Şimdi Ara

Lenova B570 wifi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar hayırlı günler. Bir öğretmen arkadaşın bilgisayarına windows 7 32 bit temiz kurulum yaptım. Güncel driverleri kurdum. Leptap evde sorunsuzca wifi bağlanırken okulda sorun çıkartıyor. Şifreyi giriyorum ağ anahtarı uyumsuzluğu diyor. Format atmadan önce de bağlanıyor kopuyor şeklinde sıkıntısı vardı. Sonra temiz kurulum yaptım. Bundan 2 ay önce kablosuz driver kurulurken bir de microsoft virtual wifi miniport adapter driver kurulmuştu. Bunu devre dışı bıraktığında sorun ortadan kalkmıştı. Şimdi yine bu driver kurulu devre dışı bırakıyorum bu sefer de ağ anahtarı uyuşmazlığı diyor. Ağ anahtarı doğru bir sorun yok. Ev de sorun yokken okulda oluyor. Şifreleme türü de evde ki modem de neyse okulda da o. Ayrıca elle IP atadım sonuç yok. Ayrıca okulumuz 3 katlı. Orta katta modem ve diğer 3 katta wifi adaptörler var. Tek modemden 3 ayrı wifi adaptör ile 20 leptop besleniyor. Eski driver de kurdum aynı güncelini de kurdum aynı.
    Tecrübesi olan varsa yardım ederse sevinirim.







  • Arkadaşlar kısacası evde rahatça bağlanılabilen bu leptap okulda bağlanmıyor. (Kablosuz)
  • Arkadaşlar leptapı wifi adaptörüne yaklaştırdığımda ağ anahtarı uyuşmazlığı sorunu ortadan kalkıyor. Sanırım uzaklık yakınlık ile alakalı bir durum. Çekim gücü yüksek wifi adaptör almaktan başka çare yok galiba. Önerebileceğiniz wifi adaptörü var mı?
  • Bilgisayarın wifi anten bağlantısı yerinden çıkmış olabilir, bir kontrol edin.
  • Arkadaşlar bu sorunu çözdüm. Aygıt yöneticisinde microsoft virtual wifi miniport adapter driver devre dışı bıraktığımda sorun ortadan kalkıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.