Şimdi Ara

Led Tv icin HTPC sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Yokmu bi tavsiyeniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence işe yarar. :)
    onu olmayan da var onuda söyliyim size...
  • amd box içinde galiba ekran kartı ama o ekran kartı bu sistem için yetermi sizce??
  • Bence gayet iyi bir HTPC kombinasyonu. Yanlız neden SSD anlamıyorum? tercih sizin ama ben olsan 2.5" 1 TB HDD alırdım ama eğer para sorun değilse SSD de olur.
  • Aslinda benimde aklimda 1tb hdd vardi ama ssd daha iyi performans verir diye dusundum. Ama degisebilir tabi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bxlxxl

    Aslinda benimde aklimda 1tb hdd vardi ama ssd daha iyi performans verir diye dusundum. Ama degisebilir tabi.

    Eğer kasayı download ve media-film vs. için kullanacaksanız SDD sadece sessizliği ile avantaj sağlar. Bunların dışında size bir getirisi olmaz. Ha bilgisayarınızı açılış/kapanış süresi azalır, veri aktarım hızı yükselir. Eğer indirdiklerinizi kasada tutmayacaksanız iyi fikir SSD kullanmak ama herşeyden önce de bütçe meselesi.
  • parçalar birbiri ile uyumlu görünüyor. bence de ssd disk yerine 1tb ya da 2 tb hdd bakulabilir. performans pc olmayacağı için gereksiz.. depolama amacına göre daha önemli görünüyor..
  • Aldığınız parçalar uyumludur (%99). Bence aynen o parçaları alın ve ilave olarak film ve verilerinizi depolayabileceğiniz SESSİZ bir HDD alın. O konuda marka model tavsiyem yok, araştırmanız gerekiyor. Ihtiyacınıza göre boyutu 1-2-3 TB olabilir.

    Sistemi HTPC olarak kullanmak istediğinize göre sessiz olması önemlidir. Zira seyrederken fan vızıltısından rahatsız olabilirsiniz.

    Sessizlik aramıyorsanız sorun değil sadece yukarıdaki parçaları kullanın.

    Ancak sessiz olmasını istiyorsanız değiştirmeniz/almanız gereken parçalar şunlardır.
    1- İşlemci ile beraber gelen stok fanı atın bir kenara, sessiz bir APU veya CPU fan alın.
    2- Kasa üzerinde fan görünmüyor. Kasanın soğutma performnasını bilmiyorum fakat soğutma için büyük ihtimal sessiz kasa fanı gerekecektir.
    3- Kasa ile beraber gelen PSU'nun fanı sessiz olmayabilir. Gerekirse PSU'yu değiştirmeniz lazım.
  • herseyden once yorumlariniz icin tesekkurler.

    Bugun siparislerimi verdim fakat islemciyi biraz yukselterek AMD A8-5600K Black Edition- 3.6 GHz - AMD Radeon HD7560D aldim.arasinda fazla fiyat farki yoktu. elimde bir adet 500 bir adet 1000 gb lik hdd var ikisinden birini kullanacagim.

    Montaj asamasinda eger isterseniz resim ekleyebilirim. Pc performansina gore ilerde bir adet dvb-s2 uyumlu tv karti takacagim ama kararsizim cunku daha once hic inceleme firsatim olmadi. veya yeni bir uydu cihazi alacagim. bu iki konu arasinda kararsizim hala. bu konuda bir yorumunuz varmi. saygilar
  • Sürekli pc yi kullanıp yerine göre capture, yerine göre ekranın bi kenarında küçük pencere modunda kullanma gibi amaç varsa dvb-s kartı olabilir. Yani aynı anda hem pc hem tv yi kullanmayı düşünüyorum faln gibisinden. Yoksa ayrı ayrı olursa daha yüksek verim alınır gibime geliyor. Imkan varsa pc ye hızlı bi ssd de takılabilir yada ilerde alınabilir yerine göre, stand by'a alınıp hem düşük güç tüketip hemde hızlı açılması sağlanır vs.

    Bende kaç senedir skystar var, kanal geçiş hızı dışında şikayetçi değilim. Kaç tane makina değiştim bi dvb kartım değişmedi (bide eski 80gb hdd ://).

    Zorunluluk yoksa uydu alıcı bana göre daha avantajlı yani.
  • evet haklisin bence bu yaz tr ye gelince bir tane alayim. Sagol alakan icin ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.