Şimdi Ara

LCD TV DEN SES ALAMIYORUM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar benim size bi kaç sorum olucak lcd tv me pc yi bagladım aşağıdaki uptech dvi hdmi kabloyla görüntü aldım ama ses için ne yapdıysam olmadı lcd tv hopörlerinden bir türlü ses almadım ne yapmam gerekiyor acaba bana bi yardım ederseniz cok sevinirim aşağıda resimli olarak elimde ki parcaları göstercem size bana bi yol gösterin.

    Anakartım : gigabyte s serisi amd x2
    Ekran kartım : Asus en9400 gt silent 512 mb

    Saygılarımla
    Taylan ERTÜM



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taylanertum -- 13 Mart 2009; 15:46:41 >



  • Selam,

    DVI-HDMI kablo ile sesi iletemezsiniz. Bunun için ayrıca ses kablosu almanız gerekecek. Bir ucu 3.5mm jack bilgisayarın ses çıkışına takılacak, diğer ucu ise LCD TVnizdeki girişlere göre ya 3.5 jack ya da 2x RCA kablo olacak.

    Ekran kartınızda HDMI çıkışı varsa (ya da adaptörle sağlanabiliyorsa) , HDMI-HDMI kablo kullanarak da halladebilirsiniz.
  • Hocam elimdeki ses kablosunun resmini koymuştum herhalde ondan bahsediyorsun bi tarafı kasaya giriyor diğer tarafı cift cıkışlı televizyıonun arkasına giriyor onuda denedim ama olmadı yada yanlış yerleremi takıyorum anlamadım bi türlü? Eger ekteki resimleri bakıp bana yardımcı olursan sevinirim takma yei husunda. Ayrıca ekran kartımda dvi cıkış var hdmi cıkış yok. Acaba dvi to hdmi kablo yerine dvi to hdmi dönüştürcü alıp kasaya onu taksam tv ye de hdmi to hdmi kabloyla baglansam bi şey değişir mi ? Yardımlarınız içii çok teşekkürler.

    Saygılarımla
    Taylan ERTÜM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.