Şimdi Ara

Lebron James nereye gidecek? -Miami Heat (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
467
Cevap
0
Favori
14.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • haha new york basını süper ya. yeteneklerimi south beach'e götürüyorum tarzı bi laf etmişti dün, iyi kapak yapmışlar.

     Lebron James nereye gidecek? -Miami Heat
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Hakan-

    ben oldum olası big trio oluşumlarını hiç sevemedim. Mesela eskiden bi seattle vardı ray allen'ın oldugu.4-5 sezon önce şampiyonluga oynuyodu. Minnesota vardı Garnett'li ligi batıda 1. bitirmişlerdi. Noldu sonra ne minnesota kaldı ne seattle.. aynı şey şimdi cavaliers ve raptors'ın başına gelecek.
    Şimdi soruyorum bu gariban takımların günahı ne ? Orlando 5 senedir şampiyonluga oynamak için bi tarafını yırtıyodu o gitti o geldi derken 2 sene ust uste guzel yerlere geldi. ha noldu şimdi bi gece de bi takım oluştu herseyn icne sctı..

    Seçim olayına gelirsek ben olsam bende miami ye giderdim. Neden bulls'a newyorka macera aramaya gidim ki , çatır çatır wade i bosh u almış . neden cavs da kalim 2 katı efor sarfedim ki ? hem paramı alırım hem şampiyon olurum hemde her maç yük benim üstümde olmaz.. haksızmıyım.Cavs lebron'için gitti larry huges 'i aldı . sora baktı olmuyo yolladılar, bi donem ben wallace'ı denediler .. mo williams dediler shaq dediler jamison dediler dediler de dediler ama olmadı. Yani sürekli bi b , c , d planına kadar gittiler. olmuyosa da olmuyodur.. Lebronu takımda tutamamak eksi bir nottur . ama yinede herseyin sampiyonluk adına denendigini dusunuyorum.Yönetimi çok eleştirmemek lazım.

    technine (yanlış yazmışsam affola) forumumuzun miami gülüne triosuyla mutluluklar diliyorum.Şimdi rahat bi 10 kişi ezelden miami'li çıkar :)
    robert cavsı tutmaya devam heralde ?

    Doğru yazdın diyelim abi o kadar da sorun değil :) ezelden miami'li olduğumu biliyosun zaten o yüzden kimseye bişey kanıtlamak zorunda değilim bilen de biliyor

    Lebron meselesinde, evet sanki biraz ihanet gibi bişey olmuş. Ama bu adam 7 senedir bu takımda her sene play-offlarda iyi yerlere geliyolar yeri geliyo 4-0 süpürüyolar her şey bu adam sayesinde oluyo ama. adamın pozisyonu SF olmasına rağmen assist de yapıyo block vuruyo rebound da alıyo her şeyi bu adam yapıyor. şimdi yönetim lebron gitti diye arkasından sövmek mi mantıklı? yoksa ulan bu adam niye gitti diye düşünmek mi? bi düşünseler her şeyi anlıcaklar. 7 sene de boru değil ki be abi. şöyle güzel bi süperstar aldın mı ki? ben wallace ı aldın adamın zamanı geçtiğinde aldın, aynı şekilde shaq da öyleydi. eskisi kadar oynayamıyodu sen sırf süperstar dye aldın o da yaramadı tabi. jamison geldi, o da bi iyi oynadı bi kötü istikrar yoktu. normal sezonu birinci bitirdin tamam da her şey play-off ta belli oluyor. playofftaki mo williams'a az gülmedim ya hele o topu alıp sahanın hepsini geçip aa saha bitti lan der gibi topu kaybetmesine hala gülerim mesela. şimdi lebron napsın? playoffta son 2-3 maçta lebronu sahada yuhalamadınız mı? adamı ölmekten beter etmediniz mi? bi de ne kadar doğru bilemem rivayetlere göre o kötü performansın nedeni delonte west'in lebronun annesiyle ilişkiye girmesi vs. vs. ayrılmak için bi çok neden var işte o da bunları düşünmüş olmalı.

    ve seçim içinse hakan'ın söylediği gibi hakkaten miami en iyi seçimdir. sosyal hayatta wade'le gayet iyi arkadaşlar ve arkadaşının olduğu yere gitti.
    ama bayrak wade'in elinde olmalı. eğer bunu kabul ederse ego meselesi yapmazsa ve gerçekten basket oynamaya gelmişse o zaman korkun miami'den işte.




  •  Lebron James nereye gidecek? -Miami Heat


    bu kadar da bel altı vurulmaz, işin moku çıktı resmen
  • O değil de Chris Bosh ne zaman müthiş süper yıldız kategorisine ulaştı onu merak ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drexler22

     Lebron James nereye gidecek? -Miami Heat


    bu kadar da bel altı vurulmaz, işin moku çıktı resmen

    Oha bu çok kötü olmuş. Ayıp artık abarttılar işi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bill Russell

    O değil de Chris Bosh ne zaman müthiş süper yıldız kategorisine ulaştı onu merak ediyorum.


    yeni moda da bosh'a poh atmak oldu.. adam son 5 senedir 22.3 sayı 8.7 rib altına düşmemiş, ligin en iyi orta mesafe uzunlarından.. savunmada evet kötü ama oyunun 2 tarafını da çok iyi oynayan kaç adam var ligde? adam biraz kafadan kontak diye tü kaka edildi.. twitter'da falan yaptıkları hakikaten akıllı adamın yapacağı iş değil ama bu chris bosh'un süper bi oyuncu gerçeğini değiştirmez
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bill Russell

    O değil de Chris Bosh ne zaman müthiş süper yıldız kategorisine ulaştı onu merak ediyorum.



    hiçbir zaman. o üçlünün en zayıf halkası konumunda. süt çocuğu gibi abileri ne derse onu yapacak...
  • Tshirt çok abartı olmuş cidden.

    Delonte ile LePabucumunefsanesi`nin Annesi arasındaki ilişki bozdu diye de haber yapılmıştı uzun süre önce ama. Birincisi adam gidip annesine tecavüz etmedi senin annende istedi bunu, ikincisi sen oranın en güçlü adamısın. İki lafına bakar Delonte`yi göndermek. Bunu bahane etmek çocukluk derdim ama izlediği yolu düşününce zaten bir çocuk olduğunu görebiliyor insan.

    Eğer tüm bunları şu şekilde yapsaydı.

    4-5 yıl geçipte baktın olmuyor takıma dersin. Yanıma 3. ya da 4. sınıf değil en azından 2. sınıf oyuncular getirin. Ya da KG Boston`a gitmeden arasan desen ki gel birlikte oynayalım, Shaq 5 olsun sen 4 ben de LePatron alalım yüzükleri gelmezmiydi?

    Hadi geçtim orasını da artık. Madem kafaya koydun ayrılmayı, şehre boy boy reklamların konmasını engelle, çıktın tv de dakikalarca reklamların döndü nikebasketball.com ile birlikte. Neydi o reklemlar " Ben kimseyi hayal kırıklığına uğratmayacağım! ". Niye yaptın ki bunu ?

    Desene GM`e ben ayrılmak istiyorum. Otur görüş adamlar eşşekten düşmüş karpuza dönmesin. Sen 7 yıl elinden geleni yaptın bu takıma. Onlarda seni Kral ilan etti. Giderken daha makul davranman gerekirdi. Derdi erkek gibi çıkıp 7 yıl denedim ama olmayacak. Şansımı başka şekilde denemek istiyorum. Ama ileride yine buraya döneceğim ve şampiyon olacağız. Sonra giderdin istediğin yere 4-5 yıl oynardın alırdın 3-4 tane yüzük. Sonra daha yaşaın Kobe kadar anca ederdi. Bir yıldız da kapar giyerdin Cavs forması onu da şampiyon ederdin. Herkes mutlu mesut masal biterdi.

    ....




  • ya aklıma geldide Lebron geçen sene Jordan'a saygı falan ayak yaparak numarasını 6 yapacağını söylemişti. Jordan'ın 23 numaralı formasının emekli edildiği iki şehir var:Miami ve Chicago. bu kazma geçen seneden vermiş olabilir mi kararını?millet buna ezik demesin diyede böyle saygı falan diyerek işin içinden çıkmıştır belki.
  • new york'ta neler olduğunu tam bilmiyorum ama lebron hafiften new yorkluların da nefretini kazanmıştır herhalde. cleveland hadi neyse de new yorkluları karşısına almasaydı iyi olurdu lebron için. fazla da bir şey gelmez ellerinden tabiki ama dünyanın en büyük şehrini karşına almak da pek mantıklı bir hareket olmasa gerek.
  • Ekin nerden geldi aklına yaw :) ama iyi teori, gerçek olma ihtimali yüksek.. internette yayalım bunu, tutar kesin :)
  • Yalnız üç oyuncu da Joe Johnson'dan az para alacak kontrat olarak. Atlanta yönetimini bir kez daha kutluyorum.

    Bu arada Pat Riley de Miami koçluğuna geri dönüyormuş bu sene.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bill Russell

    Yalnız üç oyuncu da Joe Johnson'dan az para alacak kontrat olarak. Atlanta yönetimini bir kez daha kutluyorum.

    Bu arada Pat Riley de Miami koçluğuna geri dönüyormuş bu sene.




    Okudukça gülüyorum. Diğer teklifleri karşılayabiliyorlardı bi de değil mi? Ne panik yapmışlarsa artık gidicek diye.




  • artık ateş uzun bir süre sönmeyecek...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bill Russell

    Yalnız üç oyuncu da Joe Johnson'dan az para alacak kontrat olarak. Atlanta yönetimini bir kez daha kutluyorum.

    Bu arada Pat Riley de Miami koçluğuna geri dönüyormuş bu sene.

    dönsün zaten, spoelstra ezilir bunların altında yoksa




  • quote:

    Orijinalden alıntı: drexler22

    http://www.hurriyet.com.tr/spor/basketbol/15277150.asp?top=1





    Nba'de ne paralar dönüyorda bizim haberimiz yok yahu




  • Ne cahil adamlar yahu. Cahil mi desem, araştırmayı sevmiyorlar mı desem? O spor servisinde NBA'den anlayan kimse de mi yok ki cem yılmaz'ın deyimiyle "aga bu nedir?" demiyor? Hala 600 milyon dolardan, 1 milyar dolardan bahsediyorlar ya. Cidden NBA'de acayip para dönüyormuş da haberimiz yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drexler22
    http://www.hurriyet.com.tr/spor/basketbol/15277150.asp?top=1




    Resmen günahını almışım LeBron`un. O kadar paraya ben direk kütüğü Miami`ye aldırır. Ohio`yu silerdim haritadan. :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SouL InvictuS -- 10 Temmuz 2010; 21:12:06 >




  • Geçelim onlarıda şimdi ne olacak onu konuşalım
    Bu 3'lünün yancıları kim olacak? Mike Miller dışındakiler belli mi?
    T-Mac diyenler var, A.I diyenler var ama bilemedim, olabilitesi var ama "takım" olabilecekler mi?
    Sağlıklı bir Bynum ile LA'ın şansı var mı?
    Ne düşünüyorsunuz
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.