Şimdi Ara

League of Legends MMO'sunda Başa Dönüldü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
15
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • '' 
     
    Riot Games tarafından uzun süredir geliştirilme aşamasında bulunan League of Legends MMO'su için ne yazık ki istenmeyen bir durum gerçekleşti. Açıklanan detaylara göre proje tamamen sıfırlanarak sil baştan yeniden geliştirilecek.
     
    Oyunun çizimleri sıfırdan yapılıyor 
     
    '' 
     
    Riot Games kurucu ortağı Marc Merrill, Twitter üzerinde bu durumu değerlendirmek için bir gönderi paylaştı. Riot ekibi tarafından Aralık 2020'de duyurulan proje şu anda tamamen sıfırlanmış durumda ve çizimlerin yeniden yapıldığı aktarıldı. Merrill aynı zamanda bu proje üzerinde oldukça fazla düşündüklerini ve aldıkları kararın çok zorlu olduğunu belirtti.
     
    Yeniden başlanan League of Legends MMO'su şu anda yönetici yapımcı Fabrice Condominas tarafından yönetiliyor. Condominas, 2021 yılında Riot stüdyosuna katıldı ve buraya katılmadan önce EA tarafından geliştirilen Star Wars: Squadrons projesinde baş yapımcı olarak görev yaptı. Ayrıca Mass Effect 3 ve Mass Effect: Andromeda üzerinde de çalıştı.
     
    Hayranlar tarafından bir hayli beklenen yeni MMO projesi mevcut beklentileri karşılamak istiyor. Öte yandan geliştirici ekip içerisinden 530 kişinin işten çıkarıldığı biliniyor. Son olarak ekip geçtiğimiz ay daha önce Project L olarak anılan League of Legends dövüş oyununun artık 2XKO adını aldığını duyurdu. Bu oyunun ise PS5, Xbox Series X/S ve PC'de yayınlanacağı doğrulandı ve 2025 yılında piyasaya sürülmesi bekleniyor.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.