Şimdi Ara

LCD floresan, inverter sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, ekrana görüntü çok çok silik geliyor googledan biraz araştırayım dedim floresan ya da inverter sorunu yüzünden bu hata oluyormuş. bunların onarımı mümkün müdür? Değişim yapılsa da maliyeti ne kadar tutar?



  • Merhaba,

    Sorununuz "Floresan" sorunudur. Floresan değişimi yapılmaktadır.

    60-70 Türk Lirası gibi bir rakama yaptırabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProbLem! -- 2 Mart 2012; 13:48:14 >
  • ıkısıde mumkun .. ama ınverter sorunu tekrar olabılr .. ısınmadan dolayı sısteme yuklendıgınde yıne aynı problem olabılr .. fakat tabı ıkı durumda farklı sızdekı sorun ınverter mı floresan mı once onu tespıt etmek gerkeıyor .. ekran dedıgınız gıbı sılık ıse floresan sorunu muhtemelen .. ınverterde goruntu gıder yada bembeyaz olur ..


    http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/lcd-1220-lcd-tv-ve-monitor-floresan-22-cm-41738230

    lınkdekı 22 ınc floresan fıyatı mevcut ortalama fıyatlar hakkında bılgı edının dıye gonderdım .. bulundugunuz ılde bu ısı yapan fırmalar mutlaka vardır ..




  • Anladım arkadaşlar çok teşekkür ederim. Peki sizce bunu Toshiba yetkili serviste mi yaptırayım yoksa düz bilgisayarcı bulup onlarda mı yaptırayım? Toshiba yetkili servisin yüksek fiyat istemesinden korkuyorum çünkü.
  • Cihaz'ın garantisi bitmiş sanırım.

    Bu yüzden "Toshiba" servisine verme. Markaların servisleri her daim faiş miktar çıkarmakta.

    Tanıdığın, sağlam bir servise vermen daha mantıklı.
  • evet servıs tuzlu olur .. ama servıs yerıne baska fırmalara yaptırmanda baska turlu rısklerı var.ısıne saygısı olmayan bılmeyen onemsemeyen vs bırılerıne denk gelırse sanırım hak ıdda etmen zorlasır .. kararı sen ver artık .. guvenebılecegın bırılerı fırmalar varsa daha sorun olmaz elbette ..
  • İlk önce ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Dün başka bir yere bırakmıştım Toshiba yerine. Bugün aradılar inverterde sorun varmış ve değişim için 70 lira dedi. Fakat inverteri değiştirdikten sonra başka sorunlar da çıkabilir şuan sadece inverter gözüküyor ama yapmadığımız için tam bilemeyiz dediler. Böyle bir şey mümkün müdür?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.