Şimdi Ara

LENOVO (IBM) THINKPAD SL500 INTEL CORE 2 DUO P8600 2.4GHZ 3GB 320GB 15.4' 609DO66

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu laptop nasıl arkadaşlar?? yardımcı olursanız sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pazz -- 17 Eylül 2009; 12:49:37 >



  • yok mu yardımcı olan bi yorum yazan. fiyat 1.275 8 taksit



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pazz -- 17 Eylül 2009; 15:02:34 >
  • fiyat performans açısından kesinlikle çok iyi. ayrıca lenovanın ürünleri çok sağlam oluyor , sağı olu elinde kalmaz.
  • Peki hız olarak nasıl ? yani teoride baya iyi olması gerekiyor ama pratikte her zaman aynı olmuyor.
  • donanımı yüksek yıllarca kullanırsın işini fazlasıyla görür arkadaşımın 99 yılında almış olugu ibm thinkpad laptopunu halen kullanıyor deyim yerindeyse alet taş gibi başka bir arkadaşım ise 3 sene önce 2000 lira verip casper aldı ve sonuç hüsran anakartı arızalanmış garantisi bittiği için 550 dolar masraf çıkarmış servis..
  • arkadaşım sl500 kullanmama rağmen şu anda packard bell veyasamsung un 1500tl lik modellerini tavsiye ederim.ancak eğer çizim veya başka bir şekilde kaliteli bir ekrana ihtiysç duyuyorsanız kesinlikle bu fiyata başka bir bilgisayar alamazsınız.ayrıca sl 500 suya dayanıklı yanlışlıkla üzeine 1litre kadar su döküldü ekran hoparlörler dahil her yeri ıslandı 3 gün sonra hiçbir yerinde arıza çıkmadan tekrar sağlam birşekilde açıldı.eğer yüksek batarya performansına ihtiyaç duyuyorsanız pili en performanslı modda 3 saate yakın dayanıyor ayrıca yurt dışından 50dolara 9hücreli pil alabilirsiniz karar sizin.
    kolay gelsin.
  • ARkadaşlar bu laptopu almayı düşünüyorum. Oyun oynamak gibi derdi yok. Photosop dreamweaver sql server gibi programları aynı anda kullanacağım. İşlemci sorun çıkaramyacağa benziyor ama ekran kartı beklentilerimi karşılayabilirmi? Çizim yaparken sorun çıkartırmı sizce?
  • Autocad 2008 de kullanıyorum hiçbir problemi yok gayet rahat.Dediğiniz programları denemedim ancak photoshop vb. rahat bir şekilde kullanırsınız ancak devamlı render vs ile uğreşıyorsanız ekran kartı beklentilerinizi karşılamaz gddr3 olmasına rağmen 256mb ve veri yolu düşük bununla birlikte çizim programları kullandığınızı için benceekran çözünürlüğü dolayısıyla size daha uygun eğer bütçenizi 2000 tl ye çekerseniz aynı ekran çözünürlüğü kullanan msi gx serisi 4 çekirdekli ve 1gb ekran kartlı notebook var ancak bütçeniz kısıtlı ise bu çözünürlük kullanan başka bu fiyatlı laptop yok.(ben alırken çok da erkilemeyeceğini düşünüyordum ancak eski çözünürlük artınca çizim programlarını çok daha rahat kullanmaya başladım bu sebeple tavsiye ederim.)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.