Şimdi Ara

Lenova Laptop Bir Anda Kapanıp Hızlı Fan Açıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar
    Amazondan 6 ay önce aldığım sıfır ürün 2. kez şu sorunu yaşatıyor. Bilgisayarı iş yerine geldim açtım 30 dk olmadan ekranı siyah yapıp klavyeyi çalışmaz hale getirip çok hızlı şekilde fan açıyor. Isınmamıştı aslında daha, ve ortam klimalı. Bu şekilde sarjı bitene kadar fan dönmeye devam ediyor. Yanımda minik tornavida yok, ve cevremde de bilgisayarcı.
    Model bilgilerini ss olarak ekliyorum.
    Bu konuda bu ürünü amazona nasıl iade ederim yada baska alternatif cözüm yolu bilen varmı?
    Lenova Laptop Bir Anda Kapanıp Hızlı Fan Açıyor
    Lenova Laptop Bir Anda Kapanıp Hızlı Fan Açıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Şarj kablosunu çıkardığınızda bu sorun düzeliyor mu? Batarya dışarıdan çıkartılabilirse birde çıkartıp deneyebilir misiniz?
  • Karanlık Ülke kullanıcısına yanıt
    Hocam sarj kablosunu cıkartmak cok basit zaten kabloyu çekiyon çıkıyo, bu şekilde düzelmiyor.
    Bataryayı cıkarsam büyük ihtimalle düzelir ama oda komple kapalı kapak komple laptopun altındaki tüm vidaları sökmem gerekiyor bataryayı almak için
  • MuratDym kullanıcısına yanıt
    Bataryayı elersek geriye harddisk kalır. İsterseniz direk harddiske geçelim. HDTune ile sağlık kısmında sıkıntı var mı , bir de bad sector taraması yapabilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laptop Tamiri
    www.ankaralaptoptamiri.net

    Garanti süresi bitmiş veya kullanıcı hataları sonucu oluşan problemlerinize çözümler buluyoruz. Laptoplarınızda oluşabilecek anakart sorunu, ekran kartı sorunu, ekran kırılmaları, kasa kırılması, chipset sorunları, klavye değişimi, harddisk değiştirme gibi işlemleri garantili olarak yapıyoruz. Teknik ekip ve ekipmanlarımız ile kısa süre içinde işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz. Her marka model laptoplara hizmet veriyoruz. 15 yılı aşkın süredir bu tür sorunlarınıza çözümler sunuyoruz. Gelen laptopları ücretsiz tespit işlemi yaptıktan sonra fiyat ve süreç ile ilgili bilgi verip işlemlerimize devam ediyoruz. İşlemleri kendi bünyemizde BGA cihazı kullanarak yapıyoruz. Batarya ve şarj aleti satışımızda mevcuttur. Ekran değişim işlemlerini 1 saat içinde yapıp teslim ediyoruz. Değişim yapılan ürünlere 1 yıl garanti veriyoruz. Kasa tamiri gerektiren işlemleri kesinlikle yapıştırma yapmadan tamir ediyoruz. Bu konuda kendimize güveniyoruz. Daha fazla bilgi almak için 0312 431 01 44

    Bayındır-1 Sokak No: 22/8 – Kızılay / ANKARA

    Tel: 0312 431 01 44
    Tel: 0312 431 01 45
    Faks : 0312 431 01 43




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.