Şimdi Ara

Lenova g510 sipariş verdim ama ekran kartı ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar biraz önce bi arkadaşımın g510 kullanmasıyla bende aynı ürünü almak istedim ve sipariş verdim ama forumda pc harici ekran kartında 2 model için tercih edildigini okudum bi sıkıntı yaratır mı bu durum 2 side 2 gb ekran kartları biri R5 m230 digeri ise hd8570m yazıyor benim sipariş verdigim ilk olan arkadaşlar ekran kartı kötü diyen çok ama ne gibi bir eksi var ki ?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: teknisye

    merhaba arkadaşlar biraz önce bi arkadaşımın g510 kullanmasıyla bende aynı ürünü almak istedim ve sipariş verdim ama forumda pc harici ekran kartında 2 model için tercih edildigini okudum bi sıkıntı yaratır mı bu durum 2 side 2 gb ekran kartları biri R5 m230 digeri ise hd8570m yazıyor benim sipariş verdigim ilk olan arkadaşlar ekran kartı kötü diyen çok ama ne gibi bir eksi var ki ?

    Hocam bence r5 m230 8570 göre daha iyi ama genel bir değerlendirme yapcaksak bu ekran kartları oyun oynayacaksan ultra ile high da sıkıntı çekebilirsin.
  • oyunla ilgili işim yok genel olarak internet oyun için eviöde masaüstü pcm var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teknisye

    oyunla ilgili işim yok genel olarak internet oyun için eviöde masaüstü pcm var

    O zaman hocam çok sıkıntı olmaz benim laptop ta hd grapich var çok güzel giryior harici sıkıntı çıkarmaz bence kafana takma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.