgunluğu, kontrast, yansıma, kenarlardan netlik gibi) varsa eğer kullanan şuraya bi deneyim notu bırakabilir mi acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Hocam düşünürseniz elimde satılık 14 inçlik modeli mevcut:https://forum.donanimhaber.com/4300tl-lenovo-thinkbook-14s-i5-8265u-8gb-ram-256gb-ssd-2-gb-ekran-karti--142180947

    Laptop kapalı kutu olduğu için açıp bakmadım fakat ingilizce sitelerdeki yorumları fiyatına göre gayet iyi olduğu şeklinde. Ekranı Full HD, IPS ve anti glare yani yansıma önleyicili özellikte. Bu özelliklerdeki laptoplarda genelde olmayan 2gb harici ekran kartı var. Ayrıca ekstradan arkadan aydınlatmalı klavye ve parmak izi okuyucusu da (güç düğmesi üzerinde) mevcut. Lenovo'nun bu seriyi ThinkPad'in geleneksel siyah rengini ve tipini sevmeyen ama Think serisinin kalitesini isteyenler için çıkarmış olduğu yazıyor. Bu arada laptop alüminyum malzemeden yapılmış. Tükrçe yorumu yok ama ingilizce şu kaynaklardan genel kanı elde edebilirsiniz:
    https://www.neowin.net/news/lenovo-thinkbook-14s-review-the-best-of-thinkpad-without-the-thinkpad/
    https://www.thurrott.com/windows/windows-10/219590/lenovo-thinkbook-14s-first-impressions




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.