Şimdi Ara

Legandery düşmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • HC oynuyorum doctor ve demon hunter yattıgından bu zamana kadar leg düşme olayı iyice azaldı.Detayına gireyim olayın
    Doktor ve hunterin dmg saglamdı partide genelde en cok dmg veren bunlar oluyordu iki char öldükten sonra monk ve crusderle oynamaya basladım
    Monkla genelde support yani destek olarak oynuyorum haliyle adam kesme hızım baya hatta hiç yok gibi bişey oldu
    İzlenimime göre parti içinde cok yaratık kesen yada dps yapana daha fazla leg item atiyor Aynı durumda olan varmı acaba merak ettim doğrusu...







  • Evet bu dediğiniz olay kısmen doğru. Crusader oynuyorum. Başlarda sadece tanklayayım biraz da dps ile işi götürürüm mantığındaydım. Legendary düşmüyor değil düşüyordu. Ama şu an kullandığım full dps crusader'e daha çok düştüğünü farkettim. Gözle görülebilir bir fark. Hatta dün bir rift'de 4 tane legendary düştü. Enteresan bir durum var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B936BAF39 -- 5 Mayıs 2014; 13:56:41 >
  • Ben droplarda limit olduğuna inanıyorum.Mesela 2-3 gün oynamadıktan sonra oyuna girince 2-3 saat içinde çok fazla düşüyor.Artık haftalıkmı,24 saatlikmi bilemem.Bu arada monk ile oynuyorum sıkıntı yok düşüyor yani.
  • bence alakası yok dps e göre kesinlikle bir artış ya da azalış yoktur. ama oyuna uzun süre girmeyince gerçekten hemen ilk cheste leg. veriyor. ben de farkettim bunu.
  • Aynı partideyken daha fazla DMG verene daha fazla leg diye bir şey duymadım.

    Ancak şöyle olabilir: Adam senden daha fazla yaratık kesiyordur. Birbirinizden uzak kaldığınızda öldürüğü yaratıkları da hesaba katarsak az bir farkla senden daha fazla yaratıktan loot almıştır.

    Diğer yandan bu benim görüşüm. Oyunda artık tanklama diye bir mantık kalmadı. Full support monk hariç.

    Bunun dışında DPS düşük ama Toguhnes fazla ben Tormenti yüksek partilere girip tanklıyım mantığı çok doğru değil. Öyle bir durumda partiye tanklıktan çok yük oluyorsunuz partinin hızını azaltmaktan başka bir işe yaramıyorsunuz.

    Ben genelde Torment 4-5 oynarım. Daha bir kere bile şöyle 400-500k DPS li 12m toughnessli Crusaderin ya da Barbarın tanklamasına ihtiyaç duymadum. Öyle karakterler partiye yük olmaktan başka bir şeye yaramıyor.

    Hadi T6 da monk neyse de artık kimsenin Tank Barbar veya Crusadera ihtiyaç duyduğunu sanmıyorum. LS, LOH'un da çok bir önemi kalmadı, Perma Freeze CM gitti artık devir DPS devri. En iyi healing yöntemi Health Globe düşürmek. Globe içinde DPS gerekiyor.


    DPS-Loot olayına geri dönersek :

    Tank olduğunuzda dediğim gibi partiye yük oluyorsunuz. Eğer bir parti normal moblara maksimum 2-3 sn elitlere de 9-10 saniye harcıyorsa (ki efektif zaten farm budur daha fazla zaman alıyorsa efektif değildir o farm) zaten tanks ihtiyacı yoktur partinin. Tanka ihtiyaç varsa o farm efektik değildir ve haliyle birim zamanda daha az leg düşer.




  • uzun süredir oyuna girmemişsem 10 dk içinde düşüyor, sonra 1-2 saatte 1-2 leg atıyo
  • geçtiğimiz perşembeden başlayıp 4 gün boyunda biraz fazla asosyallik yaptım ve sonuç sıfır. toplasan 10-15 tane leg düştü. benim şansımmı bilmiyorum. bunlarda hiçbir işe yaramadı. sanırım leg droplarına gizli bir nerf geldi. artık böyle düşünmeye başladım.
  • dün bir riftten 7 leg. düşürdüm. tek dung. tek rift ve 7 leg. arada sırada oluyor böyle. bazen 5 rift hiç leg düşmüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dovahkin

    uzun süredir oyuna girmemişsem 10 dk içinde düşüyor, sonra 1-2 saatte 1-2 leg atıyo

    Aynen öyle. İlk 10-15 dakikada mutlaka bir legendary atıyor. Sonra bekle ki düşsün. Deli gibi oynuyordum, ana bacı söverek bıraktım şimdilik. Saatlerimi vereyim karşılığı koca bir sıfır. Geçiniz o işleri.
  • O kadar saat oyundan sonra tek düşüncem kaliteli leglerin düşmesi sadece şans işi başka bişey değil...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marshall_fb kullanıcısına yanıt
    düşen itemlerin de alayı çöp, WoW'a geri dönücem gibi görünüyor
  • karakterıne 500 saatini verip halen klass setını tamamlayamayan ınsanlar varsa gercekten bunda bır sorun vardır dıye dusunurum.
    aramızda boyle bırı var mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi einhander -- 6 Mayıs 2014; 0:17:37 >
  • einhander kullanıcısına yanıt
    ben ben ben...:P

    hala tal rashanin level 60 chestini giyiyorum:D

    VYR seti daha hic dusmedi. Firebird setinden 2 parca dusurdum. 1 tanede hediye aldim. Chantodo source dustu 3 kere... talrasha ise belt, helm,source dustu.... litany bilmem ne yuzukler var onlardan bolca dustu. travel pledge midir nedir onun amuletide dustu.... bt yi demiyorum zaten...

    t3-t4 de oynarim.

    drop olayina gelirsek, oyuna 2 gun girmeyip sonra girdigim riftte talrasha helm ve chantodo source dustu. heyecanlanmistim. Sonra duruldu ama... bir gun ara verip sonra tekrar girmek gerek sanki
  • düşen legend item de zaten çöp çıkıyor düşsede fazla takılma
  • quote:

    Orijinalden alıntı: einhander

    karakterıne 500 saatini verip halen klass setını tamamlayamayan ınsanlar varsa gercekten bunda bır sorun vardır dıye dusunurum.
    aramızda boyle bırı var mı ?

    500 saatmi bilmiyorum ama

    354 paragonda ne inna seti ne de lightning seti tamamlayamadım :) düşmüyor.

    oyun durumumda şöyle, yuzde 70 t5 %30 t6 oynuyoruz saglam dps arkadaşlarla . ben monk oynuyorum.

    tarz olarakta , pull , stun , palm(bomba)

    support t6 da olması gereken birşey. tanklarım demiyorum ancak bir araya getirip stunlayıp patlatmak önemli hale geiyor t6 da hız için.

    ha loota geri dönersek....

    4 saatlik t6 runumuz (run başına 15-20 dk sürüyor tüm harita ) toplam 10-11 rift attık toplam dusen leg sayısı 10. bu leglerde herhangi bir set item sayısı (yeşil) 0 (magic find 117). işe yarayan item sayısı 0 :)

    işe yarayan kısmı şans tabiki ancak düşen item sayısı bence t6 için beklenenin biraz altında.

    t6 da farm yapmak ciddi emek isteyen bir durum. malesef herkes cort diye yapamıyor. o sebeple beklentim daha yüksek.

    sebebi ise zaten t6 ya gelmiş olan bir karakterin sayılı lootu var. şans faktorunu bir kenara bırakırsak bir item için 300 saat harcamak istemiyorum. bırak adam o karaktere doysun ya gider yeni karakter açar ya da oyunubırakır. aylık ödeme gibi bir durumda söz konusu değilken bu 2 unsur da bir sonraki patche kadar kabul edilebilir bişey olmalı blizzard tarafından.... zira patchlerden sonra oyuna dönüş sayısı daima artar...

    ama onu bunu kenara bırakırsak herşey şans..

    dün rift it forward yaparken yanımzıda takılan wizard bir arkadaş bir rift içinde 2 wyr 2 tal rasha düşürdü set item.... bunu gordukten sonra şansıma.... demekten başka bir durum söz konusu değil :)


    öyle ya da böyle oynuyormuyuz? oynuyoruz :)




  • Dün yine girdim rift'e ve yarım saatte 7 leg topladım.5 riftten 2 kadala'dan.Tezim gün geçtikçe güçleniyor.Artık böyle yapıcaz demek.Gir legleri al çık oyundan.Sanırım bunu casual oyuncular için yapmış blitz.
  • Dovahkin kullanıcısına yanıt
    Aynen. Bende bu aralar biraz single player oyunlar takılıyorum. Yoksa wow oynayan arkadaşım çok. Hepsi çağırıyorlar ne zaman geliyorsun diye.
  • einhander kullanıcısına yanıt
    tek tamamladığım blackstorne oldu :D
  • Selamlar,

    Bende Monk support oynuyorum, bence tamamen RNG ile ilgili, bir Rift runda toplamda 6 tane leg düştüğüde oldu 2 tanesi Inna set parçası, Üst üste yaptığımız 2 tane T6 Riftte bana hiç leg düşmezken partydeki diğer herkes en az 2 tane leg aldı, dün gece bir riftten 1 den fazla leg düştüğü olmadı mesela. Şansı işi, böyle kabullenip oynayınca çok fazla can skıcı hal almıyor. RNG is RNG :)

    İyi oyunlar
  • saintroyo kullanıcısına yanıt
    herkezın dedıgı gıbı o setide kızılay dağıtmış adeta heryerden cıkıyor :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.