Şimdi Ara

Lazer yazıcı yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • XEROX Phaser 3117 Yazıcı,
    SAMSUNG ML-1610 Mono Lazer Yazıcı,
    KONICA MINOLTA PagePro 1400W Yazıcı
    LEXMARK E-120 Yazıcı

    Bu yazıcılardan birini almak istiyorum ancak karar veremedim benim için en önemli özellik kuşe kağıda baskı alabilmek (kuşe kağıda baskı alıp ütü yöndemiyle bakır plaketten devre kartı basmak için kullanıcam)

    Yazıcıların özelliklerinde "folio" denilen birşey var ancak ne olduğunun bulamadım yardımcı olabilirmisiniz aceba?



  • Yapacağın baskı ortamından sonuç alırmısın bilmiyorum ama baskı ortamları için açıklaması en fazla ve çeşitliliği çok olan bana XEROX Phaser 3117 Yazıcısı gibi geldi...
  • Konica'nın kartuşları dolmuyor diye biliyorum. DRUM ve Kartuşu bir arada olan modelleri tercih edin 20000 baskıdan sonra drum için yazıcıdan daha fazla drum ücreti isteyebilirler. Uygun gramajda hepsi kuşeye baskı alır diye düşünüyorum ama a4 kuşe bulmak sorun teşkil edebilir.
  • Burada SAMSUNG ML-1610 Mono Lazer Yazıcı ile XEROX Phaser 3117 Yazıcı arasında bir seçim yapman gerekiyor. İkiside 600 * 600 dpi çözünürlük destekliyor. Çizmiş olduğun baskı devreni yazıcıdan yazdırabildiğin en koyu şekilde yazdırıp faydalanabilirsin. Yalnız Samsung'un bu modelinde Toner Save özelliği bulunmakta. Dikkat etmen gereken nokta şu ki yazıcı %25 daha fazla baskı yapman için çözünürlüğü ve baskı kalitesini biraz düşürüyor diyebilirim. Manuel ayarlamazsan yazıcıyı tanıttığında ayarları öyle yapıyor ve buna göre davranıyor. Aldıktan sonra çözünürlük ayarlarını ve baskı ayarlarını değiştirmen gerekebilir. Riske girmek istemiyorum diyorsan tercih edeceğim marka XEROX olmalı. Hem küçük yapısı sayesinde dar alanlara sığıp çalışma alanında fazla yer kaplamaz hem de ayrıntısı az olması sebebiyle ayarları daha kolay yapabilirsin. Tonerlerde de kesinlikle doldurma tonerleri tercih etme orjinal kullan. Lexmark ve Minoltayı kategoriye bile almadım çünkü bu marka yazıcıların yanında tartışılamayacak kadar farklı kategoriye giriyorlar. Lexmark'a fazla haksızlık yapmam istemem aslında "E120" den sonra ama yinede hala ucuz yöntemlerde tercih edilmesi gereken bir yazıcı malesef. İyi çalışmalar ve saygılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatan_Sevgidir -- 22 Ağustos 2006; 23:18:55 >




  • İlk olarak aklımda lexmark vardı sonralardan xerox'a karar kılmıştım sizde böyle diyince sabitlendi fikrim

    Cevaplarınız için teşekkürler
  • HP 1018
  • quote:

    Orjinalden alıntı: saygi

    Konica'nın kartuşları dolmuyor diye biliyorum. DRUM ve Kartuşu bir arada olan modelleri tercih edin 20000 baskıdan sonra drum için yazıcıdan daha fazla drum ücreti isteyebilirler. Uygun gramajda hepsi kuşeye baskı alır diye düşünüyorum ama a4 kuşe bulmak sorun teşkil edebilir.

    Lazer yazıcıda kartuşdamı oluyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdexos -- 23 Ağustos 2006; 2:27:22 >
  • Herkese teşekkürler Xerox phaser3117 yi aldım gayette menunum tıkır tıkır baskı yapıyor baskı kalitesi oldukca güzel kurulumu Türkçe ve ayrıntılı anlatılmış kuşe kağıda baskı yaptırdım tık demedi.

    Tavsiye ederim :)
  • xerox, samsung tarafından üretiliyor arkadaşlar artı samsunglar tam dolu tonerle geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.