Şimdi Ara

LeBlanc ustaları bi bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kısa süre önce LeBlanc aldım kısa sürede alıştım oynaması çok zevkli bir şampiyon. Şuan komboları üzerinde çalışıyorum malüm söz konusu LeBlanc olunca kombo belkide item tercihinden bile önemli. Şimdi ben sırasıyla q r w e q kombosunu kullanıyorum. Ama nette LeBlanc oynayan biri ultiyi w skilline verdi baktığımda w skilli daha fazla vuruyormuş. Öyle yapınca da çok karışıyor kombo seri olmuyor. Sizce hangisi daha manıklı veya bildiğiniz daha iyi bi kombo var mı mesela e yi önce atmak gibi.

    Bir de Leblanc hakkında ilk izlenimlerimi vereyim tabi bu benim kendi nacizhane görüşüm. LeBlanc ne kadar early game şampiyonu deseler de bence en verimli olduğu zamanlar 6 ile 12 level arası. 6. levelden önce kombosunun en önemlisi ultisi açılmadığından yatma ihtimali çok yüksek. 12. levelden sonra çoğunluk en gerekli itemlerini tamamladığından kesmek sıkıntı oluyor. tank zaten kesemiyorsun adcler yaklaştırmıyor ama aplerin vay haline.. Onun için 6. levele kadar kill değil de minyon derdine düşmek lazım.12. levelden sonra ise deli cesaretini bırakıp sazan avlamak lazım. 6-12 arası herşey mübah.

    Middeki stratejimden bahsedeyim. 6 levele kadar sadece kasılmama bakıyorum arada q ile dürtüyorum çoğunlukla kule altına kaçıyorum karşıdaki kendini bişe sanıyor üzerime geldikçe geliyor. 6 level olduktan sonra adam ezik sandı beni o özgüvenle yarı canla ortaya kadar gelme cesaretini gösteriyor. Tabi LeBlanc yarı canda ap oyuncusunu affedermi hemen q r w adam yerde kesinlikle 6 levele kadar ölümcül ataklar yapmıyorum sadece küçük süprizler. Böylece midde ilk kanı 5 oyundan 4 ünde ben alıyorum.







  • leblancın latede etkili olması için earlyde en az 4-5 kill alması lazım bence yoksa latede 0 adc alip çikmak falan cok zor hele shield yada heal basan bi support varsa karsida adcnin barrieriyle birlikte adcyi alip cikmak hayal.Ama earlyde hiç sevmem kendisini.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben w-q-r-e yapıyorum ama bir saniye sürmüyodur comboyu tamamlamam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • q yu 2.defa daha çabuk kullanmak için w yi sonra saklıyorum saliselik de olsa kardır
  • duruma göre değişir bence.geçen sezon açık ara en iyi olduğum heroydu sürekli oynardım sıkmadığı için ,rankedda 26 kill bile almıştım her neyse :D e-q-r-w olabilir q-r-w-e olabilir w-e-q-r olabilir w-q-r-e olabilir.q nun mimici daha çok vuruyor.çünkü mark ı patlattığımızda daha fazla vuruyor ek olarak silence var ki baya önemli ayrıca w nun mimiğini kullanırsak komboda saçmalarsın takım içine girersin.hiç gerek yok ayrıca w yu öyle her yerde kullanamayız.cd si baya bir yüksek neredeyse ulti kadar var son levellerde.bu sebeple w yu saklamaya bak.ayrıca combolarda dfg almadığını düşünüyorum artık pek tercih edilmeyen bir item ama hala alınabilir.şu anda zaten max hp üzerinden vurduğu için kombonun başına ekleyebilirsin onu da.
  • Biraz cooldown itemı veya blue varsa üstünüzde Q/E/W/Q/R kombosu ile iki kez Q mark patlarak hem daha uzun silence, hem en yüksek damageı verebilirsiniz. Gerçi genellikle LeBlanc karşısında oynayan kişi pasif oynayacağından bunu yapmanıza fırsat vermiyor.

    Edit: imla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fablable -- 9 Mayıs 2013; 10:23:05 >
  • LB eger rakibin beceriksiz degilse Mid Game den sonra oyundun dusen bir championdur. LB i etkili kullanmak icin 2 item sarttir, 1 Rabadon, 2 Void Staff. Bu iki item rush yapilmali ve verilebilecek en yuksek hasara ulasilmalidir.
    HP ve Deffesive itemlari herkes gibi sonraki adima birakilmali. Rakip ile aranizda herhangi bir engel yoksa ve mesafe yeterli ise E Q R W, rakip ile aranizda engel var ise Q R W kacmaya calismasi halinde E ve Q kullanilmali.
    Early game de ranged veya bruiserlara karsi cok zayif olsa da W ile E kullanmak icin acele etmemelisiniz. Oncelikli kacmaniz W olsa da E ile tamamlamazsaniz riske girersiniz fakat her ikisini birden kullanmadan once 1 kez daha dusunmenizde fayda var :)
    Skill siralamaniz Q W E R seklinde en stabil haldedir. Early ve Midde Q R W E veya Q R E W seklinde combolarinizi kullanin. Late game de ise bir assasin oldugunuzu unutmayin ve W Q R ile rakibe her ultiniz doldugunda damage verip geri kacin. TF lara dar alanda girmeye ozen gosterin, avantaj kacma kovalama ve oldurme konusunda sizde olur. Spelleriniz her APC gibi Flash + Ingite olmali. Olasi kacma veya kovalamalarda Flash + W + R ile yaklasik 2000 range uzakliga 1 saniye icinde kacabilirsiniz ve kovalayabilirsiniz.




  • arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler anladım ki her duruma göre farklı kombolar kullanmak lazım burda adam kısaca özetlemişhttp://www.youtube.com/watch?v=8pyk0PgCzWc
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SinCitySakini

    arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler anladım ki her duruma göre farklı kombolar kullanmak lazım burda adam kısaca özetlemişhttp://www.youtube.com/watch?v=8pyk0PgCzWc

    Video daki gibi rakipler bot gibi ve o sekilde build ile LB i verimli kullanamazsin. W mesafesinde Ryze i oldurmek icin Flash kullanmis, gereksiz bir risk ve guc kullanimi, ona keza combolar asiri derecede yavas. Bu video yu izle LB hakkinda daha cok sey ogrenirsin.



    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • q+r+w+e ölmediyse 1 q daha

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle lb counterlamak kadar kolay bi şey yok şu oyunda. çok dikkatli seçmelisin, ya last pick yapacaksın ya da normal game'de şans tutturacaksın.

    leblanc kolay bi hero değildir ve nuke herolar genelde çok hızlı el hareketi gerektirir. ben comboya q-w-e-r de girerim, q-r-w de q-r-flash da. hiç fark etmez. mesela karşında mundo varsa, mimic'i boşuna q için kullanmış olursun. disabled yeneteği çok fazla lb'de, o yüzden w ve e yoğunlaş. yoksa ilk comboda alamazsan karşındakini her türlü keser seni. :p

    hard counter pick = fizz, kassadin.
    pro player counter = sadece megic resistance. :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.