Şimdi Ara

Lenovo Ideapad Y580 Kulübü[GTX 660M][Yenilendi][83 Üye] (298. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.762
Cevap
35
Favori
335.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fast556.

    quote:

    Orijinalden alıntı: daxtor55

    quote:

    Orijinalden alıntı: fast556.

    quote:

    Orijinalden alıntı: daxtor55

    Arkadaşlar ne yaptıysam oyunlardaki ağır çekime girme sorununu çözemedim.4-5 oyunda denedim sonuç aynı.Oyundayken bir hızlanıyor bir yavaşlıyor.Normal kullanımda sorun yok.Servise yollamadan önce böyle yapmıyordu.Servisten aldıktan sonra harddiski değiştirmişler.Sorun harddiskte olabilir mi?Servise götürürsem sorun çıkarırlar mı oyun korsan diye.Yada sorunu anlayabilirler mi?Elimde orijinal oyunda var ondada aynı yavaşlama problemi var.

    kardeşim windows güncellemesi yaptıysan ondan olabiliyor benim başıma gelmişti bilgisayarı güncelleme öncesi haline geri yükle sonra tekrar yap bende geçti bu şekilde. ekran kartında problem yok gibi duruyor 99 da sabit dedin çünkü

    Hocam bana yardımcı olabilirseniz çok minnettar olurum.Bende bir yavaşlıyor bir hızlanıyor.Yani donma yok.Ve menülerde aynı durum söz konusu.Mesela 40 fps de iken aniden 20 fps ye iniyor tabi kasma değil yavaşlama oluyor sonra tekrar geri haline dönüyor.Ama bu sürekli döngü halinde devam ediyor.Özellikle yarış oyunlarında etkisi belli oluyor.Recovery yaptım sonra da oyunu yüklemeden 87 tane güncelleme yaptı.Oyunu yükledim sorun devam ediyor.Güncellemeden olabileceğini bugün bende düşündüm.Ama benim anlamadığım nokta laptopu aldığım ilk zamanlarda güncelleme yaparken bu sorun niye ortaya çıkmadı.Bazı forumlarda işlemciden kaynaklanabilir diyor.Buda moralimi bozuyor açıkçası.Sizde de durum bu şekilde miydi?

    bende de aynen böyleydi durum durma değil yavaşlama oluyordu . benimde ilk cihazımı aldığımda bu problem yoktu sonra bikaç ay geçti aradan ve recovery yapmıştım ardından güncellemeleri tekrar yükledi ve sorun ortaya çıktı. ben lenovo servisini aramıştım ordan beni yönlendirmişlerdi sistemi geri yüklemeden güncelleme öncesine yükle sonra güncelleme yapmadan oyun yükle oyna eğer yine yapıyorsa o zaman donanımsal sorun olabilir . işlemcidense eğer sadece oyunlarda değil bir çok yerde belli eder kendini aslında . siz öncelikle bu güncelleme olayına bir bakın olmazsa servisi arayın sorun yardımcı olurlar

    Hocam çok teşekkür ederim.Güncelleştirmelerden olabileceği belliydi aslında.Windows 7 güncelleştirmeleri sorunlu.Çoğu programla uyuşmuyor.




  • Recovery attım, daha sonra ekran kartını güncellememe rağmen ekran kartı değerlerim 7.2'den 6.1'e düştü?

     Lenovo Ideapad Y580 Kulübü[GTX 660M][Yenilendi][83 Üye]


    https://store.donanimhaber.com/57/cb/70/57cb70bf43ad03999a5cb3c4c0292bbf.png
  • ben laptopu abd den almistim. buranin prizine uygun sarj kablosunu nasil bulabilirim beyler?
  • Merhaba pc nvidia ekran kartını kullanmaya geçince sapıtıyor şöyle hatalar ile karşılaşıyorum


    http://p1305.hizliresim.com/19/w/nk2pj.jpg

    http://p1305.hizliresim.com/19/w/nk2pv.png

    http://l1305.hizliresim.com/19/w/nk2q0.png

    http://p1305.hizliresim.com/19/w/nk2q8.png

    http://o1305.hizliresim.com/19/w/nk2qf.png

    edit: demin sistem derecelendirmesi yaptım ekran kartını derecelendirirken gene güm mavi ekrana gitti yukardaki resimle aynı hatayı veriyor büyük ihtimal ekran kartından diye düşünüyorum sorun teknik servise verdim verirkende belirttim büyük ihtimal ekran kartı yok hdd den dir dediler hdd yi değiştiler dün aldım oyunu açtığım gibi aldım mavi ekranı. Sizce sorun nedir ekran kartında yanma tarzı bi donanımsal hasarmı vardır. Sorunu nvidia yı kullanan her şeyde yapıyor bazen nvidia denetim masası var ya onu açınca bile ekran kartı devreye giriyor diye alıyorum mavi ekranı.

    edit2: servisde çözüldü arkadaşın dediği gibi anakart değişti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xTRforce -- 31 Mayıs 2013; 9:49:53 >




  • dün win8 yükledim tüm driverları kurdum makına win tarafındayken ısınma azda olsa vardı. win8in calısma sistemindemidir nedir. makinad bir rahatlama ve ısınmada cidde manada düşme yaşadım. sadece touchpad in sağ kısmnına yaklastıkca win8in sağdaki cubugu ekrana geliyo zamanla çözulur dıye dusunuyorum.

    ama tavsiye ederim win 8 herkesin kurmasını win7den imkan varsa kurtulun
  • Aynı hatayı işyerimde masaüstü bilgisayarda aldım bellek hatası veriyor xp kuruluydu sorun yoktu sonra win7 kurdum bu hata çıktı sonrasında defalarca format attık yine ara ara devam etti bütün donanımları kontrol ettim bellek işlemci hdd v.s bulamadım.Şimdi aynı bilgisayar en son format attırmışlar bu seferde açılır açılmaz kapanıyor senin sıkıntın donanımsal olma durumu yüksek ekran kartının sürücüsünü komple program seçeneklerden kaldırıp kurdunuz mu?Düzelmezse bana öyle geliyorki anakartın değişmesiyle anca kurtarır ekran kartı ekran kartına entegre olduğu için anakartı değişirler.Masaüstünün bu halinden bezdim en sonunda bıraktım muhtemelen anakarttın değişmesiyle olacak bu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cengaver53

    Aynı hatayı işyerimde masaüstü bilgisayarda aldım bellek hatası veriyor xp kuruluydu sorun yoktu sonra win7 kurdum bu hata çıktı sonrasında defalarca format attık yine ara ara devam etti bütün donanımları kontrol ettim bellek işlemci hdd v.s bulamadım.Şimdi aynı bilgisayar en son format attırmışlar bu seferde açılır açılmaz kapanıyor senin sıkıntın donanımsal olma durumu yüksek ekran kartının sürücüsünü komple program seçeneklerden kaldırıp kurdunuz mu?Düzelmezse bana öyle geliyorki anakartın değişmesiyle anca kurtarır ekran kartı ekran kartına entegre olduğu için anakartı değişirler.Masaüstünün bu halinden bezdim en sonunda bıraktım muhtemelen anakarttın değişmesiyle olacak bu.

    ya zaten şarj alma problemi var diye verdim anakartı değiştiler bu sorun çıktı ondan önce ultra da bf3 oynuyordum gta 4 oynadım yani şimdi normal bi oyun bile oyunu geçtim sistem derecelendirmesinde bile ekran kartı değişince oluyor geçen götürdüm hdd yi değiştiler bunlar acaba ilk anakart değişimnde birşeyimi bozdular




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sailorsaturn

    dün win8 yükledim tüm driverları kurdum makına win tarafındayken ısınma azda olsa vardı. win8in calısma sistemindemidir nedir. makinad bir rahatlama ve ısınmada cidde manada düşme yaşadım. sadece touchpad in sağ kısmnına yaklastıkca win8in sağdaki cubugu ekrana geliyo zamanla çözulur dıye dusunuyorum.

    ama tavsiye ederim win 8 herkesin kurmasını win7den imkan varsa kurtulun

    ssd'lide sıkıntı yaratıyor win8. kurduk çalışıyor gözüküyor da çalışıyor mu bilmiyorum
  • Bana sorarsan anakartta yine sıkıntı var diye düşünüyorum bir entegresi yerinden oynasın kafidir sıkıntı vermesi için anakart hassas bir eleman.Şunu söyleyeyim sana değişebilir elemanlarda (işlemci,hdd,ram v.s sıkıntı yoktur sorun yine anakartta aranmalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 28 Mayıs 2013; 15:07:42 >
  • entegresi derken nasıl yani ekran kartı anakart tan biraz çıkmış yada oynamışmı ?
  • yani ekran kartında yanma tarzı bi problem felan yoktur diyorsun dimi sadece anakrt değişse hallolur diye düşünüyorsan iy çünkü 3. sefer gidicem ta güngörenden mecidiyeköyde profilonun orada teknik servisi çok zor oluyor kargoya versem 2 haftaya dönmez eminim elden verince aynı gün tamir ediyorlar ilk verdiğimde tamir 5 saat ikincide 3 saat sürmüş teknik servise giriş çıkış saatlerinden baktım
  • Senin ekran kartı anakrta sabit anakart değişince oda değişir,ekran kartında bir sıkıntı olması şart değil anakart üzerindeki entegre olarak bahsettiğim transistörler kondansatörler v.s elemanlar var birinin kaynağı kırlırsın hata verir yada bozulur bulunduğu yere göre değişiyor.
  • anladım saolsn yarın götürcem umarım hemen hallederler bi kaç saat takılıp oralarda almak istiyorum yoksa git gel çok sürüyor.
    bide ben ordaki elemana sorunun neyden kaynaklandığını söyleyim sence. Senle konuşmadan önce ben ekran kartındadır diye ekran kartı ile alakalı olabiliceğini söyliyecektim hep nvidiayı kullanmaya başlıyınca gidiyor diyicektmde şimdi nasıl yapıyım
  • Dediğim gibi bu ekran kartındanda olsa sonuçta donanımsal anakrtı değişmek durumunda sen yine karşılaştığın durumu aktar benim bu hatayı adığım bilgisayarda ekran kartı yoktu dahili kart vardı.
  • tamam teşekkür ederim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cengaver53

    Dediğim gibi bu ekran kartındanda olsa sonuçta donanımsal anakrtı değişmek durumunda sen yine karşılaştığın durumu aktar benim bu hatayı adığım bilgisayarda ekran kartı yoktu dahili kart vardı.

    Hocam bakar misin.
    Ya mesela medal of honor oynuyorum. 10 dk filan,
    Gpu sicakligi 70 derece filan oluyor max ama
    Anakart 97 olmus
    İslemciler de 94-95 olmus,
    Sunu da soyleyim
    Mesela pc ilk acildiginda da islemci kullanimi yuzde. 0 gidiyo sonra birden 10 a filan firliyor,
    Ve sicakligi bostayken 67 derece filan oluyorzd
    Onerin nedir?
    Virus mudur
    Bostayken 63 derece



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elano68 -- 28 Mayıs 2013; 16:53:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemci sıcaklığıyla anakrt sıcaklığı paraleldir.Isınma çok sende ekran kartı olması gerektiği gibi işlemcini kullanan bir uygulama var görev yçneticisi işlemler bölümünden listeye bir bak kullanan dosya uzantıları hangisi özellikle taks.mgr uzantısı kullndığında işlemci kullanımı yükseliyor,kullanan uygulama hangisiyse o uygulamanın üzerine sağ tıklayıp iptal et.Virüs durumunu da gözden geçir tabi hangi programı kullanıyorsun?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cengaver53

    İşlemci sıcaklığıyla anakrt sıcaklığı paraleldir.Isınma çok sende ekran kartı olması gerektiği gibi işlemcini kullanan bir uygulama var görev yçneticisi işlemler bölümünden listeye bir bak kullanan dosya uzantıları hangisi özellikle taks.mgr uzantısı kullndığında işlemci kullanımı yükseliyor,kullanan uygulama hangisiyse o uygulamanın üzerine sağ tıklayıp iptal et.Virüs durumunu da gözden geçir tabi hangi programı kullanıyorsun?

    Valla mc affe vardi.
    Sonra mcaffe trojan filan sildi
    Ondan sonra mi oldu bilmiyorum.
    Sonra c ye recivery yaptim,
    Yine ayni sorun devam ediyor.
    Sinvalrdan sonra tekrar bakarim artik.buyuk ihtimal d ye girdi virus.
    Donanimsal bi sikinti degildir demi?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilemiyorum virüs taraması yaptır.Farklı bir program kullan geçici olarak mesela norton,karspeysky.Birde fan gözlerini süpürgeyle çekmeyi denedin mi veya sert bir şekilde üfle sıcaklığa etki ediyormu ufak bir tozlanmada buna neden olur sen şuan nerdesin havalar sıcak mı gerçi sıcak olsa da boşta bu kadar olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 28 Mayıs 2013; 18:48:28 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cengaver53

    Bilemiyorum virüs taraması yaptır.Farklı bir program kullan geçici olarak mesela norton,karspeysky.Birde fan gözlerini süpürgeyle çekmeyi denedin mi veya sert bir şekilde üfle sıcaklığa etki ediyormu ufak bir tozlanmada buna neden olur sen şuan nerdesin havalar sıcak mı gerçi sıcak olsa da boşta bu kadar olmaz.

    Hocam uflemistim zaten dun.
    Supurge ile de cektimzx
    Ekran kartinda sikinti yok.
    Cok iyi 72 derece filan oluyorzx
    Ama bostayken 60 dereceylen birden 70 oluyor geri dusuyor.
    Oyunlarda da 90 filan oluyor.
    Ankarada oturuyorum,
    En yakin zamanda taratirim.
    Zaten lisansli kaspersky var da daha kurmadim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.