Şimdi Ara

Lavaboya girince müzik çalsın istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar.


    Evimde banyo ve WC aynı yerde ve üstte asma tavan var. Ben tuvalete girildiğinde kısık sesle dipten bir müzik çalsın istiyorum. Aynı kafe ve barlarda olduğu gibi. Aydınlatma spot ışığı ile sağlanıyor. O yüzden aklımda bir radyo çalar alıp spot ışığına gelen elektriğe bağlamak ve asma tavanın içinde bırakmak fikri geldi. Tabii bunun için elektrikle çalışan (pilli ya da şarjlı olmayan) bir radyo çalara ihtiyacım var. Radyo elektrik geldiği anda açılmalı ve en son frekans doğrudan çalmaya başlamalı. Çünkü başlar, aç gibi bir tuşa basabilme lüksüm olmayacak. Zaten öyle saçma olur.


    Yani ışık açıldığında müzik de çalmaya başlayacak. Işık kapatıldığında müzik de duracak. Böyle bir radyoyu nasıl temin edebilirim. Ya da farklı bir önerisi olan var mı? Nasıl yapılabilir bu?




  • Bathroom auto music player yazdım bu çıktı;

    Alternatifi vardır muhakkak.


    loodio
    Smart Device for Bathroom Privacy
    https://loodio.com


    Bunların dışında bunun gibi bir sistemi belki kendiniz yapabilirsiniz ama bence bundan daha pahalıya gelir ve çok uğraştırabilir.


    Ya da telefonla filan bağlanılabilen music playerlar vardır. Onlara telefon ile ''şu saatte çalış ya da cihaz yakına geldi mi çalış'' gibi şeyler vardır.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.