Şimdi Ara

Lenovo servis???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar...

    2-3 gün içinde lenovo y560 modelini almayı düşünüyorum,oldukça güzel laptop yapmış gibi duruyor lenovo.lenovoyu almaya karar vermeden önce asus almayı düşünüyordum fakat teknik servisinin çok kötü olduğunu duyunca asustan vazgeçtim ve lenovoya yöneldim.sizlerden bilgi almak istedim,lenovonun teknik servisi konusunda,müşteriyle ilgileniyorlar mı? aletin elimize ulaşma süresi felan nasıldır? bunlar hakkında bilgisi olan varsa,burdan yardımcı olurlarsa sevirim...


    bir soru daha;gördüğüm kadarıyla usb 3.0 yok bu laptopta ve usb 3.0'ın tam olarak ne olduğunu bilmiyorum.bunun olmaması büyük eksikli mi ?



  • servisi gayet iyiymiş. öyle duydum. usb 3.0 bence bi eksiklik fakat büyük bi eksiklik değil. şahsen en fazla 8gblik flash ile film getirip atarım. o da zaten 2-3 dk sürüyor.
  • servisi gayet ilgili gözüküyor diyebilirim. cuma teslim ettiğim ürün için salı günü aradılar (ki toshiba da aynı işlemi anca 1 haftada yapabilmişlerdi) gerekirse kargoyla gönderebileceklerini fln söylediler.

    usb 3.0 meselesine gelince duyduğum kadarıyla intel işlemciler 3.0 anca 2012 den sora desteklicekmiş o yüzden önemli bi kayıp gibi gözükmüyor ama emin diilim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.