Şimdi Ara

Led tavsiyesi 40-42'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Başlıkta da yazdığı gibi 40-42 inc boyutlarında led tv aramaktayım ama olayı çözemedim bazıları direk led tv diye geçerken bazıları ise lcd led tv olarak geçiyor. Üretici web sayfalarından baktığım bir kaç tv var bunlar hakkında yorumunuz nedir yada sizin tavsiye edebileceğiniz ürün varmı?
    Kullanım olarak ev için normal bir kullanım koşulları geçerli mkv mpeg4 ps3 vs multimedia koşulları çok etken değil seçimde.

    Teşekkürler

    Sony - KDL-40NX700

    Samsung - UE40B8000XW

    ilk gözüme çarpanlar bunlar oldu 3d olayı olduğunu öğrendim fakat uzun bi süre bence gerek olmayacağı için o paraları vermeye gerek yok sanırım...



  • Cevap için teşekkür ederim sizin verdiğiniz linkte B7000 modeli var
    fakat hepsiburada sitesinde b8000 fiyatı aynı fiyat
    http://www.hepsiburada.com/samsung-40b8000-40-full-hd-led-televizyon/ProductDetails.aspx?productId=evsamue40b8000&categoryId=163192
  • güncel...
  • walla bende senin gibi düşünüyorum 40-42" almayı..gönlüm biraz LG ye kaydı gibi ama neden sadece 42" LED LG de var anlamış değilim?
  • LED TV diye birşey yoktur sadece LED aydınlatmalı LCD TV vardır! Bunların tek farkı arka ışıklandırma için katot (floresan) yerine LED ışıklandırma kullanması bu sebeple daha ince olmasıdır. LED TV dye geçen ürünlerin alınabilir seviyede olanlarının %90'ı Edge LED teknolojisine sahiptir ve bu ürünlerin incelik dışında bildiğiniz LCD TV'lerden bir performans farkı yoktur.

    LED TV Samsung'un uydurmasıdır ve bu yanlış adlandırmadan ötürü İngiltere'de tüketici hakları heyetinden reklamlarında daha açıklayıcı ifadeler kullanması yönünde uyarı almıştır!

    Paranıza değecek performans farkını yaratabilecek LED aydınlatmalı LCD TV'ler arkadan dinamik RGB LED aydınlatmalı ürünlerdir (bkz:http://en.wikipedia.org/wiki/LED-backlit_LCD_television)

    Edge LED ürünlere fazladan gereksiz yere para vermek yerine paraya kıyıp Dynamic RGB LED TV'lere yönelmenizi veya yazın yaygınlaşması beklenen 3D LCD TV'leri beklemenizi öneririm.




  • İlk Samsun tarafından geliştirilen 600Hz TV


    Teknoloji Samsung!
    60Hz içerikten 600Hz!

    Orijinal kareden 10 alt kare kullanılıyor..

    Orijinal içerik 60Hz, ama 10 alt alan
    ile 600Hz iması. Sonuç İçerik hala 60Hz.

    Ürün açıklamalarında 100Hz olduğu belirtilmiştir.

    Konu gelen şikayet üzerine ASA tarafından incelemeye alındı. Bir çok kullanıcının 600Hz ürüne sahip olduğunu düşünmesi ve daha sonra 100Hz TV aldıklarını öğrenen kullanıcıların şikayetleri üzerine ele alındı. 600Hz Hileli bir açıklama olarak düşünülüyor.

    Bildiğimiz gibi ilk Yasak LED TV ye gelmişti.

    İngiltere'nin Reklam endüstrisinin faaliyetlerini etik acıdan denetleyen ASA, Samsung'un LED aydınlatmalı LCD TV’lerinin bundan sonra LED TV adı altında satılamayacağına karar verdi.
    Samsung'un LED aydınlatmalı LCD TV’lerinin kullanıcıları yanılttığı, Reklam kampanyasında herhangi bir açıklama yapmadan LED TV demenin yanlış olduğuna karar verildi.

    Samsung bundan sonra LED TV'yi tek başına kullanamayacak. ASA (Advertising Standards Authority), reklamlardaki Samsung'un LED TV ürün ailesine, LED aydınlatmalı LCD televizyon açıklamasını şart koydu.

    Bu karar tüketicüer için oldukça büyük bir önem taşıyor. Çünkü bir çok kullanıcı gerçekten LED TV aldıklarını fakat bunun esasında bir LCD TV olduğunu bilmiyordu, öyle ki satış mağazalarında Plazma ve LCD TV'lerin yanında bir de LED TV kategorisi görülmeye başlanmıştı.

    Üzücü haber 100 Hz TV yi 600 Hz olarak belirten Samsung'u yeni bir yasak daha bekliyor




  • cevaplar için teşekkür ederim biraz geç görsemde...
    peki rgb led tv olarak bildiğiniz model varmı ?
  • Şu başlıkta 2-3 ay önce bu konuyu tartışmıştık:
    http://forum.donanimhaber.com/m_36924568/mpage_1/f_/key_//tm.htm#36967688
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.