Şimdi Ara

LeEco (LeTV) LE 2(X620) KULLANICILAR KULÜBÜ [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.107
Cevap
31
Favori
65.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar win10 için driver bulan oldumu ? İmei yükleyemiyorum :( Burada herkes yükledimi ki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Beyin

    Telefonumu yeni aldım, ne yapmalıyım?
    ROM Yükleme Nasıl Yapılır?
    TWRP Recovery Nasıl Yüklenir?
    Orjinal Recovery Nasıl Yüklenir?
    TWRP ile Stock ROM Nasıl Yüklenir?
    Türkçe Yama Nasıl Yüklenir?
    Google Play Nasıl Yüklenir?
    ROOT Nasıl Yapılır?
    IMEI Tamiri Nasıl Yapılır?

    gibi bütün sorularınızın ayrıntılı anlatımı alttaki linkte bulunmaktadır, konuyu açan arkadaş ilk mesaja ekleyebilirse ilk defa bu işler ile uğraşacak kişiler için iyi olur

    https://akilli.be/forum/threads/letv-x620-rom-root-twrp-recovery-tuerkce-dil-google-play-imei-tamiri.1875/


    Teşekkürler hocam 1 haftadir sehir disindaydim. En yakin zamanda faydalanacagim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Telefon yeni geldi ne yaptıysam twrp yükleyemedim. Twrp yüklemeyince de ne root oluyor ne de içindeki programlar kaldırıbiliyor. Recovery modda komutla yüklendi diyor ama yine standart revocery ile acılıyor. Rom'u fabrika ayarı dahi yaptım sıfırladım sonuc aynı. Rtoot yapılması lazım telefonun duzelmesi icin adam gibi. Ne yapmam lazım ?
  • Merhaba arkadaşlar, Bugün kardeşime aldığım telefon da elime ulaştı. 3 gündür imei atmaya çalıştığım telefonun yanına sıraya girdi ... Maui meta kullanarak atmaya çalışıyorum. Tüm yazılanlara uyarak driverları kurdum. Programı kurdum ama iş telefonu takmaya gelince Usb aygıtı kullanılamıyor uyarısı alıyorum ve telefonu bağlayamıyorum. Bugün gelendede denedim aynı sonuç :( Üzerlerinde gelen rom var. Heralde satıcı birşeyler yüklemiş çünki çince uygulama yok içinde. Ayarlar kısmında biraz çince var oda zil sesi ayarı kısmında felan olduğu için fazla dert etmedim. Bu haliyle kullanmak istiyorum. Ancak İMEİ atmayı birtürlü yapamadım. Bu forum da bu işi yapan var mı özellikle Windows 10 lu bir makinada... Varsa banada yardımcı olursa çok sevinirim. Telefonu mu da yazıyorum belki arayarak da kolayca tarif edebilen bir arkadaş çıkabilir. Herkese selam eder hayırlı forumlar dilerim... Tel. 0532 687 58 68




  • Arkadaslar bende bugun aldim telefonu googleplay kendinden yuklu,facebook falan hepsi yukledim google hesabini girdim ama telefon kayitlarinda hickimse gorunmuyor yardimci olacak varsa sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyazkarga70 B kullanıcısına yanıt
    Hocam sürücü imzalamayı devre dışı bırakıp tekrar deneyin bu konuda değil ama g3 tamir ederken çok ugrsdtirmisti beni meret

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadnezar kullanıcısına yanıt
    Hocam gapps indir yükle twrp den
  • patientx P kullanıcısına yanıt
    Hocam komutları girdin mi oem unlock falan eğer girdiysen twrp yi başka yerden bidaha indir dene
  • Bu telefonu vodafonla kullanan varmı acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twrp yükleyememe sorunu çözdüm kendi adıma. Olay bootloader modunda acıkken komut ile yükleme yaptıktan sonra : güç tuşuna basılı tutup telefonu kapatabilir ve normal modda açabilirsiniz diyor Ben orada tel acılana kadar basıyordum ondan sonra yeniden kapatıp recovery e giriyordum. Ama doğrusu power a bir miktar basıp ekrarnın kararmasını beklemek yani telefonu kapatmıs olmak. Ondan sonra da telefonu normal boot değil de, ses amça+power ile recovery açarsak bu kez twrp devreye giriyor ve oradaki ilk secenegi actıgımızda da artık twrp kalıcı oluyor. Dün sabahtan akşama strese soktu beni sırf bu yüzden. :)
    Bunu yaptıktan sonra root da atıp titanium u kurdum. Google play store apk ile cok rahat kuruluyor.

    Bu arada komple google paketini kurmak lazım değil hatta böylece sadece istedigimiz ürünleri kurmak ve istedigimiz zamanda komple kaldırmak çok pratik oluyor. Google in launcher ını kurdum. Letv adına ne varsa titanium ile önce freeze yaptım denedim sorun cıkmayınca da yedekleyip -mutlaka yedek bulunsun- kaldırdım ,sonuç olarak telefon cok az 1-2 program haricinde sıfır android 6 deneyimine dönüştü. System upgrade ile adı Player olan video calıcıyı bırkamanızı tavsiye diyorum nedense mx player da falan telefonun calma yeteneklerini kullanamıyoruz hardware olarak , önceki mtk larda kullanabiliyorduk.

    Test olarak Mad Max : Fury Road var elimde. 6 küsür gb. 4k h265 10 bit. PC de bile hakkaten sınırları zorlarken bu telefonu kendi çalıcısı ile cok akıcı ve müthiş kaliteli sekilde calabiliyoruz. Ne yazık ki aynı yeteneklere mx player ile erisemiyoruz sanırım helios x20 deki bu codec çözme özellikleri henüz desteklenmiyor mx de.

    Kendi adaptörü ile gerçekten de 2 saat içinde tam şarj ediyor.Tam olarak pil kullanımını test etmedim ama son zamanlarda tellerde sinir bozucu bir olay var. Şarj %20 nin altına indigi an bir anda bitiyordu dakikada %1 düşüyor falan. Bu telde şarj %16 dan kapanana kadar youtube den canlı yayın izledim bu aralıkta yani %16-%0 ekran en az parlaklıkta youtubeden aralıksız video calma- tam 50 dakika civarı sürdü ! Detaylı test yapmaya devam edeceğim.




  • Kadnezar kullanıcısına yanıt
    Google palay gelse dahi senkronizasyon kisminda concat yani kişiler yok bu yizden google instaler yuke onu yuklediginde cin siteleronden o uygula ile birlikte kisiler uygulamasinda yuklersen sorun ortadan kalkar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abdulhey15 A kullanıcısına yanıt
    Bu dosyayı paylaşmanızı rica ediyorım cihazım rootlu oldjğu halde bu dosya yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diı ingilizce olduğunda dosya yöneticisi sorunsuz çalışıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes imei düzeltme işini hallettimi yahu ?
  • Le max 2 yle bu telefon arasında kaldım aklımı karıstıran lte bantları.Onun dışında le 2 bana her türlü yetecektir. Le max 2 de 800-900 ve diğer tüm bantların acık olduğu yazıyor.Bu telefonda ise özelliklere baktığımda 800 bandını göremedim. Bu bandı acmanın bi yolu varmıdır acaba? Şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • agree A kullanıcısına yanıt
    Hocam CarDDav uygulaması ile hallettim teşekkürler.
  • arkadaşlar 16gb bi donanım eksiği varmı 32 gb ile kıyaslarsak daha ucuz olduğu için 16 gb alıcam ?Hızlı şarj olayı varmı bu telefonda?
    bide pembe renk alınırmı :D kararsız kaldımda teşekkürler:)
  • Build.prob dosyasını birisi paylaşabilir mi acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Warknife_ _ kullanıcısına yanıt
    fark yok ancak işletim sistemi felan yüklediğiniz programlarla size çok az bir alan kalır yetecek mi ? 2 saate tam şarj olur. pembe rahatsızlık verecek gibi değil kızıl altın gibi bişey bence hoş olmuş.
  • beyazkarga70 B kullanıcısına yanıt
    Bu dosya tam olarak neyin nesi detaylı bilgi verirseniz yardımcı olmak isterim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.