Şimdi Ara

lazer epilasyon & botox

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • degerli arkadaslar lazer epilasyon (sakal uzerı.ense. kulak vb)(varsa) olumsuz yanları hakkında goruslerınızı tecrubelerınızı paylasırmısısnız...aynı sekılde botox hakkındada ve son olarak tavsıye edecegınız kalıte ve hesaplı olabılen merkezler varmı?



  • Esmoda-Line Ankara-İStanbuL-İzmiR den sonra 7 yıllık uzman kadromozla LAZER EPİLASYON da Kısa biR süRE iÇin TÜM VÜCUT bİTİŞ GARANTİLİ SADECE 750 Tl Ayrıca ÖGRENCİ VEMEMURLAR İÇİNHER KESİME CİLT BAKIMI ve BÖLGESEL İNCELMEDE MÜTHİŞ KAMPANYALAR (0312 419 09 43 419 09 53)mesrutiyet cad.mesrutiyt işhanı:10/47 kat:5 KIZIlay/ANKARA
  • Botoks Hangi Kırışıklıklara Uygulanabilir?

    Genellikle alın, göz çevresi (kaz ayakları) ve kaş arasına uygulandığında olumlu sonuçlar alınmaktadır. Ayrıca boyun çizgileri, kaşların kaldırılması veya düşürülmesi, burun üzerindeki tavşan çizgileri, dudak üstündeki dikey çizgiler, dudak köşelerindeki somurtma çizgileri, burun ucunun kaldırılması gibi ileri uygulamalarda yapılabilmektedir.

    Üst yüz için 10 yılı aşkın süredir kullanılan Botoks artık çene bölgesindeki gevşeme ve sarkmaları düzeltmek amacıyla da kullanılmaktadır. Boynun sağ ve sol yanlarında yer alan platis-ma kasları kasıldıklarında ağız köşelerini ve boyun cildini aşağı çeker.

    Gündelik hayatta farkında olmadan pek çok kez kullanılan boyun kasları, dudak köşelerinin zamanla aşağı doğru sarkmasına böylece yüzümüze üzgün, mutsuz ya da somurtkan bir ifadenin yerleşmesine yol açarlar. Üstelik geçen zaman ve yer çekiminin etkisiyle cilt altındaki yağ dokusu da aşağı doğru yer değiştirir. Bu yağ dokusu do çene kemiğinin sağ ve sol taraflarına toplanır.
    Dr.Elif Ebru Güner.Botox uygulamaları.Clinimed Dermatoloji Medikal Estetik ve Plastik Cerrahi Kliniği Tel 0212 232 1001-0212 232 3990-0530 607 0466
    http://www.drelifebruguner.com




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.