Şimdi Ara

Led TV önerisi bekliyorum. (SONY W805 ALINDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • philips 7008 işkence menüsü olduğundan istemiyorum.
    samsung hiç bakmadım.
    aklımda sony w805 var.
    lg 860 için kalite ve uzun vade için olumsuz birçok yorum aldım.

    sd yayın görüntü kalitesi, hd filmlerde hareketli sahnelerdeki akıcılık, smart, 3d, oyun performansı derken komple biçimde orta seviyelerde bu bütçeye kadar tv arıyorum. acil yardımlarınızı bekliyorum. başka önerebileceğiniz modeller varsa da söyleyin arkadaşlar.

    GÜNCELLEME: Sony 42w805 aldım arkadaşlar. yarın kuracaklar izlenimlerimi sizlerle paylaşmaya çalışırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juzak -- 26 Kasım 2013; 0:24:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • walla dostum sony icin olumlu yorumlar mevcut,ozellikle oyun konsollarinda inpur lag degeri baya iyi.

    860V cok iyi tv fakat malesef vertical banding sorunu illallah ettitiyor. Sen alirsan cikar mi bilmem.

    Samsungun renkleri cok cart,gozu yoruyor.pastel boya renklerini begenmiyorum.

    Philips dedigin gibi menuye girerken bile cinnet gecirebilirsin :)

    Benim sana onerim plazma tv olur. Ledlerin bir cogunda dalgalanma,titreme,bulutlanma,isik sizmasi,hizli sahnelerde takilma ve golgelenme sorunlari mevcut.

    2500 tl ye anca 42" orta-ust seviye bir led alirsin. 3D cok detaysiz basarisiz olur. 3D icin minimum 50" onerirler. Bence de butcen dahilinde en buyuk tv yi almalisin.

    47" anca giris-orta seviye bir led alirsin.maclarda adamlar,top cips gibi tirtiklanir,golgelenme,dalgalanma sorunlari ile bogusursun. Her ne kadae 400-600 hz deselerde gercekre 50hz dir. 3d ve hizli sahnelerde cuvallar.

    Benim sana onerim 2500 lu seviyelere 60PH670S plazma tv olur. Lg nin smarti ve akilli kumandasi en kullanisli ve iyisidir.smarti cok gelismistir en iyisi denebilir.


    Son 2 ayda 3 led tv degistirdim. 50LA620S ,sonra 47LA740S ,sorunlar sebebi ile servide gitti degisimden yeni 47LA740S kullandim.hepsinde de golgelenme,isik sizmasi ve vertical banding sorunlari ile bogustum . 2 aydir dogru duzgun keyifle bir mac izleyemedim. Sonra tv ye satip adam gibi mac izlemek icin plazma tv aldim. 47LA740S fiyatina, LG 60PH670S aldim.

    Sonuclar:

    2 aydan sonra ilk defa keyifle,golgesiz,dalgalanmasiz,vertical bandingsiz ve sorunsuz bir mac izledim. Hemde dev ekranin verdigi ayri keyifle.

    Isik sizmasi,titreme,bulutlanma,flulasma sorunlari kesinlikle yok.en hizli filmlerde bile cok akici ve keyifli. Eski led lerimde truemotionu kapatirdim yada ayari iyice dusururdum.bunda bazen truemotionu kokluyorum,o derece.

    SD yayinlar plazmalarda daha basarilidir ledlere gore ki PH670S sd yayinlarda daha basarili onceki ledlerime gore.

    Film ,dizi ve 3D yayinlar , dev ekranda cok daha keyifli,plazma oldugu icin hizli sahneler cok basarili,akici ve keyifli.ev mini sinemaya dondu resmen. 3D icin minimum 50" onerirler. 47" te yeterince detay ve keyif alamiyormusum. 60" te 3D super,derinlik ve popup lar ayri guzel.

    Ledlerden sonra plazmanin mat ve soluk goruntusune alisamam diyordum.Meger sandigim gibi degilmis. Renkler cok doygun ve goze hos geliyor. Gercek siyah ve kirmizi ile yeni tanistim.teknomarketlerde onca spotun altinda,ayarsiz dandik baglantilarla gordugumuz plazmalarin,evde los ortamda,iyi kalibrasyon ve baglantilarla cok daha basarili sonuc verdigini gordum. Suan pastel boya led lerin goruntusunu begenemiyorum.

    Piyasada parasini hak eden bir led tv yok.hepsinde isik sizmasi,bulutlanma,giris seviyelerinde titremeler dalgalanmalar,golgelenmeler buyuk dert. Oledlerin , 4k larin yayginlasmasina 2 sene var. Bu gecis surecinde tv ye cok para vermenin mantigi bence yok. Nasil led ler cikinca lcd ler cop oldu.aynisi 1,5-2 sene sonra suan aldiginiz tv ler cop olacak.o yuzden 50" alacaksaniz gidin 50PH670S 1500 lu fiyatlara yada dev ekranda mini sinema kurmak istiyorsaniz 2500 lu fiyatlara 60PH670S alin , sorunsuz keyfini surun.

    Iki adet dez avantaji var plazmanin. Gunduz direk pencere goruyorsa tv nin yeri ,biraz daha fazla yansima oluyor.onuda black out ,isik gecirmeyen perde ile cozebilirsiniz. Zaten oyle izlenmeyecek derece degil. Bugun parlak led lerde gunduz cok yansima yapiyor tabi plazma kadar degil.

    Digeride ayda maksimum 3-5 tl fazla elektrik parasi oderseniz o kadar.eski plazmalar cok elektrik harciyordu ama simdikiler oyle deil.2013 seri plazma. 60" ph670S 154 watt gucunde. Eski plazmalar 300watt lardaydi.



    PH670S in ana konusu var forumda. Girip okumanizi,tavsiye ederim. Tv yi evine alipta kullananlarin yorumlarini inceleyin. Alipta bir tane memnuniyetsiz,pisman olan kisi yok. Tabi illaki ufak tefek eksiklikler,sorunlar var. Ama genel olarak herkes cok memnun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • detaylı yorumun için teşekkür ederim dostum. yarına kaldı işim değerlendirecem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam araba mı alıyoz televizyon mu bu ne ya bende beko 82 ekran tüplüyü degiştircem ama ne alam diye kara kara düşünüyom yaktın bizi :S:S
  • centurul C kullanıcısına yanıt
    valla dostum yaklaşık 3 aydır bakıyorum tv. bende tüplüden geçiş yapacağım. yola 7008 ile çıktım lg 860v'ye geçtim. lg'ye şikayet yağmurunu görünce de sony w805'e gitti aklım. işimiz zor :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: juzak

    valla dostum yaklaşık 3 aydır bakıyorum tv. bende tüplüden geçiş yapacağım. yola 7008 ile çıktım lg 860v'ye geçtim. lg'ye şikayet yağmurunu görünce de sony w805'e gitti aklım. işimiz zor :)

    Hocam banada bişiler öner cahil kaldım valla bu tv konusunda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.