Şimdi Ara

Led LDC TV mi yoksa LCD TV mi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bende Samsung 2233bw modeli 22" monitör var.. Ancak ben aynı zamanda TV de izlemek istiyorum.. Bunun için LED TV düşündüm ancak benim masamda en fazla 24" monitörlük yer var... Sizce ben 24" LCD TV mi alayım yoksa LG nin 24" LED Monitörünü alıp tv box mı alayım.. Hangisi daha mantıklıdır.. LCD ile LED LCD arasında bu kadar para vermem gereken bir fark var mı ? Yoksa eski monitörüme bi tv box alsam yeter mi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@M@N -- 21 Aralık 2009; 0:13:04 >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: K@M@N

    Bende Samsung 2233bw modeli 22" monitör var.. Ancak ben aynı zamanda TV de izlemek istiyorum.. Bunun için LED TV düşündüm ancak benim masamda en fazla 24" monitörlük yer var... Sizce ben 24" LCD TV mi alayım yoksa LG nin 24" LED Monitörünü alıp tv box mı alayım.. Hangisi daha mantıklıdır.. LCD ile LED LCD arasında bu kadar para vermem gereken bir fark var mı ? Yoksa eski monitörüme bi tv box alsam yeter mi ?



    Önce burayı okuyun ve asla LED tv diye bir şey olmadıgını iyice bir anlayınız, satışı gazına gelmeyiniz.


    http://forum.donanimhaber.com/m_36382867/tm.htm




  • OKudum hocam teşekkür ediyorum aydınlatma metodu olduğunu biliyorum LED LCD Tv nin ama sizce bu yazdıklarımdan hangisi daha iyi olur.. LCD TV alsam direk daha mı iyi olur ? LED LCD TV daha mı kaliteli görüntü sunar yani değer mi bu kadar para fark vermeye ??
  • Bu işin ustaları derki LCD-LED Tv daha olgunlaşmadı ve zamanı erken siz LCD bakın gene ve diger arkadaşlarda düşüncelerini yazsınlar.
  • Ama işte 22" LED LCD çıkacak mı onu bilmiyorum.. 32" var en küçük olarak.. 22" monitörü var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.