Şimdi Ara

Legion GO (ANA KONU) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
499
Cevap
36
Favori
16.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gameingo kullanıcısına yanıt

    Sırf bu ses yüzünden 48 saatlik bir mücadelenin ardından (giderebilir miyim acaba diye) iade etmek zorunda kaldım üzülerek. Çünkü masaüstü sistem olarak kuracaktım aynı zamanda. Şimdi Surface Pro 9 ile devam ediyorum. Bununla ilgili Legion Go'da üretim sürecinde değişiklik yapılacak diye bir bilgi vardı Reddit'te..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reason -- 26 Mart 2024; 20:26:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rog ally ve steam deck kullanan biri olarak banda lenova çok uydu. Ekranı büyük ve iki tane usb çıkışı var. Steam deck için başka oyun uygulamaları kurmak için takla atmıyorum. Emulatör kurmak kolay epic kurmak kolay, korsan da kolay :) tek sorunu ağır ve elde uzun süre oynanmıyor neyse ki ayağı var göbeğe dayıyorum. :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Legion Go'ya dual boot olarak linux ve steam kurdum. Steam Deck'e çok yaklaştım. Jiroskop dahil tüm sistemler sorunsuz çalışıyor. Windows lazım olduğunda kolaylıkla geçiş yapabiliyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gameingo -- 1 Nisan 2024; 23:50:5 >
  • Merhaba arkadaşlar.. Ben de rog ally vardı ama ekranı küçük geldiği için legion go aldım ve bana göre windows oyunları oynayacaksanız el konsolu olarak en iyisi Legion go. Win oyunları o kadar küçük ekranlar için tasarlanmadığından rog ally ın 7" ekranı birçok oyunda çok küçük kalıyor. Legion go ya geçince bu açıdan acayip bir rahatlama yaşadım. Bir de kollarının ayrılabiliyor olması, legion go nun ağırlık dezavantajını benim açımdan tamamen ortadan kaldırıp büyük bir artıya geçiriyor. Birde rog ally için 100w lık usb 3.2 hub almıştım ama rog ally da bir türlü stabil çalışmıyordu ama Legion go da mükemmel çalışıyor. Legion go nun bana göre tek eksi yönü sesi. Rog Ally ın sesi çok iyiydi ve legion go, ally dan sonra inanılmaz kötü geliyor, resmen kulağımı tırmalıyor. Bunlar dışında ne elde tutuşu ne de fan sesi beni rahatsız etmedi.





  • Gameingo kullanıcısına yanıt
    Şarj nasıl gidiyor hocam. Steam Deck ile kıyaslar mısınız?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DARKBLUE82 D kullanıcısına yanıt

    Tabii ki kıyaslayamam. %100 şarj ile bir iki tıklama oynamaya hazırlıkta bile %95 oluyor hemen şarj. Steam Deck o konuda tam bir şampiyon :)

    Aryrıca oyun oynatma süresi testlerine bakmıştım. Steam Os kurduğumuzda da windowstaki ile aynı sürede bitiyor şarjı. Yalnız Steam OS kurunca cihazı habire kapatmak gerekmiyor. Düğmesine basında uyuyor basınca uyanıyor ve şarj tüketmiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gameingo -- 2 Nisan 2024; 15:7:38 >
  • Gameingo kullanıcısına yanıt
    Ben zaten steam os kurulmuş vaziyet performansı merak etmiştim. Kaç saat dayanıyor?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DARKBLUE82 D kullanıcısına yanıt

    Ben sadece bilgisayara bağlanıp oradan oynamak için kullanıyorum ya da kullanıcam daha. Şarjı tam olarak ne kadar gidiyor bilemiyorum. YouTube da çok sayıda şarj testleri var ama Steam os ile Windows süreleri birbirine denk.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gameingo -- 2 Nisan 2024; 19:17:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar elimde 256lık steam deck var. Yurtdışına gideceğim. Takribi 24-25 bin liralara Lenovo Legion Go 1 TB alınır mı? Yoksa deckten devam mı?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bilgennyk kullanıcısına yanıt
    Geçenlerde arkadaşım sarı siteden 512 gb modeli 30 bine aldı. İlk çıktığında 26-27 bine 512 gb modeller görmüştüm. 1tb biraz zor gibi hocam.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DARKBLUE82 D kullanıcısına yanıt
    Yurtdışında bu fiyatlara alabiliyor olacağım. Almak mantıklı mı diye sormuştum hocam

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bilgennyk kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlamışım kusura bakma. Ben 810 dolara 1tb model almıştım. Onu kullanıyorum memnunum. Bence mantıklı. Türkiyeden aynı apunun muadili bir laptop alsan 30-35k civarı ödüyorsun. Amaç benim gibi hem oyun oynamak hem de bilgisayar olarak kullanmak ise mantıklı bence. Zaten mantıklı olduğu için aldım ben de. 😄 Sadece Türkiye’de garantisi olmadığını bilin. Bir de windowsa ve sıkıntılarına aşina iseniz alsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKBLUE82 -- 3 Nisan 2024; 13:25:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 29 Martta bios update gelmiş. Nedense lenovo, auto update işini bir türlü beceremedi. Legion space den ya da lenovo vantage den auto update e girdiğinizde tüm driverlar güncel görünüyor. Ama değil. Yeni bios güncellemesindeki en önemli gelişme custom tdp artık soğru bir şekilde çalışıyormuş. Nedense pili kapatma olayını windows içerisinde basit bir ayar haline getiremediler. Yanılmıyorsam msi claw da bile var bu özellik.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DARKBLUE82 D kullanıcısına yanıt
    İndirip kurdunuz mu?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bios güncelledikten sonra kendi uygulaması güncellendi sonrasında da kollar güncellenmeye başladı ;)

    Legion GO (ANA KONU)

    Legion GO (ANA KONU)

    Legion GO (ANA KONU)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vbalikci -- 12 Nisan 2024; 8:57:34 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • vbalikci kullanıcısına yanıt
    O kadar güncelleme geldi ama ne değişti ben anlayamadım :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • twister11 T kullanıcısına yanıt
    Ekran kartına da güncelleme gelmiş yapıyorum ama olmuyor bir türlü garip bir şekilde.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bios güncellemesi ile en önemli yapılan düzeltme custom tdp ayarı olmuş. Artık custom modda hatasız tdp ayarı yapıldığı söyleniyor. Sadece ayarı oyunu açmadan önce yapın demiş bazı youtuberlar. Onun haricinde güç kaynağı bağlayınca ekran kapalı ise şarj miktarı ekranda görünüyordu. Bunu biostan açıp kapatmak için menü koymuşlar. Bir de güç kaynağı bağlayınca konsol otomatik açılsın diye bir bios menüsü koymuşlar. Bu da opsiyonel. Yani tdp kısmı çok önemli onun harici gereksiz bir güncelleme.

    Legion space için güncellemeyi dün gece yükledim. Kontrolör tuş düzeninde yeni özellikler gelmiş. Kontrolcülerde tuş düzenini zaten değiştirebiliyorduk. Şimdi tuş düzenine mouse butonları atamayı, klavye ve nümerik klavye tuşları atamayı bir de macro atamayı mümkün kılmışlar. Macroları klavye tuşları üzerinden atamak biraz mantıksız olmuş ama yine de pek çok oyunda iş yapar. 5 tuş kombinasyonuna kadar macro atayabiliyorsunuz. Ancak aynı tuşlar birden çok kez atanamıyor. Mesela sağa ok ardından yukarı ok tuşunu atayınca üçüncü hareket olarak tekrar sağa ok atayamıyorsunuz.

    Kontrolörü fps modunda oynarken farklı tuş atamaları da artık yapılabiliyor.

    Pil şarjını isterseniz %80 ile kısıtlayabiliyorsunuz. Bunun pil ömrü için en uygun yüzde olduğunu söylemişler (+/- %5 opsiyon var.)

    Macro yada tuş atamasına 3 tane profil oluşturma hakkınız var. Bu macrolar arası geçiş sağ menüden çabucak değiştirilebiliyor. Yine dağ menüde ediylenebiliyor. Ama bunun için önce macroyu oluşturmalısınız.

    Fps limitlemeye kayar menü koymuşlar. 30 ila 144 fps arası ayarlama yapabiliyorsunuz. Yalnız bunu yapınca radeon RSR devre dışı kalıyor. (Zaten oyunlarda çalıştığını hiç görmedim.)

    Bir kaç özellik daha var ama bana gereksiz geldi. Hala pili bypass edip sadece prizden çalışma özelliğini menüye koymamış olmaları çok kötü. Biosta güya var bu özellik ben çalıştıramadım. Çalıştırabilen haber verirse memnun olurum.

    Edit: Sürücü güncellemede artık driverların sürüm numarasını görüp kıyaslayabiliyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKBLUE82 -- 12 Nisan 2024; 13:53:12 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.