Şimdi Ara

Led Bar Arızası Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. LG 47LB652V televizyonum var. 2 yıl önce (satın aldıktan 4 yıl kadar sonra) led bar arızası sebebiyle servise gitti ve led değişimi yapıldı. 2 yıl sonra yine benzer bir sorun yaşıyorum. Ekranın orta kısmında ledlerde yanıp sönme oluyor. Yeni bir televizyon almayı düşünüyorum ama yüklü miktarda para verip sonrasında her 2-3 yılda bir servise de bir o kadar para vermek istemiyorum. Nasıl bir görüntü teknolojisi kullanan bir televizyon tercih etmeliyim? Yoksa bu sorun her yeni model televizyon için kaçınılmaz mıdır? Ya da en azından bu sorunu çok sık yaşamamak için yapılabilecek bir şey var mıdır? Yardımcı olursanız çok memnun olurum. Teşekkürler.




  • Yok mudur yardımcı olabilecek?

  • Ne tesadüf ki bende de aynı model TV var ve 1 hafta önce ekranın ortasında bozuk para büyüklüğünde parlaklık oluşmaya başladı. 6 yıl boyunca hiç bir sorun yaşamamıştım. Evde 2 yaşında oğlum ekrana falan vurduğu için oluşmuş olabilir tabi. İnternetten incelediğimde LED düşmesi olduğunu anladım. Servis 950 TL ye tük LED değişimi yapılacağını söyledi. Özel bir servis de 650 TL fiyat verdi. Bende bu kadar para verene kadar evde az kullanılacak 2. TV yapıp senin gibi televizyon almaya karar verdim. Şimdi yeni TV almak konusunda olay bütçeyle ve kullanım amacıyla alakalı bence. Ben paraya kıyıp oled almaya karar verdim. Çünkü gerçekten görüntü kalitesi inanılmaz. Duvara asip ekran koruyucu alacam. LG C1 veya g1. Şuan C1 12400 G1 13900 civarı. Bütçe bu kadar yoksa TV tavsiye bölümünde paylaşımlar var. YouTube'da da 2021 TV tavsiyeleri var. Benim tavsiyem oled ama dediğim gibi bütçeyle alakalı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Oled için de ledlerde yanma sıkıntısı çok oluyor diyorlar. Tv sektörü neredeyse tamamen led teknolojisine geçti ama mesela benim evde 12-13 yıllık bir 32 inç plazma tv var bugüne kadar en ufak bir sorun çıkarmadı. Led iyi, güzel ama fazla nazlı bir teknoloji maalesef. Yine de mecbur alacağız bir şey artık...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.