Şimdi Ara

★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★ (477. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13.310
Cevap
127
Favori
529.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 475476477478479
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 565 TL ye nerden aldin telefonu çok iyi fiyat.Keşke satmasaydin
  • Öncelikle merhabalar..

    Telefonum için kulaklık araştırıyorum..

    -Bütçem : 80 TL Belki 100 TL ye kadar çıkabilirim güzel bir kulaklık karşıma çıkarsa.
    -Ağırlıklı olarak dinledigim müzik türleri : Pop , Akustik , Elektro
    Ağırlıklı olarak bass .
    Telefon (Lenovo p70)
    Mikrofonlu olabilir ( Şart Değil )


    Şimdiden teşekkürler...

    İyi günler, İyi forumlar...

    EKLEME : Jwmaster nasıl acaba ?
  • wertyuo W kullanıcısına yanıt
    ha tamam o zaman teşekkür ederim bilgilendirdiğin için :)
  • giresunlu_28 kullanıcısına yanıt
    P70 almakla hata ettim.J7 1,5 rami var işlemci hızı düşük dedim almadım 4000 batarya ve uygun fiyata yüksek işlemci gücüne kandık fiyasko oldu benim için P70miş. Samsung bir kaç ay sonra ne olur bilmem eskiden dediğin gibiydi galaxy S3 zaman içinde kasma donma yapmaya başlamıştı. Samsung arayüz değiştirdi kullanıp görecez. Ama en azından wifi 3g kapalıyken %1 şarj bile harcamıyor kasma donma yok güç tasarruf modunda bile takılma yaşamadım ben haticeye değil neticeye bakarım :)
  • ramzeyu kullanıcısına yanıt
    Siyah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu telefonun bataryası yavaş yavaş az götürmeye başladı ilk başlarda çok iyiydi oysa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Speeds

    Arkadaşlar bu telefonun bataryası yavaş yavaş az götürmeye başladı ilk başlarda çok iyiydi oysa

    ben yaklaşık 5-6 aydır kullanıyorum bataryası o kadar iyi iyi dendi ama bence diğer modellerden de çok farklı yok. en fazla 1,5 gün gidiyor o da az internet ve tasarruflu kullanmayla.
    o yüzden fazla bir şey beklemeyin. bazıları 3 gün gidiyor yazıyor ahh ahhh
  • Athena03 A kullanıcısına yanıt
    Kulaklık forumuna bakın kulaklık tavsiyesi için.
    Telefonun kulaklık çıkışı ortalama hatta vasat denebilir. Kitkat sürümünde Root yapıp viper4android kurunca çok daha iyi oluyor ama tatmin edici.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 gündür bu telefonu kullanıyorum. 4.4.4 yuklu. Bir batarya verisi de ben vereyim. Vodafone hattim ile 3g,sürekli net yani ekran sürekli acik. 35 dak ekran acik kalma suresi ile batarya 100 den 95e indi. Ortalama 30 dak dersek batarya tam bitmesi 600 dak yanı 10 saati bulur. Bir önceki telefonum 2000 mah bataryalı Huawei P6 da 3 saat 45 dak ekran açık kalma suresini aldığımı hatırlamıyorum. Yani ben bu telefondan çok memnunum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu telefonu günde bir kere kapatıp açsam bataryaya uzun vadede zarar verir mi? Bir sebepten dolayı günde bir kez kapatıp açmam gerekiyor.
    İkinci sorum ise telefonun alarm kapatma stilini değiştirebilir miyim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum.
  • Kapatıp açmanın zararı olmaz hatta ram açısından faydası var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu Günde 1 kere kapatıp acmanin zararı olmaz. Ben gece yatarken kapatiyorum, sabah aciyorum. Gece radyasyona maruz kalmamak için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dEs_

    Kapatıp açmanın zararı olmaz hatta ram açısından faydası var.

    Cevabınız için teşekkür ederim hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mkaydi

    Telefonu Günde 1 kere kapatıp acmanin zararı olmaz. Ben gece yatarken kapatiyorum, sabah aciyorum. Gece radyasyona maruz kalmamak için.

    Cevabınız için teşekkür ederim hocam radyasyona maruz kalmamak için telefonu gece uçak moduna da alabilirsiniz.
  • Merhaba arkadaşlar, bende dün Media Markt'ın GittiGidiyor dükkanından 729 TL - 25 TL BKM indirimi - 50 TL Axess puan = 654 TL ye P70 aldım, ilk izlenimlerim iyi, kamera için şimdilik birşey söyleyemeyeceğim, henüz deneme çekimleri yapmadım. Telefonun ayarları ve indirilecek APK'lar la uğraştım.

    Play Store'dan Lenovo Companion isimli bir program indirdim, tavsiye ederim, telefonun bütün fonksiyonlarını hızlı test edebiliyorsunuz. Garanti bilgisi check edilebiliyor. En önemlisi başlangıçta çalışan programlar görülebiliyor. Birde Forumlar ve topluluklar diye bir sekme var, bilgili arkadaşların Dh'daki bu forum sayfasını da eklemelerini dilerim.

    Lenovo Companion'u indiren arkadaşlardan bir ricam var, uygulamadaki, "Tanılama/Sistem ve Uygulamalar" sayfasının altında, "başlangıçta çalışan uygulamalar"da, Telefonun, "Ayarlar/Uygulamalar/Tümü" sekmesinde bulunan uygulamalarda bulunmayan şu uygulamalar var ; Yandex Store, Yandex Arama, Yandex Disk, SCOOP, Guvera Music ve Rusça isimli iki uygulama var. Bunları nasıl kaldırabiliriz, bir bakıverin lütfen.




  • rehberdeki kişiler hep çift yazıyor. Hem simkartta hemde whatsapp ta olarak gözüküyor.karmakarışık bir şey. ayrıca görüntülü arama messenger denmi yapılıyor sadece



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmaslan -- 13 Şubat 2016; 19:50:14 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mmaslan

    rehberdeki kişiler hep çift yazıyor. Hem simkartta hemde whatsapp ta olarak gözüküyor.karmakarışık bir şey. ayrıca görüntülü arama messenger denmi yapılıyor sadece

    Rehberle ilgili kısmına cevap vereyim. Rehberi acin ve sol alt tusa basin orada goruntulenecek kisiler cikacak sizde muhtemelen tüm kişiler secilidir onu degistirirseniz cift kisi olma olayi ortadan kalkar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR TELEFONU ALDIKTAN SONRA ÖZELLİKLERİNİ VE FİYATINI KİME ANLATSAM SİPARİŞ VERDİK ŞUAN 7 8 İŞ ARKADAŞIMDA DA AYNI TELEFON VAR.

    ŞİMDİ AYNI TELEFONDAN BİR ARKADAŞIMA DAHA ALACAĞIM ANCAK ŞUNU SORMAK İSTİYORUM BU TELEFONUN YENİ ÜRETİMLERİNDE KAMERADA HİÇ BİR DÜZELME YOK MU ?

    BU KONUYU ARAŞTIRAN VARMI ? (DOĞRUYA DOĞRU BU TELEFONUN ARKA KAMERASI Bİ BOKA YARAMAZ SELFİE KAMERASI ÇOK İYİ AMA ARKA KAMERAYLA RESİM ÇEKESİM GELMİYOR)
  • ★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★
    ★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★
    bu sorunu yaşayan var mı acaba? İkidir oluyor dün de yaptı yazılar karışıyor modern combat 5 te sadece rastladim ama suan elimdeki degisimden geldi ilk telefonda aynı oyun boyle bir sıkıntı yoktu bir de bi ara oyunun ekranı karardı sadece silah,yön vs. işaretleri gözüküyordu gitti geldi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qsdc35 -- 13 Şubat 2016; 21:18:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar şu an 3 yıldır kullandığım Lumia 620 telefonum adeta döküldüğü için telefon almak mecburiyetindeyim. Yaklaşık 4-5 aydır araştırıyorum ancak kafama yatan bir telefon bulamadım. Artık karar değiştirip kafama yatan bir telefon çıkana kadar beni idare edecek, daha sonrasında da annemin de ihtiyacı olduğu için ona devredebileceğim uygun fiyatlı bir telefon arıyorum. Birkaç gündür Lenovo modellerini inceliyorum, Vibe S1 ve P70 arasında kaldım. P70 şu an 720 civarına, Vibe S1 ise 900-1000 civarına alınabiliyor. Açıkçası Vibe S1'in kullanıcı sayısı pek fazla olmadığı için ve benim de uzun süre sonra telefondaki ilk Android deneyimim olacağı için çekincelerim var. Bu konuyu da okuduğum kadarıyla genel olarak herkes memnun, benim için pil ömrünün önemli olması bu telefona daha fazla ısınmama sebep oldu. Peki siz kullanıcılar olarak ikisini karşılaştırmak gerekirse hangisini önerirsiniz? P70 ile ilgili kamerasının çok iyi olmaması dışında beni üzecek tarafları var mıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 475476477478479
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.