Şimdi Ara

Leaver buster

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dünki saat 13.50 deki dalga dalga kopma olayına bende yakalandım. Bizim takımdan 5 kişide offline oldu. Ve oyun bitiminde leaver bustere yakalandım. Bunun önlenen yenilgi diye geçmesi gerekmiyormu riota ticket atsam banı kaldırırlarmı ?



  • Updullah
  • Benim haberim yok ama denemek ten zarar gelmez kaldıradabilirler
  • Şöyle bir cevap gelir.



    quote:

    Merhaba XXX

    Ben Oyuncu Destek ekibinden Lady.

    Yaşamış olduğun sorundan ötürü çok üzgünüz. Bu tür sorunların yaşanmasını engellemek amacıyla elimizden geleni yapmaktayız.

    Ne yazık ki bu konu ile ilgili elimden sadece özür dilemek geliyor. Çünkü sistem, yenilgilerin, oyundan çıkmaların, LeaverBuster cezalarının ve Lig puanının değiştirilmesine izin vermiyor. Ayrıca LeaverBuster sistemi, sadece oyundan ayrılmayı veya AFK kalmayı alışkanlık haline getirmiş sihirdarları uzaklaştırmaktadır. Yani "kaçak" puanı yüksek olmayan hiçbir sihirdar LeaverBuster sisteminden etkilenmemiştir.

    Maç geçmişinde görebileceğin "Sayılmayan Yenilgi" sunucu sorunu olduğunda, sisteme yaptığımız müdahale nedeniyle çıkmaktadır. Yani eğer sunucularda bir hata varsa ve yenilgi bundan kaynaklanmışsa geçerlidir. Ancak Sayılmayan Yenilgi, tek tek hesaplara uygulanamıyor. Bu tarz durumların meydana getireceği yenilgileri engellemek için elimizden geleni yapıyoruz.

    Bu tarz sorunlar için tepki süremiz genelde 1 dakika civarında ve bu oldukça kısa bir süre. Ancak her saniye 10’dan fazla, yani dakikada 600’den fazla oyun kuruluyor. Dolayısıyla biz kayıp önleme sistemini devreye sokana kadar, 6000 kadar oyuncu sorundan etkilenebiliyor. Telafileri hesaplara geriye dönük olarak ekleyemediğimiz için, bu oyuncular kayıp önleme telafisinden yararlanamamış oluyor.

    Bu konuda hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki makalemize göz atabilirsin:
    https://support.leagueo...lenen-Yenilgi?locale=88

    Bu sorunu yaşadığın için çok özür diliyorum. Anlayışın için teşekkürler.

    Lady
    Riot Games Oyuncu Destek




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.