Şimdi Ara

''LENOVO'' markası hakkında ???? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
91.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hiç olmaması gereken seyler onca para veriyoz cezasını biz cekiyoz kınıyorum ben
    saat 15 10 da aldım nasıl bıraktısam o sekilde :D lenovomu aman aman diyim
  • Bu günlerde Bende laptop alcam.En iyi İşlemci markası ne?i5 alcam ama lenovo markasını ilk defa duydum.Uzun Ömürlü bozulmayan laptop markalarını söylerseniz sevinirim. Teşekkürler...
  • http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1002&uid=114417 Bu nasıl bi bakarsanız sewinirim
  • abicim lenovo iyi ama hp daha iyi servis ağı olarak hp nin kinin üstüne tanımam lenovoda servid berbet ben saaa diim :)
  • ve fakat bu konunun "monitör" forumunda ne işi var???
  • Arkadaşlar bu bilgisayar ve özellikleri hakkında bilgi verirseniz sevinirim...

    Marka & Model Lenovo G570 Dizüstü Bilgisayar
    İşletim Sistemi Orijinal Windows® 7 Home Basic
    İşlemci türü Intel® Core™ i5-2410M (2.30GHz, 3MB) 3M Cache, 2.30 GHz
    Dahili sürücü 500 GB
    Dahili bellek 4 GB DDR3
    Ekran boyutu 15.6W HD LED Wedge
    Ekran çözünürlüğü 1366 X 768
    Grafik kartı ATI 6370M-1GB 1 GB
    Harici G/Ç bağlantı noktaları 4XUSB 2.0,VGA,RJ45,CARD READER
    Bellek kartı aygıtı
    Web kamerası 2.0M
    Hoparlörler ve mikrofon MIC,SPK
    Klavye / Mouse TOUCH PAD
    Ağ arabirimi 10/100M
    Geniş bant kablosuz Lenovo BGN
    Ürün ağırlığı 2.7 kg
    Ürün boyutları (G x D x Y) 376.8mmx249.8mmx17.3 = 34.9mm
    Güç kaynağı türü AC Güç Adaptörü
    Pil türü 6 hücreli
    Garanti 2 yıllık granti
    Ürünle gelen yazılım Power2GO 5.5 (w/o and w/BD optical support)
    McAfee
    YouCam
    VeriFace 3.7
    ReadyComm 5.0 (Backup not install)
    OneKey Rescue System 7.1
    Lenovo Energy Management Software 6.x
    WinDVD(For Home Basic/Starter w/o BD Optical)(except CN)
    Bing Bar
    Windows Live essential (Live Suite+ToolBar+Portal)
    Lenovo DirectShare 1.0
    Office Professional 2010
    Adobe Reader (backup not install)
    PlayMovie(For BD ODD and Win7Professional & Home Premium & Ultimate)
    PC Doctor
    EE2.0 ;Lenovo Games Console (Only in EN/German OS)
    Ürün rengi Koyu Kahve




  • kalitesiz ve tamamı çin olan bir marka IBM adını kullanıyorlar ama ilgisi yok tavsiye etmiyorum
    unutmadan hizmet sıfır servisi kötü mesajlara bile cevap vermiyorlar
  • SERVİS BERBAT!!! TÜMÜYLE DOLANDIRMA ÜSTÜNE.

    Lenovo ideapad netbook aldım altı ay önce.. kulaklık girişinin içinde her nasıl olduysa jackın ucu kaldı. Servise götürdüm. Anakart değiştirme olabileceği buna göre masrafını bildirecekleri garanti dahilinde bir durum olmadığını söylediler. hadi garanti dışı diyelim, kabul edelim (ki belki de onların jack girişi normalden sıkı ve kopardı, vs, neyse) eğer masrafı kabul etmezsem, tamiri yaptırmazsam garanti kapsamında olduğu halde 50 lira istiyorlar. üstelik ben götürdüm servise.

    yani garanti servis falan yalan. makina iyi ama servise düşürmesin allah.
  • LENOVO TÜRKİYE Servis Garantili Ürünümün Tamiri İçin Ücret Alıyor!
    Geçen sene kurban bayramı civarında bir Lenovo g560 notebook aldım.Ürünü aldığımda ekranın arka tarafında küçük lekeler olduğunu gördüm. Bu bir sorun teşkil etmez ileride sorun olursa garantiye gönderirim diye düşünerek kullandım.

    Geçen hafta notebook'da oluşan sorunların artmasından dolayı ücretsiz destek hattını aradım ve ekranda olan lekeleri, ekranda ısınınca oluşan renk karışıklıklarını ve dvd sürücüsünde okuma zorluğunu belirttim.

    Servise notebook gittikten birkaç gün sonra bana teklif adı altında bir mail geldi ve ekranın arızalı olduğunu ve mürekkep lekesi olduğunu ya da darbeden kaynaklanan bir arızadan dolayı (yani siz bir şeyler yapmışınız dercesine) 500 TL üzeri bir fiyatla bana geri dönüş yapıldı.

    Bugün servisle yaptığım görüşmede arızanın detayını teknisyen arkadaşlarından öğreneceklerini ve benim öğleden sonra aramamı istediler. Aradım ve benim diğer sorunlarımın olmadığını ve sadece ekranın içindeki lekenin olduğunu beyan ederek bu ücreti talep ettiklerini söylediler.

    Ben aynı marka aynı model ekranı onların bana belirttiği fiyatın 3'de 1 fiyatına garantili olarak bulduğumu söylememe rağmen aynı ürünü 3 yada 4 katı gibi bir fiyata bana garanti dahilinde satmayı akıllarına koymuşlar. Bu sorun kesinlikle kullanıcı hatası değil imalat hatasıdır. Kullanıcı hatası (Darbe) dedikleri şeyle ilgili kesinlikle bir ibare de yoktur.


    bilişim destek hizmetleri lenovonun teknik servisliğini yapıyor ve çok kötü garanti kapsamında olan üründen para istiyor. size teklif veriyor teklifi kabul etmediğinizde ise teknik servise kabul parası 43+ kdv alıyor. ödeme yapmadığınızda ise ürünü yollamıyor.lenovo alacaksanız iyi araştırma yapın




  • Lenovo laptoplar harika gözünüz kapalı alabilirsiniz fakat servisi hakkında aynı şeyi söyleyemeyeceğimm...
  • Merhabalar bende şu aralar notebook almayı düşünüyorum lenovo ve ya asus bilgisayar düşünüyorum kullananların tavsiyeleri nelerdir kalitelimidir servisleri yine yorumlardaki gibi sıkıntı cıkarıyor mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.bolbolucuzluk.com/lenovo-g5030-black-80g0006htx-15.6-n3530-4g-320g-dos.html lenovo suan idirimde kargoda dahil dusunurseniz arkadaslar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: leventsoy

    SERVİS BERBAT!!! TÜMÜYLE DOLANDIRMA ÜSTÜNE.

    Lenovo ideapad netbook aldım altı ay önce.. kulaklık girişinin içinde her nasıl olduysa jackın ucu kaldı. Servise götürdüm. Anakart değiştirme olabileceği buna göre masrafını bildirecekleri garanti dahilinde bir durum olmadığını söylediler. hadi garanti dışı diyelim, kabul edelim (ki belki de onların jack girişi normalden sıkı ve kopardı, vs, neyse) eğer masrafı kabul etmezsem, tamiri yaptırmazsam garanti kapsamında olduğu halde 50 lira istiyorlar. üstelik ben götürdüm servise.

    yani garanti servis falan yalan. makina iyi ama servise düşürmesin allah.

    6 ay önce aldığın notebook'un Jack girişi sıkıydı ve senin Kulaklığının Jackını 6 ay sonra kırdı sıkılıktan dolayı demi? eğer öyle birşey olsaydı aldığın günlerde kırardı bugune kadar kırmadıysa 6 ay sonra sıkılıktan nasıl kırsın? Markayı kötülemek için Elinizden geleni yapıyorsunuz. Senin kullandığın 5 liralık kulaklık'ın jack'ı dandikse ve sende onu Sokak kırosu gibi düzgünce cıkartmaya calışmassan içinde kırılır kalır. Bu tamamen Kullanıcı hatası. Bu arada biraz dürüst olun ya Yazıklar olsun. Yazık Vallahi yazık Billahi yazık. Cocukluktan başka birşey değil. sadece ve sadece gülüyorum




  • nobu N kullanıcısına yanıt
    Bende 2015 Yılbaşında aldım. Lenovo z5070 Model. gayet iyi servisi de iyi. mesela benden kaynaklı sistemde bir sorun oluştu. ve aradım Lenovo'yu sonra Pc nin Imei numarası vs. istediler ve Pc ye Online olarak bağlanıp sistemi çözüp kapattılar ve dahası Pc ye bağlandıkları anda Pc de yaptığı her işlem Firma tarafından kaydediliyo.

    Şu kötüleyen arkadaşlar mesela şu 6 ay önce aldığı pc nin jack girişinin sıkılığından dolayı 6 ay sonra jackı kırılan adam. Ne biçim bi zihniyettir bilemiyorum. Allah bunun giblerinin eline düşürmesin. Başka bişi demyeceğim.

    Isınma konusuna gelirsek; bu modelin içinde Soğutma sistemi yok Dikkatini çekerim bu modelin içinde yok.yok derkende hiç yok değil :) mesela sıvı soğutma vs gibi yok. Normal olarak var. ve Pc yi fazla yorduğunda mesela çizim programlarında Oyunlarda vs. ısınıyor.
    ısınmıyacak diye birşey yok çünkü içindeki parçalar çalışıyo Kapalı bi alan sıkı bi alan/mekan. bir masaüstünün PArçaları dahi ısınırken bir notebook'un ısınmaası Normal. ama bu sorunu Ek soğutucularla düzeltebilirsin. ve şunuda söyleyeyim, Notebook/Dizüstü Pc ler Oyun için alınmaz. alacaksanda 4-5 bin tl ne kıyıp Oyun pc si alacaksın diz üstü şeklinde.

    ama normal ofis tarzında ısınma yok :) Lenovoyu tercih edebilirsin.
    bi arkadaşım var 4 yıldır kullanıyor
    Babamın arkadaşı var Pc mühendis oda 7 yıldır Lenovo kullanıyor. Dikkatini cekerim kullandı demiyorum daha hala kullanıyor :) ki bu kişide hani bi Alışveriş marketinden aldı. Bi vatanComputer gibi teknloji mağazasındanda değil. Hepiniz biliyorsunuz Marketlere gelen ürünlerin nası bişi olabileceğini :)

    Tavsiye ederim.
    Bazıları Casper ooo süper flan diyo işte hergün reklamları vs. var diyo.
    Lenovonun neden fazla reklamı yok? hiç düşündünüzmü? firma satıyor. Reklama ihtiyacı yok.




  • LENOVO satıcısı olarak sattığım onlarca cihazdan hiç birinde şimdiye kadar kullanıcı hataları haricinde hiç bir sorun yaşamadım. üzerine su dökülen cihaz bile çalışıyor.


    hatta müşterimin birisi 3ncü kattan atmış kasa ve LCD panel haricinde sorun yok harici monitör ve kablosuz klavye mouse taktık kullanmaya devam ediyorlar :)


    Servis olarakda gayet kaliteli ve hızlı bir teknik servisi hizmöeti var boşuna Dünya pazar Lideri değil. Türkiye'de dahil
  • lenovo idaped 100 aldım kutusundan bozuk cıktı iade etmek aklıma gelmedigi için servise gönderdim degişim istedim onlarda anakartı hdd yi degiştirip geri gondermişler bende kabul etmedim tekrar gönderdim bu süreş içinde müşteri hizmetleriyle konuşmalarımızda oldu adamlar kesinlik le müşteriyi umursamıyorlar bana almasaydın ozaman dediler şu an cihaz serviste sonuç ne olur bilmiyorum .. birdaha bu markaya bulaşmakmı asla bedava verseler almam
  • Fazla tutulmayan bi marka

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lenovoyla ilgili piyasada pek çok kişinin bilgisi yok bende kullandığım bilgisayardan bazı tecrübelerimi sizlerle paylaşayım dedim. Öncelikle ben lenovonun b560 modelini kullanmaktayım.
    Laptop oldukça tatminkar bir performansa sahip. İşlemci pentium çift çekirdek ve 35watt elektrik tüketiyor. 2.13 ghz hıza sahip işlemcisi benim birçok işimi rahatlıkla yapmamı sağlıyor.
    Bilgisayarın sağlamlığı konusunda da oldukça iyi olduğunu söyleyebilirim. Keza örneğin birçok laptopta gördüğüm panelin oynama olayı söz konusu değil.
    Biliyorsunuz lenovo IBM teknolojisiylede harmanlandığında bu markayı güvenerek aldım ve şuanda bilgisayarımdan çok memnunum.
    Lenovoyu sizlerede tavsiye edebilirim. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. yalnız daha teknik sııntı yaşamadığımdan teknik servis sıkıntısı varmı pek bilmiyorum. onu da tecrübelerimizle burada paylaşalım.
  • musyavuz88 kullanıcısına yanıt
    Lenovo makul fiyata iyi bir marka. Asus kadar kaliteli diyemem ama.
  • plastik aksamı çok adi.altındaki plastiği kırıldı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.