Şimdi Ara

***led panel arızası*** ... (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
501
Cevap
14
Favori
210.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tarihcix

    Montajı kendiniz mi yaptınız
    evet montajı kendim yaptım. bu arada kırmızı led uyarısı vermeye devam ediyor. bakalım neler olacak
  • Servise hiç sordunuz mu t con ne kadar diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bayberty

    tamir edilince resimli olarak buradan paylaşırsanız iyi olur ...

    Alıntıları Göster
    hocam merhabalar bayburtlumusunuz bende bayburtluyumda bir sorayım dedim...
  • tda 1562q kullanıcısına yanıt
    selam,
    Bayburt'ta hiç yaşamamış Bayburtlulardan biriyim ...
  • Arkadaşlar merhaba,

    Dün ne yazıkki yeğenimin elinden fırlattığı bir cisim ile 2016 yılında aldığım curve 3D UE55JU7500TXTK ekranımın paneli kırıldı.

    Kocaeli'nde yaşıyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı? 4500-5000 TL'ler konuşuluyor internette, yahu ben tv'yi 4600'e almıştım :)

    ***led panel arızası*** ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celof -- 23 Mayıs 2020; 11:51:39 >
  • merhabalar
    lg marka televizyonum var model no lg 37 le 5300 diye geçiyor.Bu tv 10 senelik falan arızalındı tv ekran karardı panel arızalı panel değişecek dediler yüksek fiyat verdiler yüksek fiyat verince yaptırmadım 5 sene önce oldu arızalanması kenarda duruyordu kullanmıyordum uzun süredir. Bugun internette bir video gördüm benim tv arızasının aynısı aynı marka model tv , izleyerek yaptım televizyonu düzelttim.Cof denen yerinde sıkıntı varmış,cof denen yere dokundum sadece düzeldi o kadar sonra televizyonu tekrar topladım ,2 saat sonra ekran yine karardı ama videodaki kişi cof denen parçayı yerinden çıkarıyor tv düzeliyor bende güvenemedim çıkarmaya ,arızalı cofları videoyu izleyerek yardımcı olabilirmisiniz linki alt kısma bırakmış olacağım teşekkür ederim şimdiden
    https://www.youtube.com/watch?v=atfI_9B-kqg&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanarya214 -- 24 Mayıs 2020; 2:16:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Arkadaşlar herkeze iyi forumlar.son 1haftadır televizyonu ilk açtığım zaman bu şekil altta çizgi gibi bir şeyler çıkıyor maksimum 1dakika sonra kayboluyor.sadece tv soğuduğu zaman ilk açılışta yapıyor sonra akşama kadar izlesemde çıkmıyor sİzce sorun ne olabilir.
    ***led panel arızası*** ...
    ***led panel arızası*** ...g
    ***led panel arızası*** ...arantisi bitti cihazın.bu Sıkıntı Büyürmü .servise arıza tespiti Yaptırmaya da korkuyorum TV geri verilirken daha kötü olur diye teşekkür ederim şimdiden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar yeni aldığım Led TV'de kırmızı renkli piksel hataları var. En az 10 bölgede küme şeklinde. Beyaz, sarı, mavi, yeşil zeminde kesinlikle görünmüyor. Özellikle siyah zeminde gece olunca sırıtıyor. Servis kurulumu yaptı bütün testlerini yaptırdım. Sorun yoktu. Gündüz ışıkta fark edilmiyordu. Bunun dışında yine sorun yok. Yarın servis gelecek. Sorun üretim hatası mıdır acaba?
    ***led panel arızası*** ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • benim ekranın tam orasında soldan sağa doğru tek 1mm den daha ince düz bir çizgi cıktı. (aylardırda aynı sekilşde duruyor)
    sebebi ne olabilir.
  • ***led panel arızası*** ...
    Samsung led tv de 2 sene once yine Boyle parlak beyaz goruntude dairesel lekeler mevcut daha once garantisi varken degistirmistik. Simdi yine ayni sorun olustu ve garantide bitti. Sorun sanirim led isiKlariyla ilgili.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • camur35 C kullanıcısına yanıt

    Mrb bende led tv min led barını değiştirdim ve sonrasında buna benzer yarıdan sağ tarafta daha sıcak yani daha açık renkli bir görüntü var , siz sorunu nasıl çözdünüz acaba şimdiden teşekkürler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Depremden sonra tv böyle oldu yere falanda düşmedi, 10dk sonra düzeliyor . Servis gelıp baktı panel arızası dedi ama bir ihtimal anakartda yapabilirmiş TVyi açdıgımda renk renk çizgiler cıktı 5-10 dk sonra düzeliyor kendiginden sonra ps4u açınca aynı onda yaptı Kumandadan uydu ve ps4e gidip gelince birinde sorunlu digerinde sorunsuz cıktı.

    Anakart ücreti 960 tl panel ise 4200 tl fiyat verdiler sımdılık kalsın dedim çok sorun teşkil etmiyo sımdılık 10 dk sonra geçiyor


    ***led panel arızası*** ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arnold Schwarzenegger -- 5 Kasım 2020; 22:10:27 >
  • Merhabalar tv değişimi ile ilgili konuyu bulamadığım için (eğer öyle bir konu var ise) buraya yazıyorum arçelik a55 9683 ultima model 100hz panelli 3d 4k tv sahibiyim tv 2016 model olması lazım panel arızası yaptı 2 tane beyaz çizgi oluştu ve istanbula gönderileceği söylendi tabi ben biliyorumki paneli bulunamayacak ve oylede oldu aradılar panelin olmadığını bundan dolayı onarım yapılamayacağını soylediler bana bir tv önereceklerini bunun aynı özelliklerde olacağınıda belirttiler fakat şunuda biliyorum 3d tv ler üretimden kalktı ama 3d özelliği benim için önemli satışta olan bulabildiği 3d tv lerde 75 inç oled milyon milyar tv ler o yüzden para iadesi istemeyi düşündüm fakat benim tv yi aldığım zamanda dolar 3.8 iken şu anda 8 civarı ve bana faturadaki fiyat üzerinden iade yapabileceklerini söyleyeceklerdir

    ve buda benim nerdeyse 1000 dolar yerine 500 dolar iade almam demek resmen soygun yani bu durumda ne yapabilirim alternatif birçözüm öneriniz varmı şimdilik verecekleri tv yi inceleyip gerçekten eşdeğeriyse almayı düşünüyorum fakat bana 50hz panelli falan bir tv önerirseler ve ben bunu kabul etmezsem kendim muadil olarak bulduğum tv yi isteyebilirmiyim boyle bir hakkım varmı yada hakem heyetine başvursam bana param 1000 dolar olarak geri iade edilirmi yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim...





  • Exasterr kullanıcısına yanıt

    şu konuda da sorunuzu paylaşırsanız yardımcı olacakların sayısı artar ...

    https://forum.donanimhaber.com/tv-tavsiyeleri-ana-konu--98334172-3354#146903187

  • Bayberty kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim çok sağolun...

  • Selamlar atilmis 50 inch bir plazma tv buldum , cami vs saglam , ekraninda siyah cizgiler vardi , actim nonce sismis bir kapasitor gordum onu degistim sorun devam edince bende tv atomlarina ayirdim , sinunda derdini buldum ekran camiyla onu karta baglayan serit kablolarda kiriklar var , nasil olduysa , benim lehim makinasiyla oraya lehim yapmam imkansiz gorunuyor , tamirciye goturmek ugrasnak istemiyirum , evde bunu yapabilen oldumu , ? kiriklari basil birlestirebiliriz, tesekurler..
    ***led panel arızası*** ...8

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Selam

    Ekranın solundaki gibi çizgiler çıkmaya başladı ve kalıcı. Maçlarda yeşil zeminde rahatsız edici. Sorun nedir ? Panel mı gitmiş?

    Model: Samsung 46F8000

    ***led panel arızası*** ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mb2007 -- 6 Ocak 2021; 15:3:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse cevap vermedi. Fikri olan yok mu =?

  • Arkadaşlar Sony 43 w 805 sahibiyim tv nin günde discover action menü Home tuşlarına basınca bu menü ler hemen kapanma yapıyor sebeb ne olabilir .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet arkadaşlar panel arızası nedeniyle alınan ve tamir edilemeyen ürünüm sonucunda hakem heyetine başvurmuştum sonuç olarak yenisi ile değişim kararı çıktı ama firmanın yeni ürünü temin edebileceğinide sanmıyorum bu durumda eğer tarafıma fatura tutarı üzerinden para iadesi yapılırsa çok mağdur olacağım alternatif bir yolum varmı acaba izleyebileceğim en azından tazminat yada kur farkı alabilmek için ?

  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.