Şimdi Ara

Lenovo Legion y730

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Lenovo y730 almayı düşünüyorum,Lenovo y740'ı bile çıkardı ama y730 için TR de pek konu/yorum göremedim :) (burası hariç,o da eski tarihli bir konu)
    Lenovo Resmi sitesi Y730

    Birkaç sorum var ;

    1-) Mediamarkta 8800 TL şuanda. Lenovo Amerika resmi sitesinden 1130 dolara kredi kartıyla satın alınabiliyor.Bir şekilde aldım ve TR'ye gelmesini sağladım.Bana ne tür sıkıntılar doğurur? Örneğin klavye türkçe olmayacaktır,alışamadım değiştirme olanağı olur mu?

    2-) Lenovo y530 GTX 1060'lı modeli ile arasında kararsız kaldım biraz.(y730 1050 TI olduğu için) hangisini tercih etmeliyim sizce?







  • Lenovo'nun sitesinden alınabilir mi hiç bilmiyorum fakat alacaksınız amazondan veya newegg'den alın. Ödeme yaparken gümrük ücretini de alıyorlar ve sizi gümrük sorunlarıyla uğraştırmıyorlar hiç.

    Klavye sıkıntı olmaz isterseniz değiştirebilirsiniz çok fazla maliyet çıkaracağını sanmıyorum. Veya sticker da yapıştırabilirsiniz tuşlara. Bu arada yurt dışından alacağınız ürünün garantisi olmayacağını da göz önünde bulundurun, bence bu çok önemli. Ben lenovo y530 modelini aldım ve cihaz fabrika çıkışlı olarak kusurlu çıktı. Bu modelde yaygın bir kronik sorun var, ekran gidiyor ve bir daha gelmiyor. Yetkili servis anakartının arızalı olduğunu söyledi bana. Alacağınız cihazın garantisi olmazsa ve böyle bir sorunla karşılaşırsanız çok pahalıya patlar size anlayacağınız.

    Son sorunuza gelecek olursak eğer oyun oynayacaksınız tartışmasız 1060 olanı tercih etmeniz lazım. 1050ti ile 1060 arasında çok büyük fark var. 1050ti oyunlar için giriş seviyesi bile değil artık maalesef.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.