Şimdi Ara

LENOVO IDEAPAD YOGA 13 İNCELEME/ANA KONU/ KULÜP (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
763
Cevap
13
Favori
63.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hocam bu cihaza win7 driver bulmakta sıkıntı yaşarsınız. pili wifi si falan düzgün işlev yapmaz zaten.
    win 7 modellere yönelin bence.
    geriye dönük yazılım desteği pek yok. Windows 8 dokunmatik özellikleri ile öne çıktığı için win 7 artık bu cihazlarda tutmuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: beyn

    Merhaba Arkadaşlar,

    Bu bilgisayara windows 7 kuran var mı? Dokunmatik ve çalışmasında sorun çıkıyor mu acaba? Windows 7 kullanıcısı olarak 8'e geçmeyi düşünmediğim için soruyorum. Bir de ısınma sorunu çok yaşanıyor mu?

    Teşekkürler.

    kardes ku hic bi sorun yok ben ilk aldıgım gunden bu yana 1.5 yıl oldu 7 kullanıyorum.. 8 hic kullanmadım.. driver biraz zor bulunuyor ama bulunuyor.. dokunmatikde de bi sıkıntı yok..
  • Arkadaşlar ram yükseltme yapan varmı..
    Benim 4G ram 8yapmak istiyorum ..

    Pek anlamadığım için nasıl bir tip ve nerden alayım

    Selamlar
  • Arkadaşlar güzel bir kaleme ve bu kalemle rahat bir şekilde not alabileceğim uygulama lazım önümde a4 kağıda not alır gibi :)

    yardımcı olabilir misiniz?

    15 tlye bir kalem aldım ama parmağım daha iyi sonuç veriyor
  • Merhaba,herkese iyi forumlar,bu cihazı win8.1.e yükseltince donuyor,,,araştırdım bazı,lenovo modellerinde uyumsuzluk varmış..,sorunsuz güncelleyen var mı acaba.varsa nasıl yaptığını açıklarsa sevinirim.bide klavye tema yada şeklini değiştirebilirmiyim,,,teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zahter1 kullanıcısına yanıt
    bende 8.1 hiçbir problem yaratmadı normal marketten güncelledim özellikle hiçbirşey yapmadım
  • meliii kullanıcısına yanıt
    donma falan yasamadınınız yani...tekrar deneyelim bakalım..
  • Zahter1 kullanıcısına yanıt
    Normal olarak guncelledim bende 8.1 e hicbir sorun yasamadim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • temiz bir şekilde Windows 8.1 yüklenebiliyor arkadaşlar. Öncelikle Biosa gömülü windows keyi öğreniliyor sonra normal format atarken onu giriyorsunuz ve orjinal olarak windows 8.1 inizi kullanıyorsunuz. benin çok işime yaradı. detaylı link aşşağıda, belki lazım olur.

    http://cheytacllc.blogspot.com.tr/2014/04/windows-81-guncelleme-1-onyuklu-core.html


    Burada da USB den format atmak için gerekli bilgiler mevcut.

    http://8.enpedi.com/2012/12/windows-8-uefi-kurulum-icin.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azad_van -- 14 Kasım 2014; 23:27:41 >




  • Güle güle kullan lenovo almakla bence gayet yerinde bir karar vermişsin ve bu modeli kullananlardan duyduğum kadarıyla çok memnunlar.
  • arkadaşlar şimdi bu makinada 2 ssd girişi var ya bilgisizliğime verin amatörce birşey sorucam ssd ile hdd girişleri ve fiziksel boyutları aynı mı yoksa illa başka bir ssd mi almak zorundayız? ikinci giriçe 1 tb hdd taktırmayı düşünüyorumda ? eğer olursa tabi
  • Baska bir ssd almak zorundasin..hdd girisleri ve boyitlari farklidir..boyutlari ayni olsaydi bile olmazdi farkli yap8da olduklari icin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drlevent kullanıcısına yanıt
    Bi şansımı denemel icin sormustum tahmin ettim;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar

    Marketten win8.1'e güncellerken hata alıyorum, belli bir yere kadar geliyor sonra win8.1 indirilemedi diye hata veriyor. Böyle bir hata alan bir ben miyim acaba?

    Bir de, bazı sitelerde performans sorunları yaşıyorum. Video izlenen sitelerde falan özellikle. Mesela Facebook'ta gezinmek işkence olmaya başladı. Chrome kullanıyorum, sorun tarayıcıda olabilir diyip Firefox indirdim ama pek farklı değil. Lenovo support'tan güncellemeleri de yaptım. Bu konuda yardımcı olabilecek olan var mı?

    Makinayı çok seviyorum ama şu bahsettiğim iki konu neredeyse soğuttu beni cihazdan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lenovo yoga 13 kullanıyorum 1,5 yıldır.

    sıkıntılarım:

    - 2 defadır menteşelere yakın vidalar kendiliğinden gevşedi ve servise yolladım sıkmaları için. 3. defa bir daha gevşedi ve birisi düştü. Servise yollamak içinden geçmiyor artık. MENTEŞELERİ SORUNLU BU ALETLERİN. KASMA YAPIYOR SANIRIM BİRAZ VE O DA ARKA KAPAĞI ZORLUYOR AÇARKEN VE VİDALAR GEVŞİYOR.

    - Alet ile gelen WIFI driveri sorunsuz çalışıyordu. Taki win 8.1 e güncelledim ve lenovonun verdiği wifi deriver güncellemelerini yapana kadar. Şimdi bağlanmıyor lanet alet. Bağlanana kadar bin türlü sıkıntı. Bu problemi yabancı sitelerde çook dile getiriyorlardı ve ben de benim alette sorun yok diye seviniyordum. Ama şimdi herkesin ne sıkıntı çektiğini fark eediyorum.

    - Klavye çok az aydınlatmalı olsaydı çok daha rahat edecektim.

    şimdilik bu kadar.
  • walla bende bugün farkettim.. bende 1.5 yıl oldu alalı ve sol ust koseden acarken resmen kasa aralanıyor.. ayrıca eskisi gibi ekran saglamda durmuyor.. hafif öne veya arkaya eğince kendiliginden kayıp gidiyor.. benim makine kapak kapanıca uykuya ayarlı öne dogru egincede makine kapanıyor.. bu lenovoların genel sorunu sanırım menteşe bundan oncede edge thinkpad serisi vardı hala kulanıyorum ama onunda sorunumenteşe idi.. hatta sol ust kasayı kırmıstı mentese.. garantiliydi ama bekleyemeyecegim icin bi hafta sonu 50 tl verdim arkadasa menteseyi degisitirdim koseyide saolsun yapıstırdı hala yas gibi kullanıyorum :)
  • Arkadaşlar merhaba,

    Bu cihazı bir arkadalım aldı ve dokunmatik ekranı çalışmıyor. Bilgisayarı recovery yaptık, bütün driverları tekrar kurduk ama sonuç yok.
    Device managerda tanınmayan usb aygıt diye bir uyarı var ama ne için bu uyarı bilemiyoruz.
    Bu konuda tecrübesi olan var mıdır acaba?
    Cihazın dokunmatiğinde mi bir sorun vardır acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazı 6 aydır sorunsuz kullanıyordum ki şuan havalandırma bölümünden saçma sapan bir ses geliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alper35.5

    Selam arkadaşlar

    Marketten win8.1'e güncellerken hata alıyorum, belli bir yere kadar geliyor sonra win8.1 indirilemedi diye hata veriyor. Böyle bir hata alan bir ben miyim acaba?

    Bir de, bazı sitelerde performans sorunları yaşıyorum. Video izlenen sitelerde falan özellikle. Mesela Facebook'ta gezinmek işkence olmaya başladı. Chrome kullanıyorum, sorun tarayıcıda olabilir diyip Firefox indirdim ama pek farklı değil. Lenovo support'tan güncellemeleri de yaptım. Bu konuda yardımcı olabilecek olan var mı?

    Makinayı çok seviyorum ama şu bahsettiğim iki konu neredeyse soğuttu beni cihazdan






    merhaba sorunun üzerinden 10 gün geçmiş.kusura bakma şimdi farkına vardım.
    win 8.1 güncellemesinin sorun çıkarması cihazla ilgili değil. ben de aynı problemi yaşamıştım.
    Başka bir başlık altında sorunu nasıl çözdüğümü paylaştım buraya da ekleyeyim:

    "Arkadaşlar yukarıdaki sorunu çeken olursa çözümü aşağıdaki şekilde buldum:

    (öncelikle pdf conventer programı vardı. araştırma yaparken bir yerlerde bunu kurun bazı güncelleme hatalarını düzeltiyor deniyordu. Bir alaka kuramadım açaıkçası ama programı kurdum. Programın ismini şimdi hatırlayamıyorum akşama yazarım. bir faydası var demiyorum. sadece kurduğumu yazayım)

    Bir çok kez bilgisayara one key recovery ile format atmak zorunda kaldım. otomatik olarak güncellemeler yüklendiğinde kesinlikle alet çalışmıyor. güncellenemeler yüklenemedi yazıyor ve orada takılıyor. Sonra güncellemeleri teker teker yüklemeye karar verdim. tarih sırasına göre tek tek yüklemeye başladım. toplam 108 güncellemenin60'ını filan yüklemiştim, gayet sorunsuz gidiyordu ki windows yine sazı eline aldı ve tüm güncellemeleri tek seferde yüklemek için aç kapa yaptı. geriye 78 güncelleme kalmıştı bunları yüklemeye başladı. ve sonuç yine aynı. güncellemleer yapılandırılamadı ve geri alınıyor yazısı. mecburen one key recovery ile oluşturduğum imajı tekrar yükledim (bir nevi format atmış oldum).

    sanırım güncellemeleri toplu olarak yüklemek istediğimizde bazı güncellemeler %100 inmeden hepsi inmiş gibi davranıyor ve sonrasında da yapılandırma gerçekleşemiyor.
    güncellemeleri tek tek yapılandırmaya çalıştığımda yaptığım hata ise, otomatik güncellemeyi kapatmayı unutmak oldu. Dolayısı ise ben tarih sırasına göre tek tek güncelleme yaparken windows arka planda kafasına göre güncellemeleri indiriyordu. sonunda indirmeleri bitince sazı yine ele aldı. bu noktadan sonra:

    1. Otomatik güncellemeleri kapattım (ayarlar --> windows update --> ayarlar --> güncellemeleri indirme ve yükleme)

    2. tarih sırasına göre güncellemeleri yükledim. bu sefer teker teker değilde 5'er 5'er yaptım. bildiğiniz üzere önce indirme sonra yükleme yapılıyor. indirdikten sonra indirme geçmişinde bazı indirmeler için başarısız yazıyor. böyle bir yazı görürsem indirme sorun gidericisini çalıştırdım ve ondan sonra yükleme yaptım.

    şu anda yarısından fazlası güncellendi. bir sıkıntı yok. tümünü güncelleyebilirsem sonunda win 8.1 'i yükleyip one key recovery ile temiz bir imaj alacağım. bir daha format atmam gerekirse bu dertle uğraşmayayım diye. tüm güncellemeler başarılı olursa buraya yazarım.

    internette araştırdıımda lenov dahil bir çok win8 kullanıcısı bu sorunu çekiyor. aletle ilgisi yok yan"




  • Inceleme için sagol

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.