Şimdi Ara

Legendarena (tb)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar!
    Eğer text tabanlı Oyunların hastası ve bu tür oyunlara ayırıacak vaktiniz var ise sizlere senelerdir oynadığım bu oyunu tavsiye etmek istiyorum.
    Oyunda kendi karakterinizi yaratıyorsunuz. Dahasonra bir clan açıyorsunuz yada bir klana katılıp savaşmaya bşlıyorsunuz. Oyundaki amaç kişisel ranklara girebilmek ve clanınızın gelişimine katkıda bulunmak. Oyun tam bir danışıklı dövüş klanların gelişimi için oyunculara,oyuncularında güçlenebilmesi için klanlara ihtiyacı var.Senelerdir bu oyunu oynuyorum ve kendi arkadaşlarımdan başka bu oyunu oynıyan Türk oyuncu yok. Başka klan adları kullanarak bu oyunda başarı buldum ama yabancılarla takım oyunu gereken oyunlarda çok fazla sorun çıkıyor ve herzman satış yapıyorlar. Ben ise Türkiye adında bir klan açıp yabancı hiç kimseyi klana almadan 1. olmayı diliyorum. İlgilenen arkadaşlar varsa denemelirini tavsiye ederim. 7/24 onlara yardım edebilir oyunu öğretebilirim. Oyunun en güzel yanları ise;
    - Paralı üyelik var, ancak oyunda hiçbir avantaj sağlamıyor.
    - Oyunun 1 turu yklaşık 3-4 ay sürüyor. İlk oynadığınız raundda tecrübe edinip bir dahakinde başarılı olma şansızı çok yüksek.
    - Bu bir takım oyunu, eğer sonuna kadar güvenebilceğiniz bir takım oluşturabilrseniz bütün ranklarda takım halinde 1. olunabilir.

    Şuan oyunda turun son 1,5 ayı. Yeni üye olucak arkadaşlara oyunu genel olarak anlatabilir ve bir dahaki raunda onları hazırlyabilrim.
    İlgilenen arkadaşlar msn eklesin cidden hertürlü yardımı yaparım.. en azından bu oyunu denemenizi dilerim.
    Herkese iyi eğlenceler!

    Saygılarımla..

    erman_karakol@hotmail.com



    http://www.legendarena.com







  • admin arkadaş buentry silebilir mi? yanlışlıkla 2 kere yolllamışım
  • oyunun adresi girmiyor ayrıca bu tex tabanlı bi oyun bunun açılıcak yeri burası deil uyarmak istedim birçok kişi sana yazacaktır
    yanlış anlama sadece bi uyarı ve adresi bi daha yazarsan sevinirim
  • konu yanlış yere açılmış web tabanlı oyunlar a açıcaktın bu oyun rpg mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.