Şimdi Ara

Leeco Max 2 (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.589
Cevap
34
Favori
50.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Banggood dan 4/32 Le Max 2 aldım. Bir arızası var. Sanırım dahili SD kart ile alakalı olabilir. Dosya indirirken, dosya indirme kesiliyor ve arada sırada reset atıyor. Banggood a geri gönderip paramı geri alabilirim. Veya buradan uygun fiyata almak isteyen olursa İstanbul içi elden teslim şeklinde satabilirim. Temperli cam ve siyah kılıf da hediye olarak vereceğim. Bu arızayı çözerim veya ucuza tamir ettiririm diyen varsa özel mesajdan iletişime geçebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 14 Haziran 2018; 17:12:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkmoon34

    evet bugün iki günlük testten sonra şarj ömrü nerdeyse iki misli arttı normalde sabah 9 dan ancak öğlene kadar dayanan tel bugün 1 gün olucak nerdeyse baya iyi gitti ..

    yaptıklarımı söyliyim pil tasarruf ayarlarından arka planda çalışan herşeyi temelli kapat yaptım ..

    sonra rami işlemciyi çok yoran miu ile gelen gereksiz bir iki eklenti vardı devamlı onlarda arka planda çalışıyor biri müzik uygulaması biride tema onlarıda sildim...

    müzik uygulaması çinlilerin spotifyı gibi bir şey ama hep çinli şarkıcılar var.. yani bir işe yaramıyor ama arka planda çalışıyor devamlı bir tanede tema programı vardı çok güzel temalar ordan indirebiliyorsun ama arka planda deli gibi işlemciden ve ramden yiyor ve davamlı açık onuda sildim..

    bunun dışında malum bizim tellerde hızlı şarj özelliği var onu ben açık sanıyordum tesadüf menüleri gezerken öyle bir bakıyım dedim meraktan o özellikde off du onuda on yaptım ..

    şimdi şarj 1 gün oldu ortalama kullanımda çok çok iyi..

    ilk kurduğumda miu9 u akşam 8 de şarj full dü biraz face instegram gezindim yarım saat falan sonra teli koydum hiç dokunmadım sabah elime bir aldım full olan şarjdan %19 kalmışdı batarya bitmek üzereydi..

    Telefon kendi kendine uyku modundayken full şarjını bitirmişdi artık arka planda neler çalışıyorsa..

    şimdi çok çok iyi 1 gün oldu nerdeyse şarj %40 duruyor..
    Merhaba.Yaklaşık 1 sene 5.9.0.26S crisball romunu kullandım sorunsuz olarak.Bende biraz önce bu romu yükledim.
    LeMax2-MIUI9_N-9.5.2.0_V8e_05.16.2018_FullRom_by_C.B.G
    Siz hala miudan memnunmusunuz merak ettim.Ya da başka bir romunu tavsiye edermisiniz.Whatsapp uykuda iken,geç bildirim sorunu ya da başka bir sorun var mı.Ekran süresi ortalama ne kadar veriyor.Şimdiden teşekkür ederim.

    Bu romları denediniz mi?

    CrisBal ROMs (custom):

    [18/06/2018] LOS_15.1-Ο-8.1-Experimental_by_C.B.G.
    [06/06/2018] EUI-5.9.030s Stable Full ROM Cleaned
    [26/05/2018] EUI6-Nougat 7.1.2 Stable Full ROM Cleaned




  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkmoon34

    bende miu9 yüklü daha öncede mokee vardı uzun süreli bunları kullandım..

    ikisindede bir sıkıntım olmadı miu9 stabil güzel ama çok şarj yiyor normalde bir gün giden tel şimdi nerdeyse yarım gün anca dayanıyor..

    arka planda çalışan şeyleri kapattım pil tasarruf modunda bazı ayarlamalar da yaptım bakalım durum neyi göstericek..

    ama telefonla gayet uyumlu sorunsuz çalışıyor sanki orjinal fabrikasyon romuymuş gibi hatta bazı aplikasyonlar xiaomi x820 diye görüyor teli..

    şaşırtıcıdır orjinal romunuda katarım parmak izi şimdiye kadar en güzel çalışan rom miu orjinal romunda ve önceki romlarda arasıra tanımaz arasıra çalışmaz falandı bazen iki üç kez parmağını koyup çekmek zorunda kalırdın bu romda hiç öyle şeyler yaşamıyorsun tek bir kere dokundur tamamdır..

    uzun süreli kullanımım mokee oldu ama mokee den sonra kısa süreli lineage ,revenge,elephant falanda kullandım bazıları güven vermedi bazıları stabil değildi ..

    8.1oreo da okuduklarım genel olarak şarjı sömürmesi ve telefondaki bazı özellikleri bir çalışıp bir çalışmaması yönünde..

    şunuda söyliyim bu fiyatlara alınıcak gene en iyi tellerden biri 2 senedir nerdeyse bende daha açamadığı takıldığı sorun çıkardığı beni yarı yolda bıraktığı bir uygulama özellik sıkıntı olmadı..

    bu süreç zarfında çevremde hemen hemen herkes o nedenle bu nedenle bir kere telefon değiltirmişdir bana değiştirme ihtiyacı duydurtmadı bu tel..

    yalan yok çok oyun oynamam oyunu bilgisayarda oynarım bilgisayardanda şunu biliyorsam bu teller içinde geçerlidir oyun işin içine girerse elindeki telefonun ömrü en fazla bir sene falan olur çünkü oyunlar her sene daha yüksek specler donanımlar ister durur illaki elindeki tel bir noktada yetersiz kalır..

    geçenlerde gene bir bitim kanlandı dedim yeni telmi alsam..

    şöyle zevkime uygun tellere bakdım zte nubiaz17, meziu pro7 plus,one plus 5, mi mix2 falan derken bir baktım 2 bin tl li rakamlara gelmişim ..

    dedim boşver ne gerek var boş para harcamaya canavar gibi telin var bozulursa arıza yaparsa seni yarı yolda bırakırsa yada artık rami işlemcisi yetersiz kalırsa bakarsın o sıra..
    Düşüncelerinize aynen katılıyorum.Bu fiyata alınacak en iyi telefonlardan biri bana göre.En uzun süre kullandığım telefon Oyun pek oynamam ama takılan donan hiçbir oyunda olmadı.
    ''geçenlerde gene bir bitim kanlandı dedim yeni telmi alsam..'' Bende hala öyleyim ama fiyatlar 1500lere çıkınca vazgeçtim,ama dayanamayıp eşime,(asla kendimi hiç düşünmeden,merak etmeden)banggooddan red mi S2 aldım15-20 güne ablam getirir sanırım




  • Belki daha önce yazmışımdır ama özellikle sizinde bu başlıkda ki ilgi ve alakanıza çok teşekkür ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koraytok -- 1 Temmuz 2018; 13:20:50 >
  • [06/06/2018] EUI-5.9.030s Stable Full ROM Cleaned

    Şuan bu romdayım.mi romu 2-3 saat kullandım.Ekran süresi az(2 saat cıvarı) ve kamera çok iyi değil.

    Ama bu rom dehşet olmuş

    İlk %100 sarjdan aldım,AnTuTu v.s. test yaptım.Batarya şuan %65 ve ekran süresi 1 saat 40 dakika.Arada oyunda oynadım,YouTube v.s.

    Bakalım 1-2 günde ne gösterecek.Ayrıca kamerasında çok iyi.Yapanın eline sağlık.İyi geceler.

    Günaydın.6 saatte şarj hiç düşmedi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koraytok -- 2 Temmuz 2018; 9:0:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koraytok kullanıcısına yanıt
    Türkçe var mı?



    Bir de ilgilenenler için bahsi gecen romunlinki

    https://drive.google.com/uc?id=132MgQKZjJMq1Pj6P3mhqUKAP6dGRE2qB&export=download

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer eui romlar gibi.% 80-90 tr.Kullanımda hiçbir sorun yok,şuanlık memnunum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koraytok kullanıcısına yanıt
    Telefonu anneme verdiğim için soruyorum Türkçeyi, şu an yine Cris in bir romu var, Dialer ve contacts ingilizce ve annem zorlanıyor kullanırken.



    Haliyle sorma sebebim bu, yoksa İngilizcem de sorun yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonum Le Max 2 x820 4Gb/32Gb dır. Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Imei olarak pasaport yerine eski bir tuşlu telefonun imei sini caktirttim. 1 yıldır ne android ne de sistem güncellemesi geldi. Bunun sebebi imeimidir. Güncellemeleri nereden kontrol edebilirim. 2. Olarak parmak izi kilidini uzun zamandır kullanmadım, şimdi de yapamıyorum. Onunda nasıl yapıldığını yazarsanız sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rmzbyk42 R kullanıcısına yanıt
    Yeni rom at güncelleme yok ve yeni twrp yükle ama bazı twrp lerde parmak izi alt dokunmatik tuşlarda sorun oluyor biraz denemen lazım ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar öncelikle hepinize kolay gelsin. İkici el olarak le max2 cihaz aldim. Miui kullanici oldugim icin miui rom kurdum. Ama ilk kurulumda başkasının hesabını gösteriyor kendi hesabimi göremiyorum. Ve cihazı açamıyorum. Twrp den bütün sistemi sildim tekrar rom kurdum ama yine olmadı.bu konuda ne yapabilirim. Şimdiden tsk ederim
  • murder_liable M kullanıcısına yanıt
    Sanırım daha önce miui kurulmuş telefonunuza ve miui hesabından çıkış yapmadan başka rom atılmış ise tekrar başka miui kuramazsınız telefona...En azından ben öyle biliyorum :)

    Aldığınız kişiye sorabilirseniz sorun , belki hesabını veriri sizde logout yaparsınız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belmethos -- 5 Ekim 2018; 11:39:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 3. Sahibiyim benden önceki ve daha önceki sahibine ulaştım. İkisinde miui kurduklarını ama aynı hesap sorunundan dolayı geri sildiklerini söylediler.

    Bende denemediğin yöntem kalmadı. Sadece servis romu atamıyorum. Flashone ve alltool programları ile denedim olmadı. Tam bilen biri cıksa belki servis romu ile temizlenir düşüyorum. Ayrıca imei de değiştirdim kendi eski cihazımın yazdım yine olmadı. Bu mi hesap nereden hatırlıyor olabilir acaba.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murder_liable -- 5 Ekim 2018; 19:10:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Lemax 2 telefonumda sorun çıktı

    Telefonu Xiaomi Rom yüklü olarak aldım.Akşam hiçbir şey yokken telefon sabah sürekli donmaya başladı. Burada bir tamirci ye verdim. Oda telefonu fabrika ayarlarına döndürmüş.Telefon açılır açılmaz şu yazı çıkıyor"Sorry Dirac Control center has stopped. Ve hiç gitmiyor her saniye sürekli çıkıyor.Forumda ilanı olan bir servisi arkadaşa yolladım yapamadı,sonra Kadıköy deki başka bir servise verdim oda yapamadı. Çözümü olan var mı acaba. Yardım ederseniz sevinirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbr -- 6 Ekim 2018; 18:49:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xbr kullanıcısına yanıt
    Yapamamalari ilginc, direk yazilim / rom hatasi gibi duruyor. Yeni rom atildi mi telefona?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır hocam zannetmiyorum. Siz veya başka bir arkadaş yardımcı olursa bu konuda telefonu yollayabilirim. Ama yabancı forumlardan okuduğum kadarıyla bu sorun en çok Oneplus ta var. Ve ses donanım hatası demiş kimisi yazılımsal halletmiş kiminde anakart değişmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xbr kullanıcısına yanıt
    Evet donanım arızası olabilir ama le max 2 de bu arızayı duymadım hiç, Ankaradaysan senin için Rom atabilirim, tabi kesin çözer mi birşey diyemeyeceğim....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • belmethos kullanıcısına yanıt
    Oh ne güzel. Kendine telefon al kullanılmışı havale et sonra Türkçe diye ağla.. Hayırlı evlat . Böyle faydası olmayan tipler bir de çok biliyormuş gibi konuşmaz mı... Saf Android olmayan bir ROM'da Türkçenin bozuk olması doğal.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinoeis -- 4 Ocak 2019; 17:21:43 >
  • xbr kullanıcısına yanıt
    Ustad sistem acilirken mi cikiyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ahaha le max 2 dönüp dolaşıp bana geldi :) , birde üslubuna dikkat edersen sevineceğim, tanımadığın insanlarla nasıl konuşman gerektiğini ailen öğretmemiş belli ki... Millet xda da seni paylayıp duruyor hakediyormuşsun , önce kim olduğuma bak kaç senedir bu işlerle uğraştığıma bak sonra laf et... Uluslararası olarak huysuzluğun tescillendi zaten...


    Bu arada revengeos çok başarılı ...

    https://osdn.net/projects/revengeos/storage/x2/

    Screencast çalışmazsa yeni versiyon çıkana kadar build.prop a debug.sf.enable_hwc_vds=1 eklenecek....





    Bu da ona uygun dolby..

    https://t.me/itsrevengeos/9936

    Uygun google cam ,

    MGC_6.1.021_MI8_V2b_plus3
    https://f.celsoazevedo.com/file/gcamera/MGC_6.1.021_MI8_V2b_plus3.apk




    Pil ömrü hızı vs çok beğendim gappsı içinde...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belmethos -- 4 Ocak 2019; 20:7:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.